JHayberIn 2008 gaf J'hayber een boost aan zijn technische collecties en sloot zich aan bij een van de meest modieuze sporten van die tijd: Padel. Om zichzelf bekend te maken sponsorde hij één van de Padel Pro Tour-toernooien en sponsorde hij professionele spelers zoals Gaby Reca, Hernán "Bebe" Auguste, Miguel Lamperti en Matías Díaz. Momenteel gaat Jhayber verder met de sponsoring van Gaby Reca en Agustín Gómez Silingo "La Bestia".

JHayber Blaster 12K (Teardrop) - 2023
JHayber Blaster 12K (Teardrop) - 2023
Dit druppelvormige racket is een van de nieuwe JHayber 2022/23 rackets en een van de favorieten van ervaren spelers. Het racket heeft een glanzende afwerking en ruwheid aan beide kanten om de bal een groter effect te geven.Het heeft een zeer aerodynamisch ontwerp omdat het frame naar het gripgebied is omlijnd, waardoor je minder weerstand hebt tegen beweging en je het racket snel in de slagpositie zult plaatsen. Dit racket is vervaardigd met een Dark Eva C2 ​​kern en gecentreerde balans die maximale controle geeft zonder kracht te verliezen en het frame is gemaakt van 100% carbon en biedt een hoge weerstand.Dankzij de 12K Carbon verbetert het Blaster 12K padelracket de prestaties en zorgt het voor een onmiddellijke explosie-sensatie bij het slaan. Het wordt beschouwd als een buitengewoon racket voor ervaren spelers.
JHayber Veneno 12K (Diamond) - 2023
JHayber Veneno 12K (Diamond) - 2023
Dit diamantvormig racket is een van de nieuwe J'hayber 2022/23 rackets en een van de favorieten van spelers die op zoek zijn naar power in hun spel. Het racket heeft een glanzende afwerking en 3D robuuste technologie aan beide kanten om de bal meer spin te geven.De 12K koolstof gebonden aan de pure vorm van diamant biedt meer snelheid en kracht bij het slaan. Dit racket is vervaardigd met een Dark Eva C2 ​​kern en een middelhoge balans die zorgt voor maximale power. Het frame is gemaakt van 100% carbon en biedt een hoge weerstand.Het hart van het Veneno 12K racket is extra versterkt en zorgt voor stabiliteit en minder trillingen bij het slaan. Het wordt beschouwd als een buitengewoon racket voor ervaren spelers.
JHayber Silingo Dominator D3K (Round) - 2022
JHayber Silingo Dominator D3K (Round) - 2022
Voel je geweldig op de baan met dit nieuwe J Hayber Dominator D3K padelracket, ideaal voor wedstrijden. De gecentreerde balans en ronde vorm geven je betere controle bij het slaan. Ontworpen met sterke en duurzame koolstofmaterialen, zodat je van elke wedstrijd kunt genieten.
JHayber Spartack 12K Carbon (Teardrop) - 2021
JHayber Spartack 12K Carbon (Teardrop) - 2021
De nieuwe J'hayber Spartack heeft een Teardrop formaat blad met een levendig design ontwikkeld voor spelers met een gevorderd tot professioneel speelniveau. Het racket is samengesteld uit een Carbon frame en en 12K Carbon blad en biedt het een uitstekende schokbestendigheid. Bovendien valt het op door zijn ruwe afwerking, die de effecten op de bal verbetert.
JHayber Warrior 3K Carbon (Round) - 2021
JHayber Warrior 3K Carbon (Round) - 2021
Val op in de belangrijke padelwedstrijden met de nieuwe jhayber Warrior Carbon voor professionele padelspelers die willen opvallen met de beste prestaties op de baan. Ontworpen met moderne en seizoensgebonden kleuren. Voorzien van een 100% carbon frame dat wordt gecombineerd met een 3K Carbon blad dat veel stijfheid aan het blad geeft.
JHayber Dominator 12K (Round) - 2021
JHayber Silingo Dominator 12K (Round) - 2021
De nieuwe JHayber Silingo Dominator 12K is een racket dat opvalt door zijn veelzijdige karakter, de ronde vorm, een medium balans, een ruwe afwerking en een elegant design. Dit racket is gekozen door de World Padel Tour-speler Agustín Gómez Silingo voor dit seizoen.