350-365

Slazenger Challenge No. 4 - 3K (Druppel) - 2024
De Slazenger Padel Challenge No.4 is een 3K rond racket met een gemiddelde balans en een geoptimaliseerd gewicht van ongeveer 355 g. Het 2024-model heeft een reeks nieuwe functies gekregen om de materialen die in de samenstelling worden gebruikt verder mogelijk te maken en te verbeteren, en het allerbelangrijkste: jouw spel. 
Een langere handgreep verhoogt het koppel in uw slagen met een directere kracht van de handgreep, terwijl u tegelijkertijd de backhand met twee handen mogelijk maakt. De AeroFen is een aerodynamisch kenmerk dat aan de buitenkant van het frame is toegevoegd, net boven de grip. De luchtsplitter snijdt door de lucht en verbetert de aerodynamische mogelijkheden. Hiermee kunt u uw swingsnelheid verhogen.
De demper vermindert mogelijke trillingen die tot ongemak in je spel of zelfs blessures kunnen leiden. De demper is van direct geïnjecteerd rubber en in het handvat geplaatst. Double Tube Frame verhoogt de stabiliteit en biedt ondersteuning door het racket niet te laten decomprimeren bij harde slagen. Het Double Tube Frame zal bovendien de duurzaamheid van het gehele racket verder vergroten.
45° 3K Carbon is cruciaal voor de structurele sterkte van het racket, terwijl er ook meer koolstof bij elke slag kan worden geactiveerd. Met de toplaag 45° gedraaid, kun je de spin vergroten en de volledige capaciteit van de koolstof benutten. Voor alle type spelers die de voorkeur geven aan een racket met veel controle en een lichter racket. Bovendien zorgen onze pantergroeven samen met de 45° Carbon voor de perfecte spin.

Vibora Diva Elite - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De Vibora Diva Elite 3K 2024 vertegenwoordigt het hoogtepunt van innovatie en design in de wereld van padel. Dit racket is niet alleen ontworpen om optimale prestaties te leveren, maar is ook het toonbeeld van luxe en esthetiek, een waar meesterwerk dat vorm en functie combineert. Met zijn exclusieve oversized ronde vormontwerp en medium-lage balans en gescheurde details aan de zijkanten van de brug, is de Diva Elite 3K van Vibora de perfecte keuze voor wie niet alleen op zoek is naar uitzonderlijke prestaties op de padelbaan, maar ook naar een ongeëvenaarde aanwezigheid en stijl.
Dit racket is speciaal ontworpen voor veeleisende dames die uitmuntendheid zoeken in elke slag. Het is een krachtig racket waarmee je behendig kunt verdedigen en aanvallen, waardoor het ideaal is voor degenen die met passie en vastberadenheid spelen. U zult er niet alleen dol op zijn vanwege de superieure prestaties, maar ook vanwege het exclusieve ontwerp. De zichtbare carbondetails gecombineerd met paarse nuances en een glanzende afwerking maken dit racket tot een waar lustobject op de padelbaan.

Lichtgewicht racket met een gewicht tussen de 350 - 365 gram voor optimale handling.
Oversized Rond formaat met medium-lage balans die een grote sweet spot genereert.
Stevige structuur versterkt in het bruggebied voor superieure duurzaamheid.
EVA-pro-rubber met gemiddelde dichtheid dat voor een onverslaanbaar gevoel zorgt.
Blad is versterkt met 3K Carbon en ruwe afwerking om het contact met de bal te verbeteren.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 188,97
€ 218,97
Enebe Response Fiber (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de Response Fiber Purple, een padelracket van Enebe ontworpen om je spel te transformeren. Met zijn moderne design en levendige kleuren oogt dit racket niet alleen mooi, maar belooft het ook prestaties op het veld. De iriserende glanzende afwerking en de glasvezelsamenstelling maken dit model tot een onverslaanbare optie voor spelers die op willen vallen. Ideaal voor degenen die hun spel naar een hoger niveau willen tillen, Enebe's Response Fiber Purple combineert esthetiek met functionaliteit. De hoogwaardige constructie garandeert duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties bij elke wedstrijd.
De Response Fiber Purple is bedoeld voor spelers op gemiddeld en beginnend niveau. Het is perfect voor wie op zoek is naar een racket met kracht en veelzijdigheid. Ideaal voor spelers die regelmatig spelen en hun techniek op de padelbaan willen perfectioneren. Dit Enebe-model is ideaal voor het nieuwe seizoen, vooral voor beginnende spelers die hun techniek willen verbeteren. Dankzij de balans en het ontwerp val je niet alleen op op het veld, maar kun je je spel ook naar een hoger niveau tillen.

Gewicht: 350 - 365 gram, ideaal voor comfortabel en nauwkeurig hanteren.
38 mm profiel, perfect voor een balans tussen controle en kracht.
Hybride druppelvorm, die een balans biedt tussen precisie en slagkracht.
Zwarte EVA HR3-kern voor superieure respons en grotere duurzaamheid.
Fiberglass op het blad en een carbonframe, die flexibiliteit en weerstand combineren.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.

Black Crown Piton Fury (Rond) - 2023 padel racket
De Piton Fury is ontworpen om veel kracht te bieden bij het raken van de bal zonder de controle te verliezen. De technologie van dit geweldige racket biedt veel comfort bij het raken van de bal met het racket , waardoor padelspelers controle over de bal kunnen behouden tijdens het spel. De technologie die we hebben toegepast verbetert ook de tractie, waardoor spelers een betere precisie in de slagen hebben. Dit is het racket dat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een padelracket met een geweldige balans tussen kracht en controle.
Deze samenstelling aan de buitenkant zorgt te allen tijde voor een perfect gevoel voor de bal met twee lagen glasvezel en één laag Piton Glas met lage dichtheid. De kern is gemaakt van SC EVA, een zacht rubber met een groot geheugen, dat zijn positie in duizendsten van een seconde herstelt. Dit type rubber zorgt voor een geweldige balopbrengst zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.
€ 124,59
€ 144,59