Cartri

Padeltassen


De Cartri-speler, geeft om zijn fysieke conditie om goed te presteren zowel op als buiten de baan, dat maakt dat hij kiest voor CARTRI als toonaangevend padelmerk. De spelers kiezen ons merk omdat we hun behoeften begrijpen; kwaliteit, comfort en design.

Cartri Frey Padeltas - 2023
Cartri Frey Padeltas - 2023
De Cartri Frey is ontworpen voor uw comfort en stijl. Deze padeltas is ideaal om alles in op te bergen wat je maar wilt. Voorzien van een zijvak om je schoenen apart in op te bergen, en binnen- en buitenvakken zijn ideaal om spullen te organiseren.
Tevens voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuurschommelingen.
Hij wordt geleverd met een Jymsack zodat je bezwete kleding gescheiden kunt houden van je schone spullen.
Cartri TYR Backpack - 2023
Cartri TYR Backpack - 2023
Met een geavanceerd ontwerp presenteert Cartri deze prachtige Backpack en iedereen die hem heeft zal een geweldige atleet zijn. De TYR is voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuurschommelingen.
Cartri Raa Padeltas - 2023
Cartri Raa Padeltas - 2023
De Cartri Raa is een spectaculaire padeltas met details in fluorescerende kleuren en een zwarte basis is hij ideaal om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor je sportactiviteiten.De Cartri Raa is voorzien van een zijvak om je schoenen apart in op te bergen, en binnen- en buitenvakken zijn ideaal om spullen te organiseren. Voorts voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuurschommelingen.Hij wordt geleverd met een gymtas, zodat je bezwete kleding gescheiden kunt houden van je schone spullen.
Cartri Neferu Backpack - 2023
Cartri Neferu Backpack - 2023
De Cartri Nefuru is ontworpen voor uw comfort en stijl. Deze rugzak is ideaal om al je spullen in op te bergen.. De Backpack is voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuur schommelingen.
Cartri Set Backpack - 2023
Cartri Set Backpack - 2023
De Cartri Set Backpack is een ideale rugtas om op te bergen wat nodig is. De Backpack is voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuur schommelingen.
Cartri Einser Backpack - 2021
Cartri Tash padeltas - 2021
Cartri Grand Camo padeltas - 2021