350-370

Drop Shot Furia Control - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de uitmuntendheid op de padelbaan met de padel racket Drop Shot Furia Control 2024. Dit hoogwaardige racket biedt een perfecte combinatie van kracht en controle, dankzij zijn druppelvorm die het sweetspot in het midden plaatst, waardoor je elk aspect van het spel kunt domineren. Met innovatieve technologieën en een opvallend ontwerp in gele kleur is de Furia Control de ideale keuze voor veeleisende spelers die willen uitblinken op de baan.Gebouwd met eersteklas materialen, waaronder Carbon, Hotmelt, TeXtreme en Eva Soft rubber, biedt dit racket een uitzonderlijke speelbaarheid en superieure duurzaamheid. Bovendien zorgen de 3D Face-technologie en Ergo Pro Protector voor maximale slagkracht en bescherming tegen mogelijke schade. Mis de kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen met de Drop Shot Furia Control 2024.
De Drop Shot Furia Control 2024 is ontworpen voor spelers die een perfecte balans zoeken tussen kracht en controle op de padelbaan. Met zijn druppelvorm en geavanceerde technologieën is het ideaal voor degenen die elk aspect van het spel met stijl willen beheersen. Je zult dol zijn op de Drop Shot Furia Control 2024 vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en opvallende ontwerp in gele kleur. Met innovatieve kenmerken en eersteklas constructie zal dit racket je helpen op te vallen op de baan en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Uitstekende weerstand en stijfheid dankzij de constructie van 12K Carbon en Hotmelt technologie
De innovatieve TeXtreme-technologie wordt toegepast om dunner laminaat en meer weerstand te bereiken.
Eva Soft rubber voor een ongeëvenaard gevoel bij het slaan en behoud van kracht.
Heeft ruwe vlakken dankzij de 3D Face-technologie, wat de slagen met effect verbetert.
Ergo Pro Protector voor bescherming tegen mogelijke schade.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 racket collectie.
Drop Shot Harbour 1.0 - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Revolutioneer je spel met de Drop Shot Harbour 1.0 2024 padelracket uit de Ambition Pro serie. De innovatieve samenstelling van 3K Carbon en de toevoeging van Eva Soft rubber maken dit model een wonder van kracht en snelheid, ideaal voor langzamere slagen maar met een verbazingwekkende impact. Dit racket verbetert niet alleen je spel, maar herdefinieert ook wat je van je uitrusting op de baan verwacht.Het Harbour 1.0 model van Drop Shot is het resultaat van een zorgvuldig innovatie- en ontwerpproces, met de integratie van geavanceerde technologieën zoals het Smart Holes System en de 3D Face technologie om het effect op de bal te maximaliseren en vibraties te verminderen. Deze geavanceerde functies zorgen voor een spel van hoge kwaliteit, waardoor je je passie voor padel naar een hoger niveau kunt tillen.
De Drop Shot Harbour 1.0 2024, met zijn traanvorm en verhoogde sweet spot, is perfect voor gemiddelde spelers die meer kracht aan hun spel willen toevoegen zonder de controle te verliezen. Het veelzijdige ontwerp maakt het de ideale bondgenoot voor degenen die de baan willen domineren met nauwkeurige en krachtige slagen. Je zult verliefd worden op de Drop Shot Harbour 1.0 2024 vanwege zijn moderne en tijdloze ontwerp, met blauwe en paarse kleuren die de essentie van innovatie vangen. Het discrete mintgroene frame voegt een vleugje karakter en persoonlijkheid toe, waardoor je er niet alleen goed uitziet op de baan, maar ook geweldig speelt.

Gefabriceerd met 3K Carbon voor extra weerstand.
Een kern van Eva Soft rubber, biedt grote elasticiteit en bevordert de kracht en snelheid van de bal.
De nieuwe gatenverdeling van het Smart Holes System verbetert de prestaties en vermindert vibraties.
3D Face technologie, voor een groter effect op de bal bij kritieke slagen.
Twin Tubular System technologie in het koolstofvezel frame voor een grotere duurzaamheid.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 padelracket collectie.
Drop Shot Tacoma 1.0 - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Tacoma-model keert al terug binnen onze collectie padelrackets dankzij de geweldige ontvangst bij onze klanten. Dit seizoen verwelkomt de Be One-lijn, zoals het niet anders kan zijn, het Drop Shot Tacoma 1.0 racket. Dit model is bedoeld voor ervaren spelers die uitmuntendheid zoeken in hun spel, aangezien ons racket wordt gekenmerkt door zijn grote dynamiek, geweldige speelbaarheid en hoge weerstand.
