355-375

Siux Infernal 3K LTD (Diamond) - 2022
Siux Infernal 3K LTD (Diamond) - 2022
De nieuwe Siux Infernal is een padelracket gemaakt om de meest veeleisende spelers krachtige slagen te geven. Met een ontwerp gemaakt voor de nieuwe Siux 2022-collectie, biedt dit padelracket meer kracht bij elke slag. Samengesteld uit hoogwaardige materialen en technologieën, garandeert dit Siux padelracket de beste eigenschappen en geweldige prestaties in het spel.
Siux Pegasus 1K Limited Edition (Hybrid) - 2022
Siux Pegasus 1K Limited Edition (Hybrid) - 2022
De Siux Pegasus 1K Limited Edition is een padelracket gemaakt voor de veelzijdige spelers van hoog niveau. Met zijn druppel vorm biedt dit racket krachtige slagen zonder controle te verliezen. Verdedigen vanuit de wanden en uiteindelijk de spelsituatie ombuigen naar de aanval zal met dit padelracket geen probleem zijn. Het frame is gemaakt van 6K Carbon met een dubbele buis (Bi-tubilair) met antivibratie techonologie. Dit zorgt voor een uitstekende weerstand tegen schokken en heeft een erg goede duurzaamheid.
Siux Black Carbon 3K Revolution (Round) - 2022
Siux Black Carbon 3K Revolution (Round) - 2022
De Siux Black Carbon voegt zich bij de Revolution-familie met zijn 3K-versie, een smallere vezel die meer weerstand en een soepeler vlak biedt. Zo verhoogt het de kracht die bij elke slag wordt geleverd, perfect voor diegenen die meer uit het net willen halen.
Siux Pegasus 3K Yellow (Teardrop) - 2022
Siux Pegasus 3K Yellow (Teardrop) - 2022
Ga de baan op met deze Siux 3K Yellow, ontworpen in geel en gemaakt van koolstofmaterialen die het racket stijfheid en weerstand bieden. Het is een padelracket ontworpen in de vorm van een traan en heeft een medium balans. Het is een racket dat zorgt voor een geweldige relatie tussen power en controle.
Siux Diablo Black 12K (Hybrid) - 2022
Siux Diablo Black 12K (Hybrid) - 2022
Deze Siux Diablo heeft 12K carbon op het blad, een flexibeler materiaal dat samen met FlexiTex ongelooflijke prestaties biedt op de baan. Bovendien neemt de kracht die bij elke slag wordt geboden toe, vanwege het Grafeen op het blad. Het EVA Soft-rubber van de kern maakt het spel veel comfortabeler en het racket beter beheersbaar.
Siux Electra ST1 (Hybrid) - 2022
Siux Electra ST1 (Hybrid) - 2022
Dit nieuwe Sioux padelracket is exclusief vervaardigd volgens de eisen van Stupa, een van de beste spelers ter wereld. Dit is de Siux Electra ST1, een model gemaakt van 12K carbon met een matte en zanderige afwerking, perfect om op een gemakkelijke en gecontroleerde manier met effect te slaan.
Siux Pegasus Oro (Hybride) - 2022
Siux Pegasus Gold (Hybride) - 2022
De Siux Pegasus Gold is ontworpen voor de meest veeleisende padelspelers, het is een model dat is ontworpen voor spelers van een gevorderd professioneel niveau die op zoek zijn naar een zeer resistent en duurzaam racket, met een laag gewicht en een middelhoge balans die helpt bij het bereiken van preciezere slagen en extra kracht.
Cartri Thunder Gold (Teardrop) - 2022
Cartri Thunder Gold (Teardrop) - 2022
Geniet als nooit tevoren van je Cartri-racket dankzij een nieuw concept dat de stabiliteit van het frame verhoogt door middel van een zorgvuldige structuur die het loslaten van de bal tot het maximum versnelt en precisie geeft bij elke slag.
Kelme Falcon (Teardrop) - 2022
Kelme Falcon (Teardrop) - 2022
Het Kelme Falcon padelracket met het gele merklogo is voorzien van de laatste innovaties uit de markt en van het merk zelf. Het meest opvallende kenmerk is ongetwijfeld de EVA Medium rubberen kern, een rubber met een gemiddelde dichtheid dat zeer weinig trillingen genereert en ideaal is om meer doordringende en effectievere slagen te krijgen.
Kelme Feline (Diamond) - 2022
Kelme Feline (Diamond) - 2022
De Kelme Feline is een racket gericht op een speler met een gevorderd niveau, die op zoek is naar een racket dat op elk punt veiligheid biedt, zowel vanaf de achterkant van de baan als dichtbij het net, met powershots of met controleschoten. Vervaardigd in een Diamond vorm, met een profiel van 38 millimeter en een gewicht dat varieert van 355 tot 375 gram.
Cartri Tamarit Speed X (Round) - 2022
Cartri Tamarit Speed X (Round) - 2022
We hebben het over een nieuw Cartri racket als geen ander, omdat de materialen qua kwaliteit de beste op de markt zijn. Het blad is voorzien van 3K Diamant 24k Aluminized Carbon met een EVA kern en het frame is voorzien van 6k Carbon en Kevlar. Het boren van het blad is ontworpen om de baloutput te verbeteren en trillingen in het spel te minimaliseren.
Cartri Wolf Artic (Round) - 2022
Cartri Wolf Arctic (Round) - 2022
Een nieuwe Cartri Wolf is geboren. We hebben het over de combinatie van materialen met de grootste van hen om een ​​"beest" te bedenken dat de rivaal op het speelveld zal opeten. We worden geconfronteerd met een racket met een balans waar de meest veeleisende spelers van kunnen genieten.
Cartri Snake (Round) - 2022
Cartri Snake (Round) - 2022
Een nieuwe Cartri Snake is geboren. We hebben het over de combinatie van materialen met de grootste van hen om een ​​"beest" te bedenken dat de rivaal op het speelveld zal opeten. We worden geconfronteerd met een racket met een balans waar de meest veeleisende spelers van kunnen genieten.
Cartri Alpha Shield (Teardrop) - 2022
Cartri Shield Alpha (Teardrop) - 2022
De nieuwe Cartri Shiel Alpha is voorzien van dezelfde materialen als die in de luchtvaart gebruikt worden, namelijk Kevlar en Carbon, waarmee de speler wint aan controle, efficiëntie en weerstand. De kern is gemaakt van EVA Soft rubber wat garant staat voor een geweldige baloutput en die trillingen voorkomt.