Vibor-AVibora padel is één van de belangrijkste padelmerken ter wereld. Het verkoopt zowel gespecialiseerd textiel als padelrackets. Eén van de essentiële kenmerken van dit merk is dat alle rackets in Spanje worden ontwikkeld. Vibora Padel, is één van de bekendste en meest prestigieuze merken ter wereld en heeft met de Vibora Yarara het padelracket dat reeds 3 jaar na elkaar als beste padelracket ter wereld is verkozen.

Vibora King Cobra Edition 12K (Druppel) - 2023
Vibora King Cobra Edition 12K (Druppel) - 2023
Beginnend met de kern van dit racket, kunnen we vermelden dat het is gemaakt van een van de meest gebruikte schuimsoorten, het zachte Eva-rubber met lage dichtheid, dat een iets stijvere aanraking heeft die een grotere baloutput mogelijk maakt. Bovendien biedt dit type rubber een stabielere en preciezere slag.Van zijn kant is het frame van het nieuwe Vibor-A King Cobra Liquid Edition-racket gemaakt van koolstof en op de voorkant vinden we dit materiaal ook terug, met name 12K Carbon, een stof die is gemaakt met 12.000 draden per strip. Dit betekent dat de aanraking zachter zal zijn en dat er een grotere baloutput zal worden verkregen vanaf de onderkant van de padelbaan. Dit materiaal geeft het racket ook extreme weerstand, flexibiliteit en duurzaamheid.
Vibora Yarara Liquid Edition 12K (Druppel) - 2023
Vibora Yarara Liquid Edition 12K (Druppel) - 2023
Met zijn EVA Soft rubberen kern, stelt de ViborA Yarara Liquid Edition 2023 je in staat om te slaan met rebound en schoten van je tegenstander te ontvangen met een aangename en gedempte aanraking. Slagvlakken zijn gemaakt voor krachtige slagen met 12K carbon. 12.000 lagen die een middelhoog hard touch-oppervlak geven om met al je energie te raken. Een combinatie van kracht en comfort.Ze hebben ook een ruwe zandafwerking op de oppervlakken voor een betere grip en handling van de effecten waarmee je de bal serveert. Het frame is van carbon om de zwaarste games te weerstaan. Dit paddle-tennisracket zal je in vele wedstrijden bij elke overwinning vergezellen.
Vibora Taipan Liquid Edition 12K (Druppel) - 2023
Vibora Taipan Liquid Edition 12K (Druppel) - 2023
De Vibor-a Taipan Liquid Edition 2023 is een racket met een druppelvormige body met een gecentreerde balans en medium balans. Met deze kenmerken combineert het controle en kracht. De sweetspot is breder en stelt je in staat om met meer gemak nauwkeurige slagen te maken.
Dit racket is perfect voor veelzijdige spelers. Spelen met dit racket is een gegarandeerde overwinning en met een ruwe afwerking voor een betere grip en effect van slagen Het blad is voorzien van een ruwe zanderige afwerking. Omdat het niet glad is, voel je een betere aanraking en grip op de bal. Je kunt beter omgaan met de slagen en de effecten die je de bal bij elk schot wilt geven.
Dit padelracket is zeer resistent omdat het is gemaakt van koolstofvezel. Het blad is ook gemaakt van koolstof, met name 12K Carbon. Dit materiaal geeft je kracht bij elke slag. Een goede aankoopoptie als je een padelracket van hoge kwaliteit wilt in materialen en functies.
Vibora Black Mamba Liquid Edition 12K (Druppel) - 2023
Vibora Black Mamba Liquid Edition 12K (Druppel) - 2023
De legendarische Vibor-A Black Mamba Liquid komt in een vernieuwde versie, die weliswaar zijn essentie behoudt, maar aanzienlijke verbeteringen met zich meebrengt die je spel naar een hoger niveau zullen tillen.In de kern van de Black Mamba Liquid 2023 vinden we het meest gebruikte rubber bij de productie van padelrackets, vanwege zijn betrouwbaarheid en geweldige prestaties op de baan, EVA-rubber, met name een zachtere versie, Soft EVA. Dit schuim is soepel en geeft het racket meer duurzaamheid en biedt meer controle bij zachte slagen en meer kracht bij aanvallende slagen.Het oppervlak van dit racket is vervaardigd met 12K Carbon, dat wil zeggen, het is een zeer duurzaam en resistent racket dat u vele jaren zal vergezellen. Ook het frame van dit racket is gemaakt van carbon. Dus als je op zoek bent naar een racket dat bestand is tegen de meest veeleisende wedstrijden, dan is de Black Mamba Liquid 2023 een geweldige optie.
Vibora Bamboo Liquid Edition 12K (2023)
Vibora Bamboo Liquid Edition 12K (2023)
Het Vibor-A Bamboo Liquid Edition 2023 racket is een high performance racket dat tussen de 360 ​​en 375 gram weegt. De afwerking van de slagvlakken van dit racket is mat en ruw, wat zich vertaalt in een grotere kans op spin bij het slaan en een betere grip op de bal. Je spel wordt veelzijdiger en je verrast je tegenstander.Het is ontworpen voor mannelijke spelers die een bepaalde techniek en een gemiddeld niveau hebben, omdat het noodzakelijk is om bepaalde ideeën te hebben over hoe correct te slaan om alle voordelen te verkrijgen.