Het is ontworpen met een diamantvorm; een format dat speciaal bedoeld is voor spelers met een gevorderd niveau en die een krachtig spel willen spelen. Om de buizen te maken hebben we gewone koolstof gecombineerd met Hotmelt-technologie en een nieuw plat bidirectioneel koolstofweefsel met 18K Carbon op het blad, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt.
Voor de constructie van de carbon hebben wij gekozen voor de Spread Tow-systeem, dat bestaat uit een vlakke, extra fijne en stabiele verweving, die meer controle en lichtheid biedt en een snellere reactie produceert bij het slaan van de bal. Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht.
Het blad is voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Het racket beschikt over het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt de bal spin te geven en de trillingsreductie te verbeteren. Om stijfheid, duurzaamheid en weerstand te bieden, hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie.
Bij Drop Shot weten we het uit de eerste hand dat de belangrijkste blessures veroorzaakt worden door padel en daarom integreren we technologieën in onze producten die deze risico's helpen minimaliseren. Onder hen valt de Vibra Tech Angles-technologie op, die bestaat uit een structuur met uitgesproken hoeken, in het gebied van het hart van het racket, waardoor de overdracht van trillingen naar het handvatgebied wordt verminderd, waardoor wordt voorkomen dat ze de arm van de speler bereiken.
Vermeld ten slotte dat al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid wordt geboden, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Neem jij graag risico’s met het ontwerp van je racket? Het Drop Shot Tacoma 1.0-racket combineert het rood van het Drop Shot-logo met het blauw van het binnenste rubber, waardoor een modern ontwerp ontstaat dat alleen de meest gedurfde mensen zullen zien. dragen.
Puma Nova Elite Hybrid - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De Puma Nova Elite Hybrid is zeer geschikt voor de allround speler die power en controle zoekt. Het hybride blad heeft de speeleigenschappen van zowel een rond als druppelvormig racket: de controle van een rond racket, en de power van een druppelvorm. De hoge balans in combinatie met het gewicht maakt het racket zeer evenwichtig.

Frameontwerp en samenstelling: 100% koolstofvezel dubbelbuisvormig designframe
Composiet textielversterking (oppervlak): 3K Carbon koolstof geweven
Midden balans
Greepkoord: gekleurd gevlochten greepkoord zwart met neopreen hoes met merklogo
Verstelbaar trekkoord
Spuitgegoten LDPE-greepstop met aangebrachte merksticker
Collectie: 2024
Drop Shot Furia Attack - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Binnen de Pro Competiton-lijn vinden we het Drop Shot Furia Attack racket, een high-end model dat snel en krachtig spelen mogelijk maakt en tegelijkertijd een nauwkeurigere controle mogelijk maakt. Om de buizen van het Furia Control-model te vervaardigen, hebben we gewone koolstof gebruikt in combinatie met Hotmelt-technologie en een nieuw plat bidirectioneel koolstofweefsel met 12.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de vlakken van de hoogwaardige rackets te maken, waardoor een uitstekende extra speelbaarheid en weerstand wordt bereikt.
Bij Drop Shot vertrouwen we op TeXtreme-technologie; Dit is een gepatenteerde versterkingstechnologie gebaseerd op dunnelaag- en verlengde kabelprincipes. Dankzij de structuur van onze Spread Tow-stoffen kunnen we dunnere laminaten maken, Thin Ply genoemd. Dankzij de rechte koolstofvezels in TeXtreme Spread Tow geven deze dunne lagen de composieten betere prestaties door microscheurtjes en het ontstaan ​​van schade te voorkomen die optreden bij het dragen van grotere ladingen.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Pro-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap is is het gevoel van controle. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Het blad is voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Daarnaast beschikt het over Ergo Pro Protector, een beschermer die aan het racket is bevestigd, zonder in het frame te boren om deze niet te verzwakken, die beschermt tegen mogelijke klappen op lage ballen en stoten tegen de muur. Om stijfheid, duurzaamheid en weerstand te bieden, hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie.
Al onze Carbon frame-rackets zijn gemaakt met dubbele buisvormige koolstofstoffen die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid wordt geboden, waardoor trillingen in het racketframe worden vermeden. Het racket beschikt over het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt de bal spin te geven en de trillingsreductie te verbeteren. Wat het ontwerp betreft, de Drop Shot Furia Attack Racket heeft een unieke en tijdloze stijl die wordt gedomineerd door de oranje kleur van het logo dat wordt weerspiegeld in het midden van het racket.
