350-370

Black Crown Piton 4.0 (Rond)
Black Crown Piton 4.0 (Rond)
De Piton is jaar na jaar een van de meest verwachte rackets. In versie 4.0 komt het met een ingrijpende esthetische verandering en spectaculaire prestaties. Black Crown Piton 4.0 is nog steeds een control padelracket, maar het is ook een padelracket waarmee we ons veilig kunnen voelen in de buurt van het net, de bal hard kunnen raken, het is een padelracket met vernieuwde esthetiek en onverslaanbare prestaties.
Het is een ideaal racket voor een gevorderde of professionele speler die op zoek is naar de hoogste kwaliteit met een zorgvuldig en opvallend ontwerp, een racket dat vooral precisie biedt bij elke slag. Vanwege zijn brede sweetspot en controle is het ook een padelracket dat we kunnen aanbevelen aan een middenspeler die op zoek is naar een power padelracket waarmee hij zich verder kan ontwikkelen in zijn spel.
Royal Padel M27 Light LTD (Rond) - 2023
Royal Padel M27 Light LTD (Rond) - 2023
De Royal Padel M27 Light Limited Edition is een High performance racket geproduceerd met 3K Carbon in de kern en in het frame. Ontworpen voor spelers op expert-/competitieniveau. Uitstekende prestaties en speelcomfort dankzij het polyethyleen rubber met hoge dichtheid en onmiddellijk herstel.
De RP M27 Light is een Carbon Fiber racket waarmee de power van dit model nog verder wordt vergroot, perfect voor de meest veeleisende en technische speler. Tevens is het blad voorzien van ruwheid met meer grip op de bal, waardoor spin en drops worden vergemakkelijkt.