Vibora

BANNER-VIBORA.jpeg

Vibor-A is opgericht met als doel de Padel markt te voorzien van de beste technische en Padel producten. Daarom zorgen ze voor zelfs het kleinste detail in de productie en werken ze vooral aan de doorontwikkeling van ontwerpen van de rackets.\

Alle ontwerpprocessen en kwaliteitscontroles worden uitgevoerd in Spanje, evenals de productie van een deel van de collecties, waarbij het product "MADE IN SPAIN" wordt gepromoot. Onze waarden zijn zeer uitgesproken en spreken duidelijk over de persoonlijkheid van het merk.

Vibora Titan Exclusive Edition - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
De Vibora Titan exclusieve editie 2024 markeert een mijlpaal in de evolutie van padel en is het kroonjuweel van de collectie van dit jaar. Dit padelracket, met zijn unieke design en moderne ruwe afwerking, is niet alleen een esthetische verklaring, maar ook een belofte van superieure prestaties op de padelbaan.Zorgvuldig gemaakt voor spelers die het beste eisen, combineert de Vibora Titan technische innovatie perfect met een ongeëvenaarde esthetiek. Een meesterwerk voor degenen die hun spel naar een hoger niveau willen tillen en van kracht en controle willen genieten, omdat het een veelzijdig padel racket is.
De Vibora Titan exclusieve editie is de perfecte keuze voor de professionele of hoogstaande speler. Als je regelmatig wedstrijden speelt en op zoek bent naar een padel racket dat zowel aan het net als op de achtergrond van de padelbaan domineert, dan is dit jouw ideale bondgenoot. Met de Vibora Titan, krijg je niet alleen superieure prestaties op de padelbaan, maar ook het prestige van een exclusieve editie. Zijn revolutionaire materialen en onberispelijke afwerkingen laten je voelen en spelen als een echte kampioen.

Diamantvormige traan die een perfect evenwicht biedt tussen kracht en controle.
Droog en stevig gevoel dankzij de combinatie van 12K Carbon + 3K Biaxiaal op het blad.
Ongeëvenaarde sensaties bij het raken dankzij de professionele meerlaagse EVA-rubber in de kern.
Glanzende afwerking met ruwheid om de effecten bij elke slag te maximaliseren.
Nieuwe hartconstructie voor uitzonderlijke stijfheid en stabiliteit bij elk punt.
Onderdeel van de Vibora 2024 padel racket collectie.
€ 371,86
Vibora Black Mamba Xtreme - 3K (Hybrid) - 2024 padel racket
Duik in de wereld van padel met het laatste fenomeen van Vibora, de Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024. Het hybride ontwerp en de opvallende fluorescerende gele kleur zullen je het middelpunt van de aandacht op de baan maken, terwijl de geavanceerde samenstelling de kracht en verdediging biedt die agressieve spelers verlangen.Het Black Mamba Xtreme 3K model is meer dan een simpel padelracket; het is een verlengstuk van je passie voor het spel. Zorgvuldig ontworpen met een Pro EMN Multidensity EVA schuim samen met een 3K carbon oppervlak met een glanzende 3D afwerking om kracht en controle in evenwicht te brengen, biedt Vibora je een dodelijk wapen om elk spel in het jaar 2024 te domineren.
Het Black Mamba Xtreme 3K is ontworpen voor de gevorderde speler die weet dat de perfecte balans in een racket het verloop van een wedstrijd kan veranderen. Ideaal voor degenen die willen uitblinken zowel in verdediging als in aanval, dichtbij en achterin het veld. Je zult verliefd worden op de Black Mamba Xtreme 3K niet alleen vanwege zijn onberispelijke prestaties op de baan, maar ook vanwege zijn avant-garde ontwerp. Vibora verhoogt de standaard met een stijl die de meest geavanceerde technologie combineert met een indrukwekkende esthetiek.

