350-365

Black Crown Piton Furia (Rond) - 2023
Black Crown Piton Furia (Rond) - 2023
De Piton Furia is ontworpen om veel kracht te bieden bij het raken van de bal zonder de controle te verliezen. De technologie van dit geweldige racket biedt veel comfort bij het raken van de bal met het racket , waardoor padelspelers controle over de bal kunnen behouden tijdens het spel. De technologie die we hebben toegepast verbetert ook de tractie, waardoor spelers een betere precisie in de slagen hebben. Dit is het racket dat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een padelracket met een geweldige balans tussen kracht en controle.
Deze samenstelling aan de buitenkant zorgt te allen tijde voor een perfect gevoel voor de bal met twee lagen glasvezel en één laag Piton Glas met lage dichtheid. De kern is gemaakt van SC EVA, een zacht rubber met een groot geheugen, dat zijn positie in duizendsten van een seconde herstelt. Dit type rubber zorgt voor een geweldige balopbrengst zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.
NOX Silhouette (Rond) - 2023
NOX Silhouette (Rond) - 2023
De NOX Silhouette is speciaal ontworpen voor spelers die beginnen met padel. De Silhouette 2023 is een oversized, rond gevormd racket dat een grotere sweet spot biedt voor meer controle bij iets off-center slagen. Gemaakt met een iets lager gewichtsbereik voor meer wendbaarheid en een langere greeplengte om slagen met twee handen te vergemakkelijken.
NOX ML10 Pro Cup Silver (Rond) - 2023
NOX ML10 Pro Cup Silver (Rond) - 2023
heb je eenmaal dit racket geprobeerd, dan wil je niets anders meer: comfortabel, solide, krachtig en duurzaam. De ML10 Pro Cup Silver 2023 is een padelracket geschikt voor elk type speler. Als je twijfelt bij het kopen van een padelracket, zal de Pro Cup je nooit teleurstellen. Het is een van de best verkochte rackets in de geschiedenis en het eerste racket dat is ontwikkeld door Miguel Lamperti.Deze Silver versie is 100% identiek aan de ML10 Pro Cup, alleen heeft dit model een lager gewicht. Tevens bevat het racket het baanbrekende Smartstrap® vervangbare lanyard-systeem, nu geëvolueerd tot een compact stuk voor extra sterkte en veiligheid. Hygiënischer, veiliger en beter aanpasbaar.

Slazenger Challenge No.3 (Round) - 2022
-€ 50,00
Slazenger Challenge No.3 (Round) - 2022
De Slazenger Padel Challenge No.3 is een krachtig rond racket met een geoptimaliseerd gewicht van 360-365 gram. Geproduceerd met een medium harde EVA-kern en oppervlak in 6K Carbon met middenbalans die jeveel kracht en snelheid geeft.
€ 254,95
€ 304,95
HEAD Graphene 360+ Alpha Ultimate Wit (Teardrop) - 2021
HEAD Graphene 360+ Alpha Ultimate (Diamant) - Retourartikel
Dit is een spectaculair exclusief Head Graphene 360 ​​Alpha Ultimate racket waarvan de versie zachter is dan de Alpha Graphene 360 ​​Pro met een flexibeler fiberglas blad, voor een ongeëvenaarde touch en feel.