355-375

Siux Pegasus Revolution 2 - 24K (Hybrid) - 2024 padel racket
De Siux Pegasus Revolution 2 is een van de meest legendarische racket in de geschiedenis van Siux, dit jaar heeft het een totaal nieuw ontwerp, na de restyling van alle rackets van het merk in 2024. Ontdek de Siux Pegasus Revolution 2 - 2024 padelracket, ontworpen voor gevorderde spelers die willen uitblinken op de baan. Dit oversized diamantvormige racket (Hybrid) combineert kracht en controle, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild dankzij de premium materialen en innovatieve technologieën.De Siux Pegasus Revolution 2 is perfect voor degenen die uitzonderlijke prestaties willen en een aanpasbaar evenwicht met de Dual Pro Grip Dampenser. Het vermindert ook trillingen, wat meer comfort biedt bij het slaan. Met de constructie van 24K koolstof en EVA-rubber voelt elke slag steviger en gecontroleerder aan, wat zorgt voor ongeëvenaarde precisie.
De Siux Pegasus Revolution 2 2024 is gericht op gevorderde spelers die hun techniek en controle op de baan willen verbeteren. Ideaal voor degenen die kwaliteit waarderen en een racket met aanpasbare kenmerken willen om zich aan verschillende speelstijlen aan te passen. Je zult de Siux Pegasus Revolution 2 geweldig vinden vanwege de combinatie van geavanceerde technologie en cutting-edge design. Het vermogen om het evenwicht aan te passen biedt een unieke personalisatie, waardoor elke wedstrijd een op maat gemaakte ervaring wordt. Bovendien zorgt de robuuste constructie voor een duurzame speelkameraad.

Geïntegreerd onderdeel in het hart dat de stabiliteit bij elk spel verbetert.
Oversized diamantvorm met een iets hoger evenwicht.
Superieure weerstand dankzij het gebruikte koolstof in het frame, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties.
Droog en precies gevoel met het nieuwe 24K koolstofweefsel op het blad, wat de connectie bij elke slag verbetert.
Gladde en glanzende afwerking die niet alleen de esthetiek verhoogt maar ook de functionaliteit van het spel.
Onderdeel van de Siux 2024 padelracket collectie, die het nieuwste in technologie en ontwerp garandeert.
€ 276,82
Royal Padel WPT Mexico Open 4.0 (Hybride) - 2024 padel racket
Duik in innovatie en stijl met de Royal Padel R4.0 Oxide Premier Mexico Edition 2024, een limited edition padelracket die je spel naar een hoger niveau tilt. Gebruikt door professionals tijdens de Premier Padel Open van Mexico, valt dit racket op door zijn veelzijdigheid en ontwerp geoptimaliseerd voor maximale prestaties.Het R4.0 Oxide Black model is het officiële racket van de Open van Mexico, en biedt een uitzonderlijke balans tussen kracht en controle met zijn polyethyleen kern en afwerking in glasvezel en koolstof. Met een aantrekkelijk ontwerp en geavanceerde technologie is het de perfecte keuze voor spelers die willen uitblinken op de baan.
Ontworpen voor gevorderde spelers, vooral diegenen die genieten van agressief spel en hun volleys willen versterken en comfortabeler willen spelen dankzij het polyethyleen rubber.Je zult verliefd worden op de R4.0 Oxide vanwege de unieke combinatie van premium materialen en innovatieve technologieën, die superieure prestaties op de baan en een spectaculair ontwerp in zwart en goud bieden.

