355-370

Black Crown Special Master - 12K (Hybrid) - 2024 padel racket
De Black Crown Special Master, een racket dat zorgvuldig is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een perfecte combinatie van kracht, controle en uitzonderlijk gevoel bij elke slag.Geniet van de perfecte combinatie van kracht en flexibiliteit met twee lagen glasvezel en één laag 12K carbon. Deze materialen zorgen voor een evenwichtige respons, weerstand en duurzaamheid voor optimale prestaties op de baan.
De special Master heeft een superzacht zwart EVA-rubber in de kern, voor een zacht en comfortabel gevoel bij elke impact. Deze technologie garandeert een unieke respons die zich aanpast aan jouw spel en biedt een ongeëvenaarde game-ervaring.
De Extended Sweet Spot Area-technologie vergroot niet alleen de sweet spot van het racket, maar verbetert ook de tolerantie bij elke slag. De ruwe zandachtige afwerking op het oppervlak van het racket zorgt voor nauwkeurige controle bij elke slag.Met een perfecte balans tussen prestaties en elegantie brengt dit racket je naar een nieuw niveau van uitmuntendheid op het veld.
€ 235,50
Black Crown Patron Evolution (Hybrid) - 2024 padel racket
De Black Crown Patron Evolution, ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar uitzonderlijke prestaties en een op maat gemaakt gevoel, combineert geavanceerde technologie met geavanceerde materialen. Het herdefinieert de game-ervaring door 3xpley EVA-technologie in de kern te integreren. Met twee verschillende hardheden EVA-rubber, harder aan de buitenkant en zachter aan de binnenkant.Ervaar duurzaamheid en weerstand met de combinatie van twee lagen glasvezel en één laag 24K carbon. Deze materialen bieden een solide basis voor consistente prestaties op het veld. Het bevat een anti-vibrator aan de zijkant, wat ongewenste trillingen minimaliseert. Het opvallende detail van het ruwe, zandachtige oppervlak zorgt voor een uitzonderlijke grip op de bal.Ontdek een hoger prestatieniveau en maatwerk met het Black Crown Patron Evolution padelracket. Ervaar de evolutie bij elk schot en breng je spel naar nieuwe hoogten. Speel met vertrouwen en stijl met de Black Crown Patron Evolution!
€ 227,23
Black Crown Special Pro - 18K (Hybrid) - 2024 padel racket
De Special Pro is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar de nieuwste prestaties en comfort. Dit racket combineert de allernieuwste technologie met hoogwaardige materialen om een ​​ongeëvenaard spel te bieden.  Ervaar de perfecte combinatie van kracht en weerstand met twee lagen glasvezel en één laag 18K carbon. Deze materialen zorgen voor een consistente reactie op elke slag, wat duurzaamheid en prestaties benadrukt.
De kern is voorzien van geavanceerde 3xpley EVA-technologie, die twee lagen EVA-rubber met verschillende hardheden biedt. De Extended Sweet Spot Area-technologie vergroot de sweet spot van het racket en biedt een groter gebied om de bal met precisie te raken en het blad heeft een ruwe zandachtige afwerking. 
De Black Crown Special Pro blinkt niet alleen uit in prestaties, maar valt ook op door zijn avantgardistische en ergonomische ontwerp. Met elegante lijnen en onderscheidende details tilt dit racket niet alleen uw spel naar een hoger niveau, maar ook uw stijl op het veld.  Ontdek de perfecte combinatie van kracht, controle en een uitgebreide zoete plek.
€ 264,42
Black Crown Patron - 12K (Hybrid) - 2024 padel racket
Het Patron-model combineert innovatieve technologie, hoogwaardige materialen en een elegant design. De samenstelling omvat twee lagen glasvezel en een laatste laag 12K carbon, wat een perfecte combinatie van kracht, controle en duurzaamheid oplevert.Ervaar comfort en nauwkeurige respons dankzij het middelharde EVA-rubber in de kern van het racket. Deze materiaalkeuze zorgt voor een effectieve schokabsorptie en een uitzonderlijk speelgevoel, ideaal voor spelers van alle niveaus. Het bevat een anti-vibrator aan de zijkant wat ongewenste trillingen minimaliseert. Het opvallende detail van het ruwe, zandachtige oppervlak zorgt voor een uitzonderlijke grip op de bal.Ontdek de perfecte balans tussen kracht, controle en comfort met de nieuwe Black Crown Patron
€ 218,97
Puma 'Victoria Iglesias' Nova Elite -3K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek het uitzonderlijke Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 padelracket, een symbool van innovatie en uitmuntendheid in de wereld van padel, zijnde het officiële racket van Victoria Iglesias. Ontworpen in samenwerking met de bekende speler Victoria Iglesias, belooft dit racket niet alleen ongeëvenaarde prestaties op het veld, maar levert het ook ongeëvenaarde prestaties, waarbij kracht, snelheid en controle perfect worden gecombineerd. De geavanceerde technologie en het verfijnde ontwerp zijn bedoeld voor spelers die hun grenzen willen overschrijden en het spel met elke slag willen domineren.Met een 3K carbon frame en een grafiet slagvlak zorgt de Puma Nova Elite voor uitzonderlijke precisie en kracht, waardoor je met gemak beslissende slagen kunt maken. Het EVA Pro-rubber in de kern garandeert een zacht en comfortabel gevoel, terwijl het moderne ontwerp ervoor zorgt dat je niet alleen opvalt door je spel, maar ook door je stijl.
De Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 is ontworpen voor gevorderde en professionele spelers die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen kracht en controle in hun spel. Het is ideaal voor degenen die hun prestaties op het veld willen verbeteren en een superieure speelervaring willen bieden. Je zult verliefd worden op de Puma Nova Elite vanwege zijn innovatie, precisie en stijl. De samenwerking met Victoria Iglesias zorgt voor een ontwerp dat niet alleen je spel verbetert, maar ook je passie en toewijding aan padel weerspiegelt. De prestaties en esthetiek onderscheiden je in elke wedstrijd.

