360-365

Babolat Technical Veron (Diamond) - 2022
Babolat Technical Veron (Diamond) - 2022
Breng je pittigste kant naar voren met de nieuwe editie van het Technical Veron padelracket, een high-performance model uit de Babolat Padel 2022-catalogus. Het biedt een fantastische prijs-kwaliteitverhouding en keert terug met een nieuw ontwerp in rode tinten. Eenmaal op de baan adviseren we het voor aanvallende spelers, omdat het is ontworpen in een extra groot diamantformaat met een hoge balans, dus het zorgt voor een geweldige stoot in volleys en spikes.
Babolat Counter Veron (Round) - 2022
Babolat Counter Veron (Round) - 2022
De Babolat Counter Veron is een van de meest gebalanceerde rackets, dus we raden het aan voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar zowel kracht als controle, omdat het een extra groot formaat en een gerichte balans heeft. Op het eerste gezicht keert het terug met een nieuw ontwerp in geel en zichtbaar carbon, een zeer opvallend beeld waarvan we overtuigd zijn dat het niet onopgemerkt zal blijven. Het bevat ook 3D Spin-technologie, een ruwe afwerking die de spin verhoogt, evenals het vibrasorb-systeem, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak.
Wilson Bela Team Padel (Teardrop) - 2022
Wilson Bela Team Padel (Teardrop) - 2022
De nieuwe Wilson Bela Team Padel, ontworpen in samenwerking met padel-grootheid Fernando "Bela" Belasteguin, belichaamt de Bela-lijn het hart, de drukte en de wil om te winnen die ingebakken zit in de man die 16 jaar lang nummer 1 in de wereld bleef. Het heeft een solide constructie en een geavanceerd ontwerp om een ​​mix van kracht en controle te leveren voor zowel aspirant- als ervaren gamers.
Wilson Ultra Elite V2 (Diamond) - 2022
Wilson Ultra Elite V2 (Diamond) - 2022
Ontdek de hoge prestaties van het nieuwe Wilson Ultra Elite V2-padelracket, geoptimaliseerd voor lichte kracht en een gedempt gevoel, het bevat de Ultra Elite v2 die krachtige prestaties biedt in een elegant en gedurfd ontwerp voor competitieve spelers.
Dunlop Titan LTD (Round) - 2021
Dunlop Titan LTD Zwart/Geel (Round) - 2021
Het Dunlop Titan LTD padelracket is een racket dat is ontwikkeld voor de gevorderde en professionele speler die de maximale prestatie van zijn racket in elke slag vereist met een spectaculaire combinatie van kracht en controle, evenals uitzonderlijk comfort. het betreft een hoogwaardig racket die controle en kracht perfect combineert voor elk spelniveau.
HEAD EVO Delta (Teardrop) - 2022
HEAD EVO Delta (Teardrop) - 2022
Het HEAD EVO Delta padelracket is gemaakt voor iedereen die begint met padel. Het combineert veelzijdigheid, kracht, aanraking en comfort. Dit oversized druppelvormige bovenwerk heeft een brede sweet spot, is gemaakt van zacht schuim en bevat Innegra-technologie om de schokabsorptie en stabiliteit te vergroten.

HEAD Delta Elite (Diamond) - 2022
-€ 20,00
HEAD Delta Elite (Diamond) - 2022
Het Head Delta Elite 2022 padelracket is het krachtigste racket in de 2022-reeks die door Head is gelanceerd. Dit is het racket dat je nodig hebt om met kracht te spelen en je tegenstanders te verslaan! Dit racket heeft een groot formaat en een ruitvorm. Dit racket is het krachtigste van dit nieuwe Delta-assortiment en biedt een hoge balans.
€ 154,95
€ 174,95

HEAD Delta Motion (Diamond) - 2022
-€ 45,00
HEAD Delta Motion (Diamond) - 2022
Het Head Delta Motion 2022 padelracket combineert wendbaarheid en kracht en zal je spel op de grond verrukken! Dit racket heeft een groot formaat en een ruitvorm. Het combineert een zeer goed compromis tussen kracht en wendbaarheid dankzij zijn gewicht en gemiddelde balans.
€ 194,95
€ 239,95