Limited Edition Premier Padel Mexico voor ongeëvenaarde exclusiviteit.
Hybride vorm en medium balans voor een veelzijdig en krachtig spel.
Fibertech en Carbon constructie voor superieure weerstand en duurzaamheid.
Ruwe textuur om effecten en precisie in de slag te verhogen.
Polyethyleen en EVA rubber voor een comfortabele aanraking en grote schokabsorptie.
Onderdeel van de prestigieuze Royal Padel collectie van het jaar 2024.
€ 293,35
Softee Raze Evolution Carbon - 3K (Hybride) - 2024
De Softee Raze Evolution Carbon 2024 is een padelracket dat superieure controle vertegenwoordigt in elk aspect van zijn ontwerp. Met een hybride vorm en een medium balans biedt dit racket een uitzonderlijke veelzijdigheid die zich aanpast aan een breed scala aan speelstijlen. Het valt op door zijn grote sweetspot, die een indrukwekkende stabiliteit bij het slaan garandeert, terwijl hij lichtheid, flexibiliteit en opmerkelijke weerstand vertoont.Het gewicht, dat varieert tussen 355 en 375 gram, voegt een cruciaal onderdeel toe aan zijn prestaties: beheersbaarheid. Deze functie resulteert in een aanzienlijke vermindering van vermoeidheid tijdens het spel, waardoor spelers op elk punt een hoog niveau van precisie en effectiviteit kunnen behouden.
Het Raze Evolution Carbon-racket, geïntegreerd in de 2024-collectie van Softee, is ontworpen om optimale prestaties te bieden aan spelers van gemiddeld niveau die hun spel willen verbeteren en snel vooruitgang willen boeken in hun ontwikkeling. Bovendien maken de hybride vorm en de gemiddelde balans hem ideaal voor spelers uit het middensegment die een veelzijdige en effectieve techniek willen verwerven, zowel aan het net als aan de basislijn.

Het heeft een profiel van 38 mm dat de sweet spot vergroot en een balans biedt tussen kracht en controle
Gladde 3K Carbonvlakken met een matte afwerking, die dankzij hun hoge stijfheid een grotere stabiliteit bij het slaan en minimale trillingen na de impact van de bal bereiken.
EVA Soft S3 zachte rubberen kern, met snel herstel, die de trillingen na een botsing opvangt en minimaliseert
Collectie: 2024
€ 144,59
Softee Potenza Rainbow - 3K (Druppel) - 2024
De Softee Potenza Rainbow Blue is een padelracket met een druppelvorm met een medium balans, waardoor het een racket is dat opvalt door een goede combinatie van kracht en controle tijdens het slaan, wat een grotere veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan verschillende stijlen mogelijk maakt. van spel. Het heeft een profiel van 38 mm en een gewicht dat varieert tussen 355 en 375 gram. De medium balans verdeelt het gewicht van het racket gelijkmatig, waardoor trillingen na de impact van de bal worden verminderd. Er wordt een comfortabeler, zachter en veiliger slaggevoel bereikt, waardoor je langer kunt spelen zonder blessures op te lopen.
Het Potenza Rainbow Blue racket is een model ontworpen voor padelspelers met een gemiddeld niveau die hun prestaties willen verbeteren en de stap naar een hoger niveau willen zetten. Je zult in korte tijd verbeteren zonder dat je het doorhebt! Bovendien zorgt de druppelvorm met een brede sweetspot die naar de kop van het racket is gericht voor een grotere precisie bij het slaan van het net, waardoor het vertrouwen en de consistentie van de speler bij het slaan toenemen.

EVA Soft S9 rubberen kern, een zacht, snel herstellend schuim dat effectief schokken absorbeert en trillingen vermindert om comfort en stabiliteit te bieden bij het slaan.
Blad is gemaakt met 3K Carbon, een zeer licht en resistent materiaal dat de duurzaamheid, kracht bij slagen verhoogt en de controle verbetert
Blad is voorzien van een gladde, matte afwerking, die elegantie toevoegt en een zachter en comfortabeler speelgevoel biedt
Collectie: 2024
€ 161,12
Softee Runa Blue - 3K (Hybride) - 2024
Het Softee Runa Blue Hybrid padelracket is een model met een hybride vorm en middelhoge balans, dat opvalt door de veelzijdigheid die het spelers biedt. Het garandeert een geweldige balopbrengst en een goede handling dankzij het gewicht van 355-375 gram. Dit racket zal niemand onverschillig laten dankzij de constructie met hoogwaardige, resistente materialen en hoogwaardige technologieën, die u zullen helpen uw prestaties op het veld te verbeteren.
De Runa Blue Hybrid is een high-performance racket dat speciaal is ontworpen om een ​​unieke ervaring te garanderen voor padelspelers van gemiddeld of hoog niveau die op zoek zijn naar een goede balopbrengst en gecontroleerde kracht. Ideaal voor de meest veelzijdige spelers die balans tussen kracht en controle nodig hebben. De meest veeleisende padelspelers vinden in de Softee Runa Hybrid alles wat ze nodig hebben om hun spel in korte tijd naar een hoger niveau te tillen. Ze zullen hun tegenstanders kunnen verrassen met een ongeëvenaarde veelzijdigheid, waarbij ze opvallen door grote controle en precisie in de verdediging, evenals agressieve kracht aan het net.