Hybride druppelvorm voor een optimale sweet spot en extra kracht.
Medium-hoog balans voor krachtige slagen.
Pro Soft Multidensity EVA schuim voor een uitzonderlijk gevoel.
Carbon tubular die weerstand en duurzaamheid biedt.
3K carbon oppervlak met 3D-getextureerde afwerking voor verbeterde effecten.
Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.
€ 185,91
Vibora King Cobra Xtreme - 3K (Diamant) - 2024 padel racket
De introductie van de Vibora King Cobra Xtreme 3K 2024, een juweel in de kroon van modern padel heeft een gedurfde ontwerp en de ongeëvenaarde prestaties maken het een icoon op de padelbanen, tegemoetkomend aan de eisen van spelers die kracht en precisie in elke slag zoeken.De fusie van esthetiek en techniek is duidelijk in de druppelvorm en de stijlvolle rode 3K carbon afwerking. Met een evenwicht ontworpen om de kracht te maximaliseren, belooft deze padel racket je spel te transformeren, krachtige slagen leverend zonder de verdediging te compromitteren.
Dit padel racket is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers met verfijnde techniek. Het kleinere en gecentreerde sweet spot maakt het ideaal voor diegenen die het luchtspel beheersen en op zoek zijn naar een instrument om hun vaardigheid op de padelbaan te versterken. De Vibora King Cobra Xtreme zal je niet alleen betoveren met zijn prestaties, maar ook met zijn onberispelijke esthetiek. Het rode 3k carbon geeft een afwerking die niet onopgemerkt zal blijven. Verhoog je spel en schitter met de King Cobra Xtreme essentie in elk spel.

Padelracket van maximale kracht dankzij de diamantvorm en balans naar de punt.
Afwerking in 3D-reliëf satijn dat de effecten bij elke slag verbetert.
Stevige bouw met carbon en rood 3k carbon weefsel.
Brugontwerp van de jubileumserie dat superieure stabiliteit garandeert.
Kern van gelamineerd EVA SP rubber van gemiddelde dichtheid voor een uitzonderlijk gevoel.
Maakt deel uit van de Vibora 2024 padel racket collectie.
€ 185,91
Vibora Yarara Xtreme - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de kracht en elegantie op de padelbaan met de Vibora Yarara Xtreme 3K 2024, een meesterwerk van design en prestaties. De hybride vorm en gouden kleur zullen je niet alleen tot de visuele koning van het spel maken, maar bieden je ook een gebalanceerd spel tussen kracht en controle.Met de Vibora Yarara Xtreme 3K zul je een opmerkelijke verbetering in elke slag ervaren. De geavanceerde samenstelling van 3K carbon in combinatie met de middeldichte gelamineerde EVA rubber resulteert in een padel racket die nauwkeurig reageert onder druk, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen in 2024.
De Vibora Yarara Xtreme 3K is de voorkeurskeuze voor hooggeplaatste spelers die superieure prestaties in elk punt waarderen. Het is een padelracket dat je ambitie ondersteunt, ontworpen voor degenen die willen uitblinken op de baan met kracht en precisie. Je zult niet alleen gecharmeerd zijn door het vermogen om je spel te verbeteren, maar ook door de indrukwekkende esthetiek. De Vibora Yarara Xtreme 3K keert terug met een ongeëvenaarde aanwezigheid, pronkend met een gouden carbon ontwerp dat belooft het middelpunt van alle aandacht te zijn.