100% koolstofstructuur met een dubbel buisvormig ontwerp voor meer weerstand en duurzaamheid.
Hoogwaardig grafietoppervlak met 3K-koolstof voor een snelle en krachtige respons.
EVA Pro rubberen kern voor uitzonderlijk balgevoel en superieure controle.
Gevlochten handgreepkoord en LDPE-handgreepstop voor een stevige en duurzame grip.
Glanzende afwerking met holografische details in 3D-reliëf, die stijl en technologie combineren.
Onderdeel van de Puma 2024 damesracketcollectie.
€ 235,50
Black Crown Piton 12 - 18K (Rond) - 2024 padel racket
Het Piton 12 zilveren racket is rond van vorm met een goede balans tussen controle en kracht. Het frame is van 2TB Carbon, waardoor de impact-sweetspot groter wordt met koolstofvezel voor een grotere weerstand tegen schokken.
Het heeft een medium touch, perfect voor het maken van alle soorten slagen, dankzij de perfecte combinatie van het Power Soft Memory EVA rubber, twee lagen Lage Hardheid Piton Glass plus een laatste laag van 18k Carbon, zul je veel goede slagen maken om de bal te kunnen plaatsen waar je wilt en tegelijkertijd heb je een geweldige balopbrengst om snelheid aan je schoten te geven. Met dit alles hebben we een zeer breed sweetspot- of impactgebied en met de ruwe Sandpaper laag op het blad, waarbij je veel slice effecten kan geven aan de bal.
Het is een veelzijdig racket met een goede balans tussen controle en kracht voor spelers op hoog niveau die technische en precieze slagen willen maken.
€ 185,91
Black Crown Piton 12 Silver - 12K (Rond) - 2024 padel racket
Het Piton 12 zilveren racket is rond van vorm met een goede balans tussen controle en kracht. Het frame is van 2TB Carbon, waardoor de impact-sweetspot groter wordt met koolstofvezel voor een grotere weerstand tegen schokken.
Het is gemaakt met twee lagen Lage hardheid Piton Glass-vezels, 1 van unidirectionele koolstof en een laatste laag van 18K Zilver van de hoogste kwaliteit. Deze laatste laag heeft een grote duurzaamheid en weerstand tegen temperatuurveranderingen, gecombineerd met de andere drie vezellagen. Deze vezellagen worden gecombineerd met ons Power Soft Memory EVA rubber dat het precies de juiste balans geeft voor een gebalanceerd racket met een brede sweetspot. Net als zijn zusje heeft de PITON 12 een ruwe Sandpaper afwerking, waardoor je al je slagen het perfecte slice effect kunt geven.Ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar meer balopbrengst en die houden van rackets met een hardere touch. Het is een zeer comfortabel padelracket dat zich zeer gemakkelijk aanpast voor elk type speler.
€ 185,91
Enebe Spitfire - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de vernieuwing en frisheid die het Enebe Spitfire 12K Racket in de wereld van padel brengt. Met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp en subtiele veranderingen die een verschil maken, is dit model uit 2024 de perfecte keuze voor spelers die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl op het veld. De Spitfire 12K behoudt de technische specificaties van zijn voorgangers, maar met ontwerpvariaties die zijn aanwezigheid in het spel versterken. Een perfect hulpmiddel voor wie op zoek is naar uitmuntendheid en efficiëntie bij elke opname.
De Spitfire 12K is ontworpen voor gevorderde spelers die regelmatig of op professioneel niveau spelen. Zijn veelzijdigheid maakt hem ideaal voor een veelzijdig spel, waarbij hij efficiënt reageert in zowel verdediging als aanval. Dit model valt op in de Enebe 2024-collectie en is een voorkeurskeuze voor gevorderde spelers. De Spitfire 12K staat synoniem voor innovatie en prestaties op het veld en wordt een onmisbare metgezel voor elke wedstrijd.

