350-385

Akkeron Gold (Round) - 2022
De nieuwe Akkeron Gold 2022 is een racket dat een revolutie teweeg zal brengen in het 2020-model. Dit racket is gebouwd met materialen en technologieën die uniek zijn voor akkeron en heeft alle functies om je een spel van controle te geven. Het is zeer comfortabel, resistent en beheersbaar.
Akkeron Athenea (Round) - 2022
Ontdek de hoge prestaties van het nieuwe Akkeron Athenea RC 2022-racket dat bestaat uit het LEGACY-systeem, die de productprestaties, weerstand en duurzaamheid optimaal verbeterd. De samenstelling biedt een spel van controle, omdat het een zeer comfortabel en beheersbaar racket is, gemaakt met unieke akkeron-materialen en -technologieën.
Akkeron Gold Fury (Round) - 2022
De Akkeron Gold Fura 2022 is een padelracket dat dit seizoen arriveert met een volledig vernieuwd design om jou een betere spelervaring te geven. Gebouwd met unieke akkeron-materialen en -technologieën, is het een racket gemaakt om je uitstekende controle in het spel te geven, bovendien presenteert het een gedurfd en levendig ontwerp dat op het eerste gezicht opvalt.
StarVie 'Mati Diaz' Metheora Warrior (Round) - 2022
De nieuwe StarVie Metheora Warrior is een model gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar een zeer uitgebalanceerd racket, met zachte rubberen sensaties, maar met een punt van stijfheid dankzij de ruwheid van het stervormige vlak. Een zeer compleet padelracket dat opvalt door zijn geweldige controle en power.
StarVie 'Bea Gonzalez' Astrum Eris (Round) - 2022
Het Astrum Eris racket heeft een samenstelling die opvalt door een nieuwe glasvezel plus een laagje Colors Carbon 3k goud op het blad. Deze gecombineerde materialen bieden betere sensaties bij het raken van de bal. Het is perfect voor al die spelers die op zoek zijn naar meer elasticiteit, comfort en meer gevoeligheid met de bal tijdens de slag dankzij de combinatie van glasvezel en 3K carbon.
-€ 105,00
StarVie Raptor (Round) - Ex Demo racket
De StarVie Raptor is het officiële racket van WPT-speler Franco Stupaczuk. De speler heeft volledig meegewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van deze mal, waardoor een racket is ontstaan ​​dat agressief spel en controle verbetert. Het is voorzien van het Stupaczuk-logo en de handtekening op het blad.
€ 194,95
€ 299,95
StarVie Arcadia (Round) - 2021
Een nieuwe racket in de reeks van StarVie is de Arcadia. Door de glasvezelsamenstelling ligt het racket comfortabel in de hand en voelt het goed aan bij elke slag. Het is rond racket dat de sweet spot binnenin plaatst. De zachte dichtheid van het rubber draagt ​​bij aan een grotere snelheid van de bal en gemak bij elke slag.
-€ 25,00
StarVie Triton Pro (Teardrop) - 2021
Het Triton Pro-racket heeft een druppelvormige mal die zorgt voor meer balans richting de kop van het racket. Een technisch racket, ideaal voor gevorderde spelers die extra kracht willen in hun aanvallende spel zonder de controle te verliezen, ook dankzij het rubber met gemiddelde dichtheid (PRO).
€ 254,95
€ 279,95
-€ 25,00
StarVie Triton Soft (Teardrop) - 2021
De StarVie Triton heeft een druppelvormig model en is zeer gebalanceerd naar de top toe wat extra kracht geeft bij de slagen. Een ideaal model voor spelers met een goed spelniveau, aangezien dit het meest technische racket van alle zachte modellen is. Het racket heeft een samenstelling van 100% koolstof, zowel in het vlak als in het profiel, om zeer hoge prestaties in het spel te bieden.
€ 219,95
€ 244,95
StarVie Basalt Osiris (Teardrop) - 2021
De StarVie Basalt Osiris valt op door zijn samenstelling in basalt en koolstof in het blad, wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand. Ontworpen om de continue belasting van materialen door hun gebruik te weerstaan. Het is een perfect racket voor spelers die comfort willen op de baan, met een uitstekende balopbrengst en goede controle en beheersbaarheid.
StarVie Galaxy Dronos Galaxy (Teardrop) - 2021
Het Dronos racket is perfect voor al die spelers die willen blijven evolueren in hun spel met een racket met zacht rubber, waardoor ze meer controle en kracht krijgen zonder het goede gevoel op de baan te verliezen. Het wordt gekenmerkt door de samenstelling van de buis met koolstofvezel en aluminiumvezel, die een pluspunt van weerstand en duurzaamheid bieden.
StarVie Titania Kepler Soft (Round) - 2021
De StarVie Titania Kepler is ideaal voor elk type speler dankzij zijn beheersbaarheid en comfort tijdens het spel. De kern is gemaakt van glasvezel, waardoor het het zachtste model in de Made In Spain-collectie is. Perfect voor degenen die hun spel willen blijven perfectioneren dankzij een uitstekende balopbrengst en een goede balans tussen controle en kracht.
StarVie Aquila Space (Teardrop) - 2021
Het nieuwe StarVie Aquila Space is een veelzijdig racket dat maximaal comfort, kracht en controle biedt. Dit racket is gemaakt voor spelers van hoog niveau en wordt geleverd met een traanmal en een samenstelling van 100% koolstof. Bovendien heeft het een grote sweetspot die de output van de bal verbetert.