3K carbon op het blad in een schitterende gouden kleur met een satijnen textuur en 3D afwerking.
Middelmatige balans en hybride vorm, ontworpen om veelzijdigheid en kracht in het spel te bieden.
Robuuste constructie met 3K gouden carbon voor een hoogpresterend padel racket.
Brugontwerp geïnspireerd op het jubileummodel voor meer stabiliteit in het spel.
Middeldichte gelamineerde EVA rubber dat een zachte aanraking en een snelle respons garandeert.
Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.
€ 181,78
Vibora Yarara Xtreme Fiber (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek innovatie en stijl met de Vibora Yarara Xtreme Fiber 2024, een padel racket die nieuwe normen stelt in het padelspel. Ontworpen voor spelers die eruit willen springen, de wit-gouden kleur biedt een imposante esthetiek en uitzonderlijke prestaties op de baan door zijn veelzijdigheid.De Vibora Yarara Xtreme Fiber 2024 combineert traditie en technologie perfect en biedt een onovertroffen speelervaring. Met een constructie van zacht gelamineerd EVA-schuim en glasvezel op het blad, is het een padel racket dat snel aanpasbaar is om je techniek naar een hoger niveau te tillen.
Dit padel racket is ideaal voor gevorderde of gemiddelde spelers die hun spel willen verbeteren. De veelzijdigheid en snelle aanpassing maken het perfect voor zowel het spel vanaf de achterkant van de baan als aan het net. Het gebruik van hoogwaardige materialen in de Vibora Yarara Xtreme Fiber 2024 zorgt voor de beste sensaties op de baan, terwijl de unieke esthetiek in het wit zeker niet onopgemerkt zal blijven.

Traanvorm en medium balans voor een gebalanceerd spel.
Jubileumhartontwerp dat grote stabiliteit biedt bij het slaan.
Samenstelling van glasvezel die een elastisch en duurzaam gevoel biedt.
Kern van zacht gelamineerd EVA-schuim voor een uitstekende baluitgang.
Reliëf op de vlakken die het mogelijk maakt om meer effect aan je slagen te geven.
Maakt deel uit van de Vibora 2024 padel rackets collectie.
€ 136,32
Vibora Naya Xtreme Fiber (Druppel) - 2024 padel racket
Met de Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 ontmoet elegantie innovatie in een padelracket dat niet alleen uitblinkt in ontwerp, maar ook in prestatie. Ideaal voor de verfijnde speelster die geen genoegen neemt met minder dan kwaliteit, dit model biedt een uitzonderlijk evenwicht om de padelbaan te domineren.De Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 staat voor geavanceerde technologie en stijl. De opvallende fuchsia kleur en de kwaliteit van de materialen maken dit padel racket de perfecte keuze voor speelsters die hun spel willen verbeteren met een vleugje glamour. De combinatie van een glasvezelconstructie met zachte EVA-schuim zorgt voor een racket dat snel aanvoelt.
De Vibora Naya Xtreme Fiber 2024 is bedoeld voor dames met een gemiddeld of hoog spelniveau. Het veelzijdige en gebalanceerde ontwerp faciliteert dynamisch en veelzijdig spel, ideaal voor speelsters die willen schitteren in zowel controle als kracht. De glanzende afwerking en de intense roze kleur zullen je niet alleen visueel laten opvallen, maar gecombineerd met een constructie van hoge kwaliteit, zullen ze je laten genieten van een racket waarmee je uitmuntendheid bij elke slag voelt.

Gemiddelde balans en druppelvorm voor een racket met de beste balans tussen kracht en controle.
Glasvezeloppervlak met een ruwe textuur voor meer precisie.
Gelamineerd zacht EVA-schuim voor een zachte aanraking en een snelle respons.
Jubileumbrugontwerp, geoptimaliseerd om de prestaties van het racket te verbeteren.
Ideaal voor speelsters die op zoek zijn naar snelle aanpassing en een veerkrachtige touch.
Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.
€ 161,12
Vibora Russel Classic Fiber (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de Vibora Russel Classic Fiber 2024, het ideale padelracket voor diegenen die hun eerste stappen zetten in deze opwindende sport. Met een ontwerp gericht op comfort en prestatie, zorgt dit racket voor een snelle en efficiënte aanpassing aan het spel, met een perfecte balans tussen kracht en controle.De Vibora Russel Classic Fiber 2024 onderscheidt zich door zijn constructie van glasvezel en gelamineerd zacht EVA-schuim, kenmerken die ongeëvenaarde hanteerbaarheid bieden. De zachte aanraking en evenwicht zorgen ervoor dat elke wedstrijd een nieuwe kans is om te verbeteren en te genieten.
Het Vibora Russel Classic Fiber racket is perfect voor beginnende spelers en degenen die recreatief padel spelen. Als je op zoek bent naar een racket dat je helpt de bal te controleren en moeiteloos terug te spelen naar de tegenstander, waardoor je bij elk spel verbetert, dan is dit jouw ideale partner op de baan. Je zult dol zijn op de Vibora Russel Classic Fiber 2024 vanwege zijn nieuwe lichte constructie, die de hantering vergemakkelijkt en vermoeidheid tijdens het spel vermindert. Bovendien maakt het aantrekkelijke ontwerp in zwart met oranje accenten het opvallend op de baan, waardoor het niet alleen een speelgereedschap is, maar ook een stijlvol accessoire.