Een Hybride racket, een mix tussen een Druppel en een Diamant blad oppervlak.
Zachte S9 EVA-rubberen kern, een zacht, hoogherstellend schuim dat trillingen tijdens het spelen vermindert
3K Carbon op het blad met een glanzende en gladde afwerking, die stijfheid bieden bij de overdracht van energie en een grotere stabiliteit bij het slaan bereiken.
Collectie: 2024
€ 194,17
Softee Speed 3.0 Power - 3K (Druppel) - 2024
De Softee Speed ​​3.0 Yellow Power 2024 is een druppelformaat padelracket uit de 2024 collectie. Het is een soort veelzijdig racket om te spelen met doelen die balanceren tussen controle en kracht. Met een medium balans is hij gemakkelijk te hanteren en zijn de slagen met gemak nauwkeurig. Met materialen waarmee je bij elke slag maximale kracht of controle kunt bereiken. 38 mm profiel en 355-375 gram gewicht.
De Speed ​​Power 3.0 2024 van Softee is een padelracket voor gevorderde niveau- of wedstrijdspelers met veelzijdige techniek. Het racketformaat is ontworpen voor spelers die de voorkeur geven aan een veelzijdige techniek tussen controle en kracht. Beheers elke slag terwijl je je rivaal kunt aanvallen met krachtige schoten. Een padelracket dat de meest veeleisende veelzijdige speler zal aanspreken. Het heeft een mal die je controle en kracht geeft, samen met materialen die zorgen voor comfortabel slaan. Een licht en gemakkelijk te hanteren padelracket dat zich aanpast aan elk schot, afhankelijk van de behoeften van de wedstrijd. Ontwerp dat de zwarte body combineert met gele en zilveren details.

Druppelvorm met medium balans voor veelzijdig spel.
Blad gemaakt met 3K Carbon, flexibel en zacht
EVA Soft S8 rubberen kern met een zachte aanraking en snel herstel dat controle en output geeft.
Glanzende oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid om te spelen met spin en grip op de bal.
Frame van 100% koolstofvezel.
Collectie: 2024
€ 202,44
Softee Speed 3.0 Royal Power - 3K (Druppel) - 2024
Met het vernieuwde Softee Speed ​​3.0 Royal Power racket trek jij dankzij het moderne en gedurfde design de aandacht van iedereen op de baan. Een model dat al jaren aanwezig was, maar het ontwerp verandert voor dit seizoen. Het is een licht, handelbaar racket dat zich aanpast aan elke speelstijl.
Deze Softee Speed ​​3.0 Power is vervaardigd om maximale prestaties te bieden aan de meest veeleisende spelers op hoog niveau en garandeert kracht bij het schieten, zonder de precisie te verwaarlozen, dankzij het zeshoekige reliëf. Met dit racket ben jij op elk punt beslissend. Het heeft een druppelvorm en een medium balans.Als jij dit seizoen je rivalen wil verslaan, dan is de Softee Speed ​​3.0 Power jouw ideale racket. Bovendien geeft het vernieuwde ontwerp, met blauwe details, je look een gedurfde en moderne stijl. De beheersbaarheid en het aanpassingsvermogen aan elke speelstijl maken het tot een van de belangrijkste padelrackets voor dit seizoen. De meest veeleisende spelers blijven wedden op dit racket. Aarzel niet en zet in op de Softee Speed ​​3.0 Power!