Gewicht: 355 - 370 gram.
Druppelvormig profiel van 38 mm.
Zwarte EVA HR3-kern voor optimale prestaties.
12K Carbon gezichten en carbon frame voor meer weerstand.
Glanzende afwerking met een medium balans.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 210,70
Enebe Response - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek het nieuwe Enebe Response 3K padelracket, gelanceerd voor het seizoen 2024. Dit innovatieve racket heeft een opvallend ontwerp dat opvalt door zijn groene afwerkingen. Daarnaast beschikt het over een hoog herstellend rubber dat niet alleen prettige sensaties genereert maar ook zorgt voor een uitstekende balopbrengst. Het Response 3K-model van Enebe staat synoniem voor kwaliteit en prestatie. De balans tussen controle en kracht maakt het een ideale keuze voor gevorderde spelers die hun spel op de padelbaan willen perfectioneren.
Het Enebe Response 3K-racket is ontworpen voor gevorderde spelers, vooral spelers met een hoog spelniveau en een veelzijdige stijl. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een veelzijdig padelracket dat zich aanpast aan zowel reguliere spellen als professionele competities. Je zult verliefd worden op de Enebe Response 3K vanwege zijn balans en design. De hoogwaardige constructie zorgt voor uitstekende prestaties op het veld, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen.

Gewicht: 355 - 370 gram.
Profiel: 38 mm
Vorm: Druppel
Kern: Zwart EVA HR9
Materiaal Blad: 3K Carbon
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 185,91
Enebe Response - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
Als je wilt opvallen op de padelbaan, dan is de Enebe Response 24K 2024 je perfecte bondgenoot. Dit racket maakt niet alleen indruk door zijn avant-garde design met rode afwerkingen, maar garandeert ook een superieure speelbaarheid. Het uitzonderlijke hoogherstellende rubber vertaalt zich in ongeëvenaarde sensaties en een zeer krachtige balopbrengst. Het Response 24K-model van Enebe combineert esthetiek en functionaliteit om de meest veeleisende spelers tevreden te stellen. Wil jij de protagonist van elke wedstrijd zijn? Dit padelracket biedt u een vernieuwde spelervaring, waardoor uw techniek en stijl op de padelbaan naar een hoger niveau wordt getild.
De Enebe Response 24K 2024 is voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Ideaal voor spelers die regelmatig of professioneel spelen en een hoog en veelzijdig spelniveau hebben. Want het is een van Enebe's stermodellen voor dit seizoen. De Response 24K 2024 staat synoniem voor innovatie en prestaties voor gevorderde spelers die met minder geen genoegen nemen.

Gewicht: 355 - 370 g, ideaal voor nauwkeurig hanteren.
38 mm profiel, zorgt voor een perfecte balans.
Hybride vorm, aangepast aan alle speelstijlen.
Zwarte EVA HR9-kern en 24K Carbon op het blad, voor superieure respons en duurzaamheid.
Glanzende afwerking en middelhoge balans, wat de esthetiek en effectiviteit in het spel verbetert.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 210,70
Enebe Massive (Diamant) - 2024 padel racket
De nieuwe Enebe Massive 2024 is niet alleen een esthetische update, maar een heruitvinding van de klassieke padelrackets. Met een intense kleur en subtiele maar significante veranderingen in het ontwerp is dit racket voorbestemd om de favoriet van velen te worden. De constructie behoudt de veelgeprezen technische specificaties van zijn voorgangers en zorgt voor ongeëvenaarde prestaties op het circuit. Als u op zoek bent naar een racket dat kracht, precisie en onmiskenbare stijl combineert, dan is de Enebe Massive 2024 uw ideale keuze. Het is meer dan een hulpmiddel voor het spel; Het is een verlengstuk van je passie en vaardigheden in de sport, ontworpen om je naar een hoger niveau te tillen.
De Enebe Massive 2024 is speciaal ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau die ernaar streven het veld te domineren. Het is perfect voor wie op zoek is naar een krachtig en veelzijdig model, dat zich kan aanpassen aan verschillende speelstijlen en kan helpen de techniek te perfectioneren. Je zult de Enebe Massive 2024 geweldig vinden vanwege zijn vermogen om elke wedstrijd te transformeren. Het innovatieve ontwerp en de technische kenmerken zorgen voor een krachtig en nauwkeurig spel, waardoor het een essentiële bondgenoot op het veld is voor spelers die zich willen onderscheiden.