Ideaal voor spelers die hun spel willen verbeteren.
Hybride ontwerp met traanvorm en medium balans.
Constructie van glasvezel voor een niet-technische speelervaring.
Zachte en comfortabele aanraking dankzij het zachte EVA-schuim.
Gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en een optimale speelervaring garanderen.
Onderdeel van de Vibora racketcollectie van 2024.
€ 119,79
Vibora Yarara Radical - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
De Vibora Yarara Radical 12K 2024 onderscheidt zich als een juweel binnen de enorme oceaan van padelrackets en biedt een unieke combinatie van innovatief ontwerp en prestaties. Met een racket die resoneert met kwaliteit en professionaliteit, zorgt het ervoor dat spelers ongeëvenaarde controle en kracht hebben in elke wedstrijd. Dit racket van het prestigieuze merk Vibora combineert traditie met technologie en belooft uw ervaring op de padelbaan te transformeren. Het biedt extra kracht omdat de balans iets hoog is. Bovendien weerspiegelen het ontwerp en de constructie Vibora's toewijding aan uitmuntendheid, en elke slag met dit racket is een bewijs van zijn superioriteit.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die de voorkeur geven aan de backhandpositie, waardoor ze extra kracht krijgen bij het slaan. Ideaal voor wie niet alleen op zoek is naar prestaties, maar ook naar stijl en onderscheid op de padelbaan. De Vibora Yarara Radical is niet zomaar een racket, het is een intentieverklaring. Het zorgvuldige ontwerp en de afwerking zorgen ervoor dat je niet alleen speelt, maar dat ook met stijl en vertrouwen doet. Elke keer dat u de baan betreedt, voelt u de exclusiviteit en dominantie die deze biedt.

Traanvormig/diamantvormig model dat de sweet spot optimaliseert.
Balans gericht naar de punt voor extra kracht bij elke slag.
Vervaardigd uit 12k carbonweefsel, wat een onvergelijkbare duurzaamheid en lichtheid garandeert.
Medium-harde aanraking dankzij het EVA-rubber met gemiddelde hoge dichtheid in de kern.
Glanzende ruwe afwerking die het effect bij contact met de bal verbetert.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 293,35
Vibora Black Mamba Radical - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
De Vibora Black Mamba Radical 12K 2024 vertegenwoordigt een monumentale sprong in de wereld van padel. Het avant-gardistische ontwerp, gecombineerd met superieure technische kenmerken, zorgt ervoor dat je niet alleen de aandacht trekt op het veld, maar ook het spel domineert met kracht en precisie. Dit padelracket is de perfecte combinatie van traditie, innovatie en prestaties op hoog niveau. Dit Vibora-racket is gemaakt voor spelers die weigeren compromissen te sluiten op het gebied van stijl en prestaties. Het belooft niet alleen, maar levert ook bij elke slag, waardoor elke wedstrijd onvergetelijk wordt. Om het af te maken, heeft het een traanvormige diamantvorm en een enigszins hoge balans.
Dit padelracket is niet voor iedereen; Het is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers met een aanvallend profiel. Voor degenen die bij elke slag al hun kracht willen overbrengen en een hulpmiddel willen dat hun intensiteit op de padelbaan aanvult. Want door het dragen van de Vibora Black Mamba Radical kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor exclusiviteit en elegantie. De carbonafwerkingen en gele details zorgen ervoor dat je opvalt, terwijl de prestaties ervoor zorgen dat je je onoverwinnelijk voelt op de padelbaan.