EVA Soft S8-rubber in de kern van het racket, wat een betere balopbrengst bevordert, zonder aan kracht in te boeten.
3K Carbon op het blad waardoor het lichter en beter hanteerbaar is.
100% koolstofframe.
Glanzende en ruwe 3D-afwerking.
Gewicht: 355-375 gram.
Collectie: 2024
€ 202,44
Softee Summit 3.0 Power - 3K (Hybride) - 2024
De Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 is de heruitgave van de vorige Summit. Het Summit 3.0 padelracket van Softee komt uit de collectie van 2024. Een hybride padelracket bedoeld voor een veelzijdig spel. Dit racket zorgt er door zijn materialen en formaat voor dat u gemakkelijk kunt genieten van beslissende sensaties op de baan. het racket heeft een profiel van 38 mm en een gewicht van circa 355-375 gram.
De Softee's Summit 3.0 Orange Power 2024 padelracket is gemaakt voor spelers op hoog prestatieniveau of voor spelers op professioneel niveau. Een hybride racket voor veeleisende spelers met veelzijdige techniek. Benadruk uw hoge niveau op het veld met dit Softee-racket, ontworpen om u te begeleiden in de meest cruciale wedstrijden.
De Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 is een krachtig padelracket voor de meest voortreffelijke gevorderde spelers. Voor veelzijdig maar veilig spel dankzij het EVA-rubber dat trillingen tijdens het spel vermindert en blessures voorkomt. Het heeft ook een modern en aantrekkelijk ontwerp met zwarte gezichten, oranje frame en wit handvat.

Hybride vorm met middelhoge balans.
Blad is gemaakt met 3K Carbon.
Lage dichtheid EVA Zachte S8 rubberen kern met hoog herstel. Vermindert trillingen tijdens botsingen.
Heldere oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid die spin en grip op de bal mogelijk maakt.
Collectie: 2024
€ 218,97
Softee Speed Gold Power 3.0 - 21K (Druppel) - 2024
De Softee Speed ​​Gold Power 3.0 2024 is een traanformaat padelracket. Dit racket uit de collectie 2024 is een veelzijdig racket om met controle en kracht te spelen. Met een medium balans is het toegankelijk en beheersbaar om te allen tijde efficiënt te kunnen slaan. Met materialen waarmee je maximale kracht kunt krijgen met controle bij elke slag. 38 mm profiel en 355-375 gram gewicht.
De Speed ​​Gold Power 3.0 2024 van Softee is een veelzijdig padelracket voor gevorderde niveau- of wedstrijdspelers. Het formaat van het racket is bedoeld voor spelers die een uitgebalanceerde techniek tussen controle en kracht beheersen. Voel hoe je elke slag onder controle houdt, terwijl je je tegenstander kunt verrassen met krachtige schoten.

Druppelvorm met medium balans en een balans tussen controle en kracht.
Het blad is gemaakt met 21K Carbon, welke compact en bestand is tegen krachtaanvallen.
EVA Soft kern met een zachte aanraking en een hoog herstelvermogen.
Glanzende oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid, geeft effect en controle met betere grip.
Collectie: 2024
€ 210,70
Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
De nieuwe Siux Spyder Lite Control 3 Hard valt op door zijn ronde vorm, zijn EVA Harde kern en zijn 12K Carbon op het blad voor uitzonderlijke prestaties. De buisvormige en glanzende afwerking bieden weerstand en esthetiek.
Met een zeer hard gevoel en een lage balans is het de perfecte keuze voor veeleisende spelers die gewend zijn aan een controlespel met een aanvallend gevoel. Ervaar uitmuntendheid bij elke opname!
€ 202,44
Siux Spyder Lite 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
De nieuwe Siux Spyder Lite 3 Hard valt op door zijn druppelvorm, zijn EVA Harde kern en zijn 12K Carbon  op het blad voor uitzonderlijke prestaties. De buisvormige en glanzende afwerking bieden weerstand en esthetiek.
Met een zeer hard gevoel en hoge balans is het de perfecte keuze voor veeleisende spelers die gewend zijn aan een aanvallend spel. Ervaar uitmuntendheid bij elke slag!
€ 202,44
StarVie Astrum Pro Limited Edition - 3K (Rond) - 2024
De StarVie Astrum Pro Limited Edition racket heeft een samenstelling die opvalt door een nieuwe glasvezel plus een laagje Colors Carbon 3k goud op het blad. Deze gecombineerde materialen bieden betere sensaties bij het raken van de bal. Het is perfect voor al die spelers die op zoek zijn naar meer elasticiteit, comfort en meer gevoeligheid met de bal tijdens de slag dankzij de combinatie van glasvezel en 3K carbon.

