Drop Shot

Padelschoenen


Padelschoenen bieden een verbinding tussen speler en baan die essentieel is voor de goede uitvoering van de beoefening van deze sport. Drop Shot biedt unieke modellen met de kwaliteit van een toonaangevend merk en met een ervaring als weinig anderen. We bieden je het beste padel-schoeisel, zodat je tijdens elk spel maximaal comfort voelt.

Drop Shot Dawa-G XT (Heren) - 2023
Drop Shot Dawa-G XT (Heren) - 2023
In de Drop Shot-padelschoenencollectie vinden we de Drop Shot DAWA-G XT 22-schoen, zonder twijfel een veilige gok voor een kwaliteitsproduct dat je spel gemakkelijker zal maken, te allen tijde geweldige bescherming en het grootste comfort garandeert. Het is een middenklasse model dat opvalt door zijn grote duurzaamheid en weerstand. Het is ontworpen met een naadloos gaas om meer comfort te garanderen en is ook geïnjecteerd met een TPU om meer weerstand te bieden.
Drop Shot Padel Lima Koa-B XT (Heren) - 2023
Drop Shot Padel Lima Koa-B XT (Heren) - 2023
De Drop Shot KOA B XT Padel Lima padelschoenen worden gekenmerkt door hun geweldige antislipgrip, die zorgt voor grote veiligheid in het spel. Het is bedoeld voor high-performance gamers die een geavanceerd spel op middenniveau spelen.In zijn samenstelling vallen de hiel en laterale stabilisator op, waardoor de Drop Shot KOA B XT schoenen je meer ondersteuning en stabiliteit bieden. Bovendien geven we bij Drop Shot om je gezondheid, daarom hebben we een gelcapsule in de tussenzool, onder de hiel, verwerkt om de impact van het spel op te vangen en zo de hiel te beschermen.
Drop Shot padel Neko-B XT (Heren) - 2023
Drop Shot padel Neko-B XT (Heren) - 2023
Binnen het brede assortiment schoenen valt de Drop Shot NEKO B XT schoen op door zijn onbetwistbare kwaliteit, omdat het een high-end model is. Een product dat gericht is op spelers van gemiddeld en gevorderd niveau en dat wordt gekenmerkt door zijn stabiliteit, duurzaamheid en comfort en dat de padelspeler optimaal comfort zal bieden bij het beoefenen van deze sport.