Diamant-traanontwerp, ontworpen voor meer grip.
Carbonconstructie, versterkt met 12K Carbon, veelbelovende duurzaamheid en lichtheid.
Gelamineerde EVA-rubberen kern met gemiddelde hoge dichtheid voor een droog en optimaal gevoel.
Ruwe glanzende afwerking, ontworpen om de spin bij elke slag te verbeteren.
Versterkte brugzone, minimaliseert trillingen en maximaliseert het comfort.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 318,14
Vibora King Cobra Elite - 24K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de Vibora King Cobra Elite 24K 2024, een padelracket dat het spel opnieuw definieert. Met zijn innovatieve diamant vorm en 24k-koolstofsamenstelling biedt hij maximale duurzaamheid en lichtheid. De medium-grade EVA Pro rubberen kern met meerdere dichtheid en de gladde 3D-afwerking verbeteren het balcontact aanzienlijk. Ontworpen voor spelers die kracht in hun padelracket waarderen, is de King Cobra Elite 24K de perfecte keuze. Dit racket biedt maximale kracht bij elke slag dankzij de ruitvormige mal en hoge balans. De solide structuur, gemaakt van 100% koolstof met 24k-stof op de vliegtuigen, garandeert uitzonderlijke prestaties. Bovendien zorgt het 3D-gestructureerde oppervlak voor betere grip en spin op de bal. Met verstevigingen in de brug voor meer stabiliteit en vermindering van trillingen.
Dit racket is ontworpen voor aanvallende spelers met een hoog spelniveau. Het vereist een goede techniek om het onder de knie te krijgen vanwege de kracht en de vraag op de padelbaan. Als je op zoek bent naar een spannende uitdaging en je wilt opvallen op de baan, dan is dit het racket voor jou. De Vibora King Cobra Elite 24K is niet voor niets een van Vibora's best verkochte rackets. Elk seizoen boeit het spelers met zijn uitzonderlijke prestaties en aantrekkelijk ontwerp. In deze editie keert hij terug met zijn karakteristieke combinatie van zichtbaar carbon en rode details die je niet alleen zullen helpen winnen, maar je ook zullen laten opvallen op het circuit. Wacht niet langer en voel het verschil!

Maximale kracht bij elke slag dankzij de diamant vorm en de hoge balans.
Stevige structuur met 100% koolstof en 24K Carbon op het blad
Uitzonderlijk aanvoelend gevoel met EVA-rubber van gemiddelde dichtheid in de kern.
3D-gestructureerd oppervlak voor spin op de bal.
Verstevigingen op de brug voor meer stabiliteit en vermindering van trillingen.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 264,42
Vibora Black Mamba Elite - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de Vibora Black Mamba Elite 3K 2024, een padelracket dat je een unieke ervaring op de baan biedt. Het hybride ontwerp combineert druppel- en diamantvormen, met gescheurde details aan de zijkanten van de brug, waardoor hij uitzonderlijk veelzijdig is. Met een EVA Pro-rubberen kern van gemiddelde kwaliteit en een gladde 3D-afwerking verbetert dit racket het contact met de bal aanzienlijk. De Black Mamba Elite 3K 2024 valt op door zijn balans, met een druppelvorm en een medium balans die hem veelzijdig maken in verdediging en aanval. Het is gebouwd met 3K Carbon voor meer weerstand en biedt een ongelooflijk gevoel dankzij de middelzachte EVA Pro-kern. De verstevigingen aan de zijkanten zorgen voor een grote stijfheid.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers van gevorderd niveau die zich willen onderscheiden op het veld. De veelzijdigheid in het spel, de balans en het vermogen om spin te genereren maken het ideaal voor spelers die zich zowel in de verdediging als in de aanval willen verbeteren. Naast zijn uitzonderlijke technische prestaties biedt de Vibora Black Mamba Elite 3K ook een indrukwekkende esthetiek. In deze editie keert hij terug met een zichtbare carbonafwerking en fluorgele details die je niet alleen zullen helpen winnen, maar je ook zullen laten opvallen op het circuit. Wacht niet langer en voel het verschil!