3K color Carbon gouden koolstofconstructie op het blad. Het biedt een hoge weerstand en zeer hoge spelprestaties.
Ronde vorm, het optimale punt bevindt zich in het midden van het vlak.
De ruwheid in het vlak (Full Plane Effect) helpt spelers de grootste precisie te bereiken in het effect van elk schot. StarVie bewerkt deze ruwheid rechtstreeks vanuit de mal.
De dichtheid van het Pro 50-rubber draagt ​​bij aan het bereiken van een grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van de slag.
Metallic lak.
Het bevat het Star Balance-systeem in het hart van het racket dat zorgt voor een perfecte balans en gewicht.
Collectie: 2024


€ 243,76
StarVie Astrum Pro Limited Edition - 3K Combi (Rond) - 2024
Deze combi bestaat uit de StarVie Astrum Eris Backpack en het StarVie Astrum Pro Limited Edition racket en heeft een samenstelling die opvalt door een nieuwe glasvezel plus een laagje Colors Carbon 3k goud op het blad. Deze gecombineerde materialen bieden betere sensaties bij het raken van de bal. Het is perfect voor al die spelers die op zoek zijn naar meer elasticiteit, comfort en meer gevoeligheid met de bal tijdens de slag dankzij de combinatie van glasvezel en 3K carbon.

3K color Carbon gouden koolstofconstructie op het blad. Het biedt een hoge weerstand en zeer hoge spelprestaties.
Ronde vorm, het optimale punt bevindt zich in het midden van het vlak.
De ruwheid in het vlak (Full Plane Effect) helpt spelers de grootste precisie te bereiken in het effect van elk schot. StarVie bewerkt deze ruwheid rechtstreeks vanuit de mal.
De dichtheid van het Pro 50-rubber draagt ​​bij aan het bereiken van een grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van de slag.
Metallic lak.
Het bevat het Star Balance-systeem in het hart van het racket dat zorgt voor een perfecte balans en gewicht.


