Drop Shot

Padelschoenen


Padelschoenen bieden een verbinding tussen speler en baan die essentieel is voor de goede uitvoering van de beoefening van deze sport. Drop Shot biedt unieke modellen met de kwaliteit van een toonaangevend merk en met een ervaring als weinig anderen. We bieden je het beste padel-schoeisel, zodat je tijdens elk spel maximaal comfort voelt.


Drop Shot Dawa-G XT (Heren) - 2023
Nieuw
Drop Shot Dawa-G XT (Heren) - 2023
In de Drop Shot-padelschoenencollectie vinden we de Drop Shot DAWA-G XT 22-schoen, zonder twijfel een veilige gok voor een kwaliteitsproduct dat je spel gemakkelijker zal maken, te allen tijde geweldige bescherming en het grootste comfort garandeert. Het is een middenklasse model dat opvalt door zijn grote duurzaamheid en weerstand. Het is ontworpen met een naadloos gaas om meer comfort te garanderen en is ook geïnjecteerd met een TPU om meer weerstand te bieden.

Drop Shot Padel Lima Koa-B XT (Heren) - 2023
Nieuw
Drop Shot Padel Lima Koa-B XT (Heren) - 2023
De Drop Shot KOA B XT Padel Lima padelschoenen worden gekenmerkt door hun geweldige antislipgrip, die zorgt voor grote veiligheid in het spel. Het is bedoeld voor high-performance gamers die een geavanceerd spel op middenniveau spelen.In zijn samenstelling vallen de hiel en laterale stabilisator op, waardoor de Drop Shot KOA B XT schoenen je meer ondersteuning en stabiliteit bieden. Bovendien geven we bij Drop Shot om je gezondheid, daarom hebben we een gelcapsule in de tussenzool, onder de hiel, verwerkt om de impact van het spel op te vangen en zo de hiel te beschermen.
Drop Shot padel NEKO-G XT (Heren) - 2023
Drop Shot padel NEKO-G XT (Heren) - 2023
Binnen het brede assortiment schoenen valt de Drop Shot NEKO G XT schoen op door zijn onbetwistbare kwaliteit, omdat het een high-end model is. Een product dat gericht is op spelers van gemiddeld en gevorderd niveau en dat wordt gekenmerkt door zijn stabiliteit, duurzaamheid en comfort en dat de padelspeler optimaal comfort zal bieden bij het beoefenen van deze sport.
Drop Shot padel Neko-B XT (Heren) - 2023
Drop Shot padel Neko-B XT (Heren) - 2023
Binnen het brede assortiment schoenen valt de Drop Shot NEKO B XT schoen op door zijn onbetwistbare kwaliteit, omdat het een high-end model is. Een product dat gericht is op spelers van gemiddeld en gevorderd niveau en dat wordt gekenmerkt door zijn stabiliteit, duurzaamheid en comfort en dat de padelspeler optimaal comfort zal bieden bij het beoefenen van deze sport.
Drop Shot Virtuo-Y 2XT (Heren) - 2023
Drop Shot Virtuo-Y 2XT (Heren) - 2023
De Drop Shot Virtuo Y XT 22 schoen heeft een baanbrekend ontwerp dat dit seizoen een trend zal worden. Het is een middenklasse model dat opvalt door zijn grote duurzaamheid en weerstand. Het is ontworpen met een naadloos gaas om meer comfort te garanderen en is ook geïnjecteerd met een TPU om meer weerstand te bieden.
Drop Shot KOA-W XT JMD (Heren) - 2023
Drop Shot KOA-W XT JMD (Heren) - 2023
Een van de juwelen van de Drop Shot padelschoenencollectie zijn de Drop Shot KOA-W XT "JMD" 22 Shoes, een duidelijke weergave van kwaliteit op basis van geavanceerde technologieën. Dit zijn high-end schoenen die de speler comfort en veiligheid garanderen bij elke stap. Deze padelschoenen worden gedragen door WPT-speler Juan Martín Díaz, een professionele speler op de World Padel Tour.
Drop Shot Dawa-B XT (Heren) - 2023
Drop Shot Dawa-B XT (Heren) - 2023
In de Drop Shot-padelschoenencollectie vinden we de Drop Shot DAWA-B XT 22-schoen, zonder twijfel een veilige gok voor een kwaliteitsproduct dat je spel gemakkelijker zal maken, te allen tijde geweldige bescherming en het grootste comfort garandeert. Het is een middenklasse model dat opvalt door zijn grote duurzaamheid en weerstand. Het is ontworpen met een naadloos gaas om meer comfort te garanderen en is ook geïnjecteerd met een TPU om meer weerstand te bieden.
Drop Shot Yvis (Dames) - 2023
Drop Shot Yvis (Dames) - 2023
Binnen de nieuwe collectie Drop Shot-padelschoenen voor dames is er de Drop Shot Yvis 22-schoen, een model dat de trend van het seizoen zal worden. Ondanks dat het een mid-range model is, verrast de Drop Shot Yvis22 sneaker met zijn hoge kwaliteit, en dit komt mede door de materialen waarvan hij gemaakt is.
Drop Shot NAOS R 2XT (Heren) - 2023
Drop Shot NAOS R 2XT (Heren) - 2023
Binnen de nieuwe collectie Drop Shot padelschoenen bevindt zich de Drop Shot NAOS-R XT 22. Het ontwerp komt voort uit de verwachtingen van onze klanten. Dit zijn high-end schoenen die zijn ontworpen voor spelers die veeleisender zijn in hun spel, zoals het geval is bij Campagnolo, een professionele speler op de World Padel Tour.