CartriDe Cartri-speler, geeft om zijn fysieke conditie om goed te presteren zowel op als buiten de baan, dat maakt dat hij kiest voor CARTRI als toonaangevend padelmerk. De spelers kiezen ons merk omdat we hun behoeften begrijpen; kwaliteit, comfort en design.

Cartri Tsunami Epsilon (Rond) - 2023
Cartri Tsunami Epsilon (Rond) - 2023
Laat je niet misleiden door zijn uiterlijk, zijn naam waarschuwt al dat het niet zomaar een racket is, maar maak je klaar om iedereen die voor je staat te verpletteren. Het zal iedereen verrassen door zijn grote veelzijdigheid en aantrekkelijk design met een mat en glanzend effect op de rand van het racket.
De Cartri Tsunami Epsilon is perfect voor alle soorten spelers, zowel halfgevorderden als beginners, met een onverslaanbaar gedrag waarbij controle over macht voorop staat.Dankzij de ronde vorm die het een perfecte balans geeft om te genieten van het spelen vanaf de achterkant van het veld of dicht bij het net dankzij een grote sweetspot.Dit racket zal iedereen verrassen en zal geen enkele speler onverschillig laten vanwege zijn gedrag op de baan.

Cartri Tamarit Speed X (Round) - 2022
-€ 110,00
Cartri Tamarit Speed X (Round) - 2022
We hebben het over een nieuw Cartri racket als geen ander, omdat de materialen qua kwaliteit de beste op de markt zijn. Het blad is voorzien van 3K Diamant 24k Aluminized Carbon met een EVA kern en het frame is voorzien van 6k Carbon en Kevlar. Het boren van het blad is ontworpen om de baloutput te verbeteren en trillingen in het spel te minimaliseren.
€ 274,95
€ 384,95

Cartri Cosmos (Teardrop) - 2022
-€ 20,00
Cartri Cosmos (Teardrop) - 2022
De Cartri Cosmos is een racket voor de beginnende padelspeler met een kern die gemaakt is van EVA SOFT-rubber dat uitstekende prestaties garandeert bij het raken van de bal en tegelijkertijd sterke trillingen voorkomt. Het nieuwe SAND GRIP-oppervlak valt op, een behandeling waarmee de bal zich er op een speciale manier aan hecht, waardoor het racket uitstekende controle heeft!
€ 144,95
€ 164,95

Cartri Snake (Round) - 2022
-€ 80,00
Cartri Snake 'Limited Edition' (Round) - 2022
Een nieuwe Cartri Snake is geboren. We hebben het over de combinatie van materialen met de grootste van hen om een ​​"beest" te bedenken dat de rivaal op het speelveld zal opeten. We worden geconfronteerd met een racket met een balans waar de meest veeleisende spelers van kunnen genieten.
€ 244,95
€ 324,95

Cartri Alpha Shield (Teardrop) - 2022
-€ 100,00
Cartri Shield Alpha (Teardrop) - 2022
De nieuwe Cartri Shiel Alpha is voorzien van dezelfde materialen als die in de luchtvaart gebruikt worden, namelijk Kevlar en Carbon, waarmee de speler wint aan controle, efficiëntie en weerstand. De kern is gemaakt van EVA Soft rubber wat garant staat voor een geweldige baloutput en die trillingen voorkomt.
€ 254,95
€ 354,95
Cartri Black Thunder (Teardrop - 2021
Cartri Black Thunder (Teardrop) - 2021
Aangepast aan het meest actuele ontwerp hebben we een racket ontwikkeld voor een agressiever spel dan normaal. Dit racket voor meer technische en agressieve spelers op het veld. De druppelvorm geeft het kracht, maar onze ontwikkeling maakt dit racket een perfect uitgebalanceerd model om van te genieten op het hele veld.
Cartri Galaxy 3 (Round) - 2021
Cartri Galaxy Carbon 3.2 (Round) - 2021
De Cartri Galaxy Carbon 3.2 is het ideale padelracket voor degenen die willen beginnen met het spelen van padel. Dit model verandert de oude modellen en ontwerpen van de vorige collecties, met technische kenmerken die zich aanpassen aan de behoeften en capaciteiten van toekomstige scheuren. Comfortabel en licht, het gewicht is aangepast zodat het beter beheersbaar is.
Cartri Rocket (Round) - 2021
Cartri Rocket (Round) - 2021
De Cartri Rocket is een nieuw racket die iedereen zal verrassen door zijn grote veelzijdigheid en aantrekkelijk design. Perfect voor zowel gemiddeld als beginnersniveau, met een onverslaanbaar gedrag dat prioriteit geeft aan controle over macht. Dankzij de ronde vorm die het een perfecte balans geeft om te genieten van het spelen vanaf de onderkant van het veld of dichtbij het net.