Drop Shot Renegade Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Binnen de Ambition Pro-lijn vinden we het Drop Shot Renegade Control racket, een veelzijdig, aantrekkelijk en ideaal racketmodel voor spelers van gemiddeld/gevorderd niveau die op zoek zijn naar een precieze en krachtige slag. Het racket is ontworpen met een rond formaat, waarbij de sweet spot in het midden van het racket wordt geplaatst, waardoor een lage balans ontstaat.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, het zachtste rubbermodel dat we bij Drop Shot vervaardigen; een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Het blad is gemaakt van 3K Carbon; een platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Dit alles geeft een meerwaarde aan het model.
Wat de technologieën betreft, bevat het Renegade Control-model het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, dat helpt de bal te laten draaien en de trillingsreductie te verbeteren. Bovendien zijn de gezichten voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Vermeld ten slotte dat al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het hart bevat een groot aantal randen met als doel maximale trillingen tijdens het slaan te absorberen. Wat het ontwerp betreft, kunnen we spreken van een jeugdige stijl die helemaal aansluit bij de trends van dit seizoen. Het Drop Shot Renegade Control Racket heeft een zeer gedefinieerde persoonlijkheid, waarbij de details in roze en witte kleuren de boventoon voeren.

Drop Shot Explorer Pro Attack - 24K (Rond) - 2024 padel racket
Dit nieuwe seizoen wordt het Explorer Pro-model herboren met aanzienlijk verbeterde technieken en een opvallende nieuwe stijl. Het Drop Shot Explorer Pro Attack Racket voldoet aan de behoeften van onze professionele speler Lucas Campagnolo. Het racket blijft trouw aan zijn DNA en behoudt zijn ronde formaat, dat de sweet spot in het midden van het racket positioneert, en zijn lage balans.
Bij Drop Shot geven wij om uw welzijn en daarom garanderen wij producten van topkwaliteit. Voor de ontwikkeling van ons Explorer Pro Attack-model hebben we gekozen voor 24K Carbon te kiezen, ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Omdat het rechthoekige platen zijn, zorgen ze bovendien voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en een grotere weerstand krijgt. Om koolstof te maken hebben we Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie gebruikt, die gebruik maakt van een flexibeler en resistenter materiaal. twill-achtige verweving die kracht biedt en weerstand garandeert.
Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Op het blad hebben we Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Ook het 3D Face-systeem dat het blad definieert valt op; een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het racket bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur.
Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt. Al onze carbon framerackets zijn voorzien van het Twin Tubular System; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het ontwerp is gericht op een moderne, gedurfde en jeugdige esthetiek waarbij de metallic blauwe kleur de boventoon voert in het frame en de details van het lemmet. Het racket is gedetailleerd met het logo en de handtekening van onze speler Lucas Campagnolo, wat het een meerwaarde en een unieke persoonlijkheid geeft.
€ 229,42
€ 264,42

Drop Shot Conqueror Attack - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
Als je op het niveau van padelprofessionals wilt spelen, begin dan met het kiezen van het juiste racket. Nog een jaar, omdat het niet anders kan, verwelkomt onze collectie padelrackets het Conqueror-model in zijn grote verscheidenheid. Een racket die al zijn twaalfde versie heeft. Het Drop Shot Conqueror Attack Racquet is vooral bedoeld voor spelers van gevorderd niveau die op zoek zijn naar absolute controle en precisie in hun spel. Het model beschikt over uitzonderlijk spel en constante evolutie op zoek naar perfectie. Het is ontworpen op basis van het druppelformaat, waarbij de goede plek bovenaan het midden behouden blijft.
Voor de ontwikkeling van het Conqueror Attack-model hebben we gekozen voor 24K Carbon, ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Bovendien zorgen ze voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en grotere weerstand krijgt.
Om de koolstof te maken hebben we gekozen voor Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie, die gebruik maakt van een flexibelere en resistente verweving van het twill-type die kracht biedt en weerstand garandeert. Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt.
Op het blad hebben we de Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Het 3D Face-systeem op het blad is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers. in zijn spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het mes bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken. Zeer licht en vervangbaar en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur. Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt.