Gewicht: 355 - 370 gram, ideaal voor een balans tussen kracht en controle.
38 mm profiel dat een groot impactoppervlak biedt.
Diamantvorm voor uitzonderlijke kracht bij elke slag.
Zwarte EVA HR3-kern en Fiberglass op het blad voor dynamische respons.
Matte en gladde afwerking met een middelhoge balans voor veelzijdig spel.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 136,32
Enebe Aerox 7.2 Carbon Reloaded - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Het nieuwe Aerox 7.2 Carbon Reloaded racket van Enebe is de perfecte aanvulling voor spelers die op zoek zijn naar kracht en stabiliteit in hun slagen. Het minimalistische ontwerp maakt hem niet alleen visueel aantrekkelijk, maar verbergt ook rubber met een hoog herstelvermogen, ideaal voor krachtige en veilige slagen. In 2024 brengt Enebe ons dit model dat opvalt door zijn perfecte balans tussen design en functionaliteit, waardoor polsblessures worden voorkomen en de prestaties op de padelbaan worden verbeterd.
Dit racket is ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau die een veelzijdig spel willen. Het is ideaal voor mannen die regelmatig spelen en een hoog spelniveau hebben en hun techniek op de padelbaan willen perfectioneren. De Aerox 7.2 Carbon Reloaded is niet zomaar een racket, het is een investering in je spel. Zijn vermogen om kracht en controle in evenwicht te brengen, maakt het een onverslaanbare keuze voor het nieuwe seizoen. Voel hoe je spel evolueert bij elke treffer.

Gewicht: Tussen 355 en 370 gram, perfect voor optimaal gebruiksgemak.
38 mm profiel, wat balans in het spel garandeert.
Druppelvorm, ideaal voor krachtige slagen.
Zwarte EVA HR3 Medium kern en 3K carbon op het blad voor grotere duurzaamheid.
Carbonframe met een glanzende afwerking, die stijl en weerstand toevoegt.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 161,12
Enebe Combat 7.1 Carbon Reloaded - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek innovatie en design in één racket met de Enebe Combat 7.1. Dit padeljuweel voor 2024 is opnieuw uitgevonden met een ongeëvenaard esthetisch tintje en functionaliteiten die je zullen verbazen. De combinatie van controle en kracht bij elke slag, dankzij de hybride vorm en de grote sweetspot, maakt het verschil op het veld. De Enebe Combat 7.1 is meer dan een racket, het is een intentieverklaring op de padelbaan. Hiermee wordt elke beweging een tentoonstelling van vaardigheid en precisie, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild. Maak je klaar om een ​​evolutie in je techniek te ervaren met dit uitzonderlijke racket.
De Enebe Combat 7.1 is perfect voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Speciaal ontworpen voor degenen die regelmatig spelen en ernaar streven hun techniek te perfectioneren met een veelzijdig speelprofiel. Als u zich identificeert met dit profiel, is dit racket iets voor u. Daarnaast is de Enebe Combat 7.1 niet zomaar een racket, het is een speelpartner die je naar de overwinning leidt. Het innovatieve ontwerp en de technische kenmerken maken het een ideale keuze voor het nieuwe seizoen. Het is de tool die je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen. Verover ermee de baan!