Vibora Naya Liquid Edition 12K (Druppel) - 2023
Vibora Naya Liquid Edition 12K (Druppel) - 2023
De Vibor-a Yarara Liquid Edition 2023 is bedoeld voor padelspelers met een meer gevorderd en professioneel niveau. Dit padelracket met een druppelvormige body is geïndiceerd voor een veelzijdig speltype. Gecentreerde balans en medium sweetspot. Haal het beste uit de meest krachtige en afmakende schoten en de meest precieze en gecontroleerde schoten.
Vibora Naya Woman Classic Edition (Teardrop) - 2023
Vibora Naya Woman Classic Edition (Teardrop) - 2023
De Vibora Naya Woman Classic Edition Combi bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met padel. De doos bevat de Vibor-A Naya Classic padelracket, protector, overgrip, backpack, tube met 3 ballen en een zweetbandje.
Het Vibor-A Naya Classic padelracket is een een traanvorm met gecentreerde balans, waarmee je een goede controle hebt in de verdediging en een goede stoot in de buurt van het net. Binnenin is zacht rubber gebruikt, hierdoor gaan sensaties niet verloren bij het slaan en is het comfort verbeterd. We raden het dus ook aan voor spelers met armklachten!
Vibora Blackhead Carbon (Teardrop) - 2022
Vibora Blackhead Carbon (Teardrop) - 2022
Het nieuwe Vibor-A Mortal Carbon padelracket is een model dat opvalt door zijn veelzijdigheid dankzij het teardrop-formaat dat de sweet spot vergroot en de medium balans die de kracht bij de slag niet verminderd. Gericht op spelers die op zoek zijn naar intensere games, is het nieuwe Vibora Blackhead Carbon padelracket perfect om hen kracht en precisie te geven in hun games. Het Carbon frame en blad zorgen voor meer weerstand en stijfheid om krachtigere en preciezere slagen te maken. De kern bestaat uit een EVA Soft rubber die comfort en een zachtere aanraking biedt en trillingen verminderd dus het is geïndiceerd voor spelers met elleboogblessures.
Vibora Mortal Carbon (Teardrop) - 2022
Vibora Mortal Carbon (Teardrop) - 2022
Het nieuwe Vibor-A Mortal Carbon padelracket is een model dat opvalt door zijn veelzijdigheid dankzij het teardrop-formaat dat de sweet spot vergroot en de medium balans die de kracht bij de slag niet verminderd. Het nieuwe Vibora Mortal Carbon padelracket is bedoeld voor spelers die op zoek zijn naar intensere games en is perfect om ze kracht en precisie te geven in hun games. Het Carbon frame zorgt voor meer weerstand en stijfheid en voor krachtigere en preciezere slagen en de EVA Soft kern biedt comfort en een zachtere aanraking, wat weer trillingen verminderd dus het is geïndiceerd voor spelers met elleboogblessures.
Vibora Viper Assassin Attack 3K ( (Diamond) - 2022
Vibora Viper Assassin Attack 3K ( (Diamond) - 2022
Voel de energie op het veld met dit Vibora Assassin aanvalspadelracket. Om dit te doen, is het ontworpen met een diamantvorm, waardoor de balans in het bovenste gedeelte wordt geplaatst, zodat de sweet spot kleiner is en je de bal goed gecentreerd moet raken wanneer je hem raakt. Carbon van de laatste generatie is gebruikt voor de constructie, waardoor het oppervlak is versterkt.
Vibora Black Mamba Anniversary 3K (Teardrop) - 2022
Vibora Black Mamba Anniversary 3K (Teardrop) - 2022
Het traanvormige ontwerp van de Vibora Black Mamba Anniversary geeft je een uitstekende balans tussen controle en kracht. In de kern vindt u een EVA SOFT-rubber dat altijd klaar zal zijn dankzij het snelle herstel, het geeft u zelfs precisie en een betere krachtoverbrenging.
Vibora Yarara White Classic Edition (Teardrop) - 2022
Vibora Yarara White Classic Edition (Teardrop) - 2022
De Vibora Yarara Classic Edition is gemaakt van 3K Carbon in de impactoppervlakken en zacht EVA-rubber aan de binnenkant, wat zeer goede sensaties geeft. Het is een padelracket voor gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar een padelracket met een uitstekende balans tussen power en controle.
Vibora Black Taipan Liquid Edition (Round) - 2022
Vibora Black Taipan Liquid Edition (Round) - 2022
De nieuwe Vibora Taipan Liquid Edition 2022 is samengesteld uit de ideale kwaliteitsmaterialen en technologieën op de markt die het hoogste comfort en gemak bieden terwijl je padel speelt. Het is een padelracket gericht op veeleisende padelspelers die op zoek zijn naar een padelracket met hoge controle en handling.
Vibora Russel Advance (Teardrop) - 2022
Vibora Russel Advance (Teardrop) - 2022
De nieuwe Vibora Russell Advance padel in zwart en oranje is een veelzijdig en comfortabel model, dus we raden het aan voor gevorderde spelers die de beste balans willen tussen kracht, controle en comfort. Voorzien van 3K Carbon op het blad om de weerstand en dus de kracht op de bal te vergroten.
Vibora Serpent Advance (Teardrop) - 2022
Vibora Serpent Advance (Teardrop) - 2022
Val op met dit Vibor-A Serpent Advance 2022 racket. We verzekeren je dat je geen sensaties verliest bij het slaan met de zachte eva-rubberen kern. Het racket is vervaardigd in een overmaats formaat met een medium balans, wat zorgt voor een perfecte balans tussen kracht en controle.