Al onze carbon framerackets zijn voorzien van het Twin Tubular System; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het Conqueror Attack-model trekt de aandacht dankzij zijn technische kenmerken, maar doet dat tegelijkertijd dankzij zijn ontwerp. Het racket heeft een esthetiek met veel karakter.
€ 229,42
€ 264,42
Drop Shot Canyon Pro Attack - 24K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Canyon Pro Attack racket zorgt zorgvuldig voor elk detail waaruit het bestaat, waardoor het een model van sublieme kwaliteit wordt. Het is toegewijd aan het diamantformaat en bevat 24K Carbon ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Omdat het rechthoekige platen zijn, zorgen ze bovendien voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en een grotere weerstand krijgt. Om de koolstof te maken hebben we gekozen voor Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie, die gebruik maakt van een flexibelere en resistente verweving van het twill-type die kracht biedt en weerstand garandeert.
Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Op het blad hebben we Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd.
Het 3D Face systeem valt op op uw gezicht en zorgt voor meerwaarde. Het is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het racket bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de wanden.
Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt.
Al onze carbonframerackets het Twin Tubular-systeem integreren; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Bij het ontwerp is gekozen voor rood dat zowel op het frame van het racket als op het binnenste rubber terugkomt. Het Drop Shot Canyon Pro Attack Racket blinkt uit door zijn constructie, maar ook door zijn esthetiek en afwerking. Elegant, dynamisch en sportief in gelijke delen.
Drop Shot Axion Control - 18K (Druppel) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Axion Control Racket bestaat uit geavanceerde technologieën en technische kenmerken die waarde toevoegen en zich onderscheiden van andere modellen. Het racket is vervaardigd uit een druppelvorm. Bij de ontwikkeling hebben we gewone koolstof gebruikt bij de vervaardiging van de buizen, gecombineerd met Hotmelt-technologie en een nieuw plat bidirectioneel koolstofweefsel met 18K, waardoor een uitstekende speelbaarheid werd bereikt. en extra weerstand.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht.
Het blad is voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. De Bij het Axion Control-model is Ergo Pro Protector aan het blad bevestigd, zonder in het frame te boren om het niet te verzwakken, wat beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en slagen tegen de muur.
Het racket beschikt over het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt de bal spin te geven en de trillingsreductie te verbeteren. Om stijfheid, duurzaamheid en weerstand te bieden, hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie. Bij Drop Shot kennen we uit de eerste hand de belangrijkste blessures veroorzaakt door padel en daarom integreren we technologieën in onze producten die deze risico's helpen minimaliseren. Onder hen valt de Vibra Tech Angles-technologie op, die bestaat uit een structuur met uitgesproken hoeken, in het gebied van het hart van het racket, die de overdracht van trillingen naar het handvatgebied vermindert, waardoor ze de arm van de speler niet kunnen bereiken. Het is ontworpen door constructeurs en getest in ons laboratorium.
Alle Carbon framerackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden.
Nieuw dit seizoen is het Anti Twist System, een unieke en exclusieve Drop Shot-technologie, ontwikkeld samen met industriële ingenieurs. Het is een stuk siliconen met een lage dichtheid dat bijna 85% van de trillingen weet te verminderen. Wat het ontwerp betreft, het combineert op elegante wijze de gouden details van het frame met het lichtblauwe hart.
Siux SX Lady (Rond) - 2024 padel racket
De Siux SX Lady is een hoogwaardig padelracket voor ervaren speelsters die hun balcontrole willen optimaliseren. Het balanspunt zit wat lager in dit ronde padelracket, waardoor je ballen gemakkelijker goed kunt terugslaan. De medium feeling en medium touch geven daarbij een perfecte balans tussen power en precisie.
Verder is de kern van dit padel racket gemaakt van Soft EVA rubber, wat trillingen dempt en blessures voorkomt. Probeer de stijlvolle Siux SX en ervaar zelf geweldige prestaties ervan.
Royal Padel M27 Light LTD (Rond) - 2023 padel racket
De Royal Padel M27 Light Limited Edition is een High performance racket geproduceerd met 3K Carbon in de kern en in het frame. Ontworpen voor spelers op expert-/competitieniveau. Uitstekende prestaties en speelcomfort dankzij het polyethyleen rubber met hoge dichtheid en onmiddellijk herstel.
De RP M27 Light is een Carbon Fiber racket waarmee de power van dit model nog verder wordt vergroot, perfect voor de meest veeleisende en technische speler. Tevens is het blad voorzien van ruwheid met meer grip op de bal, waardoor spin en drops worden vergemakkelijkt.