Hybride (Druppel) vorm voor veelzijdigheid tijdens het spelen.
3K carbon constructie voor grotere weerstand.
Middelzachte EVA Pro-kern voor uitzonderlijk gevoel.
3D ruw oppervlak voor nauwkeurige spin op de bal.
Verstevigingen aan de zijkanten voor meer stijfheid.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 227,23
Vibora Yarara Elite - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
Maak kennis met de Vibora Yarara Elite 24K 2024, een high-end padelracket met een ongekend design. De innovatieve hybride body, samengesteld uit 24K carbon, biedt niet alleen duurzaamheid en lichtheid, maar garandeert ook een perfecte combinatie van kracht en controle om te domineren op de padelbaan. Met zijn gedetailleerde gouden afwerkingen, vergelijkbaar met die van de Yarara.
Dit racket is ontworpen voor spelers die zich inzetten voor padel, die meerdere keren per week spelen en een hoog niveau hebben. Als je op zoek bent naar een perfecte balans tussen kracht, controle en comfort, dan is de Vibora Yarara Elite 24K jouw bondgenoot om in elke wedstrijd te slagen. Naast de superieure prestaties zorgt de combinatie van hoogwaardige materialen voor een ongeëvenaarde duurzaamheid en esthetiek. De glans van het zichtbare carbon, aangevuld met het gouden logo en rode details, zorgt ervoor dat jij opvalt op elke padelbaan.

Het biedt gebalanceerde kracht en controle dankzij de druppelvorm en middelhoge balans.
Structurele versterkingen op hartniveau om trillingen te verminderen.
Buisvormige koolstofconstructie en 24K carbon op het blad.
Betere in-game effecten dankzij ruwe 3D-afwerking.
Comfort bij contact met pro eva-rubber met gemiddelde dichtheid.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 264,42
Vibora Diva Elite - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De Vibora Diva Elite 3K 2024 vertegenwoordigt het hoogtepunt van innovatie en design in de wereld van padel. Dit racket is niet alleen ontworpen om optimale prestaties te leveren, maar is ook het toonbeeld van luxe en esthetiek, een waar meesterwerk dat vorm en functie combineert. Met zijn exclusieve oversized ronde vormontwerp en medium-lage balans en gescheurde details aan de zijkanten van de brug, is de Diva Elite 3K van Vibora de perfecte keuze voor wie niet alleen op zoek is naar uitzonderlijke prestaties op de padelbaan, maar ook naar een ongeëvenaarde aanwezigheid en stijl.
Dit racket is speciaal ontworpen voor veeleisende dames die uitmuntendheid zoeken in elke slag. Het is een krachtig racket waarmee je behendig kunt verdedigen en aanvallen, waardoor het ideaal is voor degenen die met passie en vastberadenheid spelen. U zult er niet alleen dol op zijn vanwege de superieure prestaties, maar ook vanwege het exclusieve ontwerp. De zichtbare carbondetails gecombineerd met paarse nuances en een glanzende afwerking maken dit racket tot een waar lustobject op de padelbaan.

Lichtgewicht racket met een gewicht tussen de 350 - 365 gram voor optimale handling.
Oversized Rond formaat met medium-lage balans die een grote sweet spot genereert.
Stevige structuur versterkt in het bruggebied voor superieure duurzaamheid.
EVA-pro-rubber met gemiddelde dichtheid dat voor een onverslaanbaar gevoel zorgt.
Blad is versterkt met 3K Carbon en ruwe afwerking om het contact met de bal te verbeteren.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 218,97