350-360


Royal Padel RP790 Whip Woman (Rond) - 2023
Nieuw
Royal Padel RP790 Whip Woman (Rond) - 2023
Dit seizoen past Royal Padel 2023 een van zijn meest succesvolle modellen aan voor de meest veeleisende spelers. We presenteren de heruitgave van het grijze en roze padelracket RP790 Whip Woman, een veelzijdig en handelbaar model omdat je het dankzij zijn lichtere gewicht, ongeveer tussen de 350 - 360 gram, gemakkelijk kunt verplaatsen.
Dit seizoen heeft het een ruwe afwerking, zodat je je slagen veel meer spin kunt geven. Het is ook zeer comfortabel omdat het zacht polyethyleen rubber in de kern heeft, samen met een anti-vibratiesysteem. Op deze manier kun je uren spelen zonder last te krijgen van je arm.
PRE-ORDER BESTELLEN
€ 259,95
Babolat Counter Vertuo (Teardrop) - 2022
Babolat Counter Vertuo (Teardrop) - 2022
De Babolat Counter Vertuo is een zeer goed uitgebalanceerd model dat ook terugkeert met een nieuw ontwerp in gele en zwarte tinten om je in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Het is ontworpen in een traanvorm en medium balans, waardoor het in gelijke mate kracht en controle heeft. Er zijn flexibelere materialen gebruikt in de constructie voor een snelle aanpassing van de atleet, dus het is ideaal voor spelers van gemiddeld niveau die willen verbeteren.
Babolat Air Viper (Diamond) - 2022
Babolat Air Viper (Diamond) - 2022
De Babolat Air Viper iseen van de meest complete in de collectie en waarmee je power met controle hebt. Het valt op door zijn oversized diamantformaat en enigszins hoge balans, wat de punch verhoogt, maar zonder de controle te verwaarlozen. In de buurt van het net kun je snel reageren, omdat het door zijn gewicht van ongeveer 355 gram zeer beheersbaar is.