Gewicht: 355 - 370 gram, ideaal voor handling en behendigheid.
38 mm profiel, garandeert een perfecte balans.
Hybride vorm die een ronde traan combineert voor controle en kracht.
Medium/harde zwarte EVA HR3-kern, voor een onverslaanbare respons.
3K Carbon op het blad en carbon frame, voor duurzaamheid en weerstand.
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024.
€ 173,51
Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van kracht en controle op de padelbaan, dan is de nieuwe Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded jouw ideale keuze. Dit model is bijgewerkt voor 2024 en bevat technische en esthetische innovaties die je game naar een hoger niveau tillen. Dit racket is ontworpen voor spelers die ernaar streven hun techniek te verbeteren en te perfectioneren en biedt uitzonderlijke prestaties bij elke slag. De middelhoge balans en het HR3 EVA-rubber garanderen een onverslaanbare balopbrengst.
De Enebe RSX 7.1 Carbon Reloaded is perfect voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket. Ideaal voor degenen die regelmatig spelen en ernaar streven hun spelniveau te verhogen, waarbij elke slag precisie en kracht krijgt. Dit racket valt niet alleen op door zijn moderne en opvallende design, maar biedt ook een onverslaanbare speelervaring. Het is een racket dat is ontworpen om met u mee te evolueren op de padelbaan, zodat u uw speldoelen kunt bereiken.

Gewicht: 355 - 370 g, ideaal voor een evenwichtige bediening
38 mm profiel dat uitstekende in-game respons biedt
Traanvorm voor een perfecte balans tussen kracht en controle
Zwarte EVA HR3-kern en 3K Carbon op het blad voor een uniek gevoel bij het slaan
Glanzende afwerking die niet alleen opvalt qua ontwerp, maar ook qua prestaties
Het behoort tot de racketcollectie Enebe 2024
€ 173,51
Enebe Mustang - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Betreed de wereld van padel met het Enebe Mustang-racket, een perfecte mix van elegantie en prestatie. Dit juweeltje, met zijn verfijnde ontwerp en gedistingeerde brug, is niet alleen een visueel genot, maar de HR7 EVA kern samen met 12K Carbon op het blad, garanderen comfortabel spel en uitzonderlijke balopbrengst. De Mustang 2024 is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Het is een optimale keuze voor diegenen die hun spel willen verbeteren en zich willen onderscheiden op de padelbaan.
Het Enebe Mustang-racket is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen kracht en controle. Als jij een van degenen bent die een veelzijdig racket zoekt met een semi-zachte touch en een geweldige balopbrengst, dan is dit model iets voor jou.De Mustang is een embleem van het nieuwe Enebe-seizoen voor gevorderde spelers. De combinatie van geavanceerde materialen en innovatief ontwerp maakt het een essentieel racket voor wie in elke wedstrijd wil opvallen.
€ 243,76
Adidas AdiPower Multiweight CTRL 3.3 - 18K (Rond) - 2024 padel racket
Het racket van Álex Ruiz is ontworpen om spelers op het hoogste niveau in de padelwereld te begeleiden. De AdiPower Multiweight CTRL 3.3 brengt de beste technologie en de meest beproefde materialen samen. Het is een racket dat zich dankzij het Weight & Balance System aan elk moment kan aanpassen. Hiermee kunt u de gewichten en balans aanpassen om uw controle of aanvalsstijl te verbeteren.
Het racket is gemaakt van EVA High Memory-rubber aan de binnenkant en Carbon Fiber 18K aan het oppervlak, twee van de meest stijve verbindingen van Adidas. De Dual Exoskeleton- en Power Embossed Ridge-technologieën versterken deze stijfheid, die essentieel is voor de krachtigste schoten. Om de beste spinshots te kunnen spelen, is het voorzien van Spin Blade Decal-ruwheid en Smart Holes Curve-technologie waarbij de gaten in het oppervlak specifiek worden geoptimaliseerd en verdeeld.
De Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 is speciaal ontworpen voor spelers met een gevorderd technisch niveau. Het ontwerp en de functies zijn gericht op mensen die op zoek zijn naar hoge prestaties, precisie en controle op de bodem van de padelbaan. Dankzij de innovatie van het weeg- en balanssysteem kunt u de balans aanpassen aan uw voorkeuren, waardoor u tot 9 gram extra gewicht kunt toevoegen. Bovendien zorgen het carbondesign en de oranje details ervoor dat jij opvalt op het circuit. En laten we niet vergeten: het is het racket van de beroemde WPT-speler Álex Ruiz.

Power Embossed Ridge-constructie die stijfheid en een robuuste structuur biedt.
Afgewerkt met 3D-reliëfruwheid om het effect op uw opnames te verbeteren.
Dubbele Exoskeleton-koolstofribben die het hart en het frame van het racket versterken.
18K koolstofvezel, garandeert weerstand, flexibiliteit en duurzaamheid.
EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor balopbrengst en comfort.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.
€ 243,39