€ 276,82
Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3 - 15K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3-racket is het favoriete wapen van WPT-speler Sanyo Gutiérrez in het seizoen 2024. Dit racket is voorzien van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen en is ontworpen om uw padelspel naar een hoger niveau te tillen. De keuze van Sanyo Gutiérrez, het Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3-racket, is een bewijs van zijn topfuncties en prestaties. Of je nu een doorgewinterde speler bent of een gevorderd niveau wilt bereiken, dit racket is ontworpen om te voldoen aan de eisen van competitief padelspel. Verbeter je spel met de precisie, kracht en stijl van de Diablo Revolution Sanyo Pro 3. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer: ​​15K 45º Carbon op het blad: Het racket bevat hoogwaardige 15K 45º Carbon op de slagvlakken, wat zorgt voor uitzonderlijke sterkte en reactievermogen. Dit geavanceerde koolstofmateriaal draagt ​​bij aan krachtige en nauwkeurige slagen op de padelbaan.EVA-rubberen kern: Binnenin is het racket voorzien van een EVA-rubberen kern, die een medium touch biedt. Deze combinatie van materialen zorgt voor uitgebalanceerde prestaties en komt tegemoet aan de behoeften van gevorderde spelers die op zoek zijn naar controle en kracht bij elke slag.Glanzende afwerking met 3D-sticker: Ondanks de glanzende afwerking is het oppervlak van het racket voorzien van een ruwe 3D-sticker. Dit innovatieve ontwerpelement voegt niet alleen een visuele flair toe, maar draagt ​​ook bij aan een betere spin en precisie in je slagen.3K Aramid Tubular: De structuur van het racket omvat een 3K-aramidebuisframe, dat de duurzaamheid verbetert en stabiliteit biedt tijdens intense gameplay. Het buisvormige ontwerp draagt ​​bij aan de algehele prestaties en levensduur van het racket.Dual Pro Grip: Siux heeft de Diablo Revolution Sanyo Pro 3 uitgerust met het Dual Pro Grip systeem. Deze technologie verbetert de grip en vermindert trillingen, waardoor een comfortabel en veilig gevoel tijdens elke swing wordt gegarandeerd. Het stelt spelers in staat de controle te behouden en zich op hun spel te concentreren.
€ 243,76
Siux Diablo Revolution Lite 3 - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
Introductie van het Siux Diablo Revolution Lite 3-racket, een toppunt van padel-excellentie dat kracht en finesse naadloos combineert voor een ongeëvenaarde speelervaring. Dit racket is gemaakt met precisie en innovatie en is een gamechanger voor spelers die superieure prestaties op het veld eisen. De kern van de Diablo Revolution Lite 3 wordt gevormd door het diamantformaat, een ontwerp dat zorgvuldig is ontworpen om spelers een optimale mix van kracht en controle te bieden. Deze strategische ontwerpkeuze zorgt ervoor dat elke swing een perfect evenwicht kent, waardoor je het spel met vertrouwen kunt domineren.
Het slagvlak van het racket is een bewijs van zijn technologische bekwaamheid, met een constructie gemaakt van 12K Carbon. De 12K Carbon staat bekend om zijn kracht en reactievermogen en zorgt ervoor dat spelers krachtige schoten kunnen loslaten terwijl ze de behendigheid behouden die nodig is voor nauwkeurige manoeuvres. Het is de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar veelzijdigheid in hun speelstijl.
In de Diablo Revolution Lite 3 zit een EVA De rubberen kern draagt ​​bij aan een medium touch en biedt spelers de tactiele feedback die nodig is om de bal te voelen en schoten met chirurgische precisie uit te voeren. De medium balans van het racket vergroot het aanpassingsvermogen verder, waardoor het geschikt is voor spelers die een perfecte harmonie van kracht en controle in hun spel nodig hebben.
De Diablo Revolution Lite 3 is visueel opvallend en heeft een opvallend rood frame dat niet alleen in het oog springt, maar ook de intensiteit van je gameplay weerspiegelt. Matte afwerkingen voegen een element van verfijning toe aan het ontwerp en tonen de toewijding van Siux om prestaties en stijl te combineren. Een van de opvallende kenmerken van dit racket is de integratie van het Dual Pro Grip-systeem. Deze geavanceerde technologie verbetert de grip voor superieure controle, terwijl tegelijkertijd wordt gewerkt om trillingen tijdens slagen te minimaliseren. Het resultaat is een comfortabelere en stabielere speelervaring, waardoor je gefocust kunt blijven op je spel zonder onnodige afleiding.
Stap vol vertrouwen de padelbaan op, gewapend met het Siux Diablo Revolution Lite 3-racket. Of je nu krachtige slagen loslaat die resoneren met autoriteit of finesse-plays uitvoert die tegenstanders met ontzag achterlaten, dit racket is jouw sleutel tot winnende prestaties. Verbeter je spel en maak een krachtig statement met de perfecte mix van stijl en inhoud. Met de Siux Diablo Revolution Lite 3 is uitmuntendheid niet alleen een doel – het is een garantie.
€ 185,91
Siux Diablo Revolution Go 3 - 3K (Hybrid) - 2024 padel racket
Het Siux Diablo Revolution GO 3-racket is een dynamische keuze die is ontworpen om het spel van spelers met een gemiddeld niveau naar een hoger niveau te tillen. Dit racket heeft een Hybridvormig frame en is uitgerust met geavanceerde functies om de kracht, controle en algehele speelervaring te verbeteren. De kern van de Diablo GO 3 is de integratie van 3K Carbon en EVA-rubber. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een medium touch, maar zorgt ook voor een responsief gevoel, waardoor spelers met vertrouwen precieze shots kunnen uitvoeren.
De Hybridevorm van het racket biedt een unieke balans, geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een veelzijdige speelervaring die zowel kracht als controle combineert. Een van de opvallende kenmerken van de Diablo GO 3 is de zichtbare koolstof op de vlakken, waardoor een visueel opvallend uiterlijk ontstaat dat de geavanceerde technologie binnenin weerspiegelt.
De grafische textuur verbetert de esthetiek verder en draagt ​​bij aan een verbeterde spin- en slagprecisie op het veld. Matte afwerkingen voegen een vleugje verfijning toe aan het algehele ontwerp en vormen een aanvulling de hoge prestatiemogelijkheden van het racket.
Bovendien heeft Siux ShockOut Dampeners ingebouwd, waardoor trillingen tijdens slagen effectief worden verminderd. Deze technologie verbeterd niet alleen het spelerscomfort, maar zorgt ook voor een soepelere en aangenamere gameplay-ervaring. Of u nu uw vaardigheden wilt verbeteren of de competitie op gemiddeld niveau wilt domineren, het Siux Diablo GO 3-racket is gemaakt om aan uw eisen te voldoen. Met een perfecte balans tussen kracht en controle is dit racket niet alleen een hulpmiddel voor het spel, maar een stijlstatement op de padelbaan.
€ 152,85