X EVA rubber

Babolat Air Viper - 16K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de Babolat Air Viper 2024, een ware revolutie in de wereld van padel. Met zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijk design zal dit racket je spel naar een nieuw niveau tillen. Gemaakt met 16k carbonvezel op het blad, biedt de Babolat Air Viper een explosiviteit en precisie die ongeëvenaard is bij elke slag. Bovendien stelt zijn 3D Spin+ technologie met reliëf en zanderige afwerking je in staat om verbazingwekkende effecten aan de bal te geven.De Babolat Air Viper is voorzien van het Vibrasorb systeem, dat zorgt voor een optimale absorptie van trillingen, waardoor je een zacht en comfortabel gevoel krijgt bij elke slag. De kern van drie lagen X EVA-rubber met verschillende dichtheden balanceert de kracht en de uitvoer van de bal, wat het perfect maakt voor gevorderde spelers die meerdere keren per week trainen en op zoek zijn naar een ideale balans tussen kracht en controle.
Aanbevolen voor spelers die meerdere keren per week trainen, met een hoog speelniveau, die graag dicht bij het net spelen en een krachtig maar handelbaar racket nodig hebben.Je zal het geweldig vinden vanwege zijn extreme wendbaarheid dankzij zijn lichte gewicht. Je kunt het snel bewegen en de snelheid gebruiken om je tegenstanders te overtreffen. Bovendien is het aantrekkelijke ontwerp in blauwe tinten een klassieker die altijd in de smaak valt.

Power-racket met diamantvormige mal en balans aan de bovenkant.
Blad met dubbele ruwheid voor onmogelijke effecten.
Constructie met 16K carbonvezelweefsel voor een grotere duurzaamheid.
Geschat gewicht van 355 gram, wat het zeer handelbaar maakt.
Perfecte balans tussen kracht en balsnelheid dankzij de X EVA-rubber van verschillende dichtheden.
Behoort tot de collectie Babolat rackets 2024.
Babolat Technical Viper - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de padelracket Babolat Technical Viper 2024, een waar meesterwerk van technologie voor gevorderde spelers. Met zijn op de oppervlakte 12K geweven carbonvezel ervaar je maximale explosiviteit en precisie bij elke slag.De reliëfs en de ruwe afwerking van het padel racket stellen je in staat om indrukwekkende effecten aan de bal te geven en een uitzonderlijke controle te behouden. Bovendien garandeert de Powered by SMAC-technologie een optimale absorptie van trillingen, wat zorgt voor een zachte en comfortabele sensatie bij elke slag. Wacht niet langer en voel het verschil met de Babolat Technical Viper 2024.
De Babolat Technical Viper is ontworpen voor de gevorderde speler die meerdere keren per week speelt en een aanvallende speelstijl heeft. Het biedt explosieve kracht en grote precisie in aanvallende slagen, waardoor het perfect is om punten af te maken vanuit elke positie op de padelbaan.Je zal dol zijn op de Babolat Technical Viper omdat het een van de beste power-rackets op de markt is. Het innovatieve ontwerp zal je doen opvallen op de baan en stelt je in staat om moeiteloos kracht aan de bal te geven, dankzij de geavanceerde technologie. Wacht niet langer en voel het verschil met Babolat.

Power racket met diamantvorm en hoge balans.
Je zult uitstekende effecten bereiken dankzij de 3D Spin + reliëf- en zandtechnologie op het oppervlak.
Vervaardigd met state-of-the-art 12k carbonvezel.
Lange handgreepontwerp voor betere grip met twee handen.
Rubber met verschillende dichtheden in de kern voor een uitzonderlijk gevoel.
Onderdeel van de Babolat 2024 racketcollectie.
Babolat Counter Viper (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de laatste innovatie in padelrackets met de Babolat Counter Viper 2024. Zorgvuldig ontworpen voor spelers die balans en precisie zoeken, onderscheidt dit racket zich door zijn hybride vorm en gemiddelde balans, wat zorgt voor superieur spel op de padelbaan.De Babolat Counter Viper 2024 is niet zomaar een racket, het is een verlengstuk van je talent op de baan. Met zijn drie-laags EVA sandwichkern en ruwe oppervlak wordt elke slag een demonstratie van kracht en techniek, waardoor je het spel kunt beheersen met ongekende precisie.
De Babolat Counter Viper 2024 is ideaal voor gevorderde en professionele spelers die uitzonderlijke controle en superieure prestaties zoeken. Perfect voor degenen die precisie waarderen en hun spel naar een hoger niveau willen tillen.Je zal verliefd worden op de Babolat Counter Viper 2024 vanwege zijn vermogen om elke wedstrijd te transformeren. Het ontwerp en de technologie bieden je controle en kracht waardoor je opvalt op de baan. Ervaar de evolutie van het spel met dit uitzonderlijke racket!

Hybride vorm met gemiddelde balans voor een evenwichtig spel.
Drie-laags EVA sandwichkern voor een optimale respons bij elke slag.
Optimalisatie van de verdeling en grootte van de gaten voor meer kracht en precisie.
Oppervlak met reliëf en ruwe afwerking voor geavanceerde effecten op de bal.
Constructie van koolstof met 3k stofversterking voor grotere duurzaamheid.
Onderdeel van de Babolat 2024 padelracketcollectie.
Babolat Technical Viper 12K (Diamant) - 2023 padel racket
Net als zijn tweelingbroer uit de speciale editie in samenwerking met Juan Lebrón, is de Technical Viper 2023 een racket dat de grote competities aankan. Dit is deels het gevolg van hoe goed het is uitgerust met technologie.Te beginnen met het Vibrabsorb by SMAC-systeem, een technologie die speciaal is ontworpen om de speler niet alleen te beschermen tegen mogelijke armblessures, maar ook alle trillingen na een botsing absorbeert en comfort aan het spel toevoegt. Het bestaat uit het opnemen van een hoogwaardig materiaal zoals elastomeer in het hart van het racket.
Dit racket bevat ook de Holes Pattern System-technologie, waarvan het belangrijkste doel is om de overdracht van energie en kracht op het moment van slaan te vergroten. En om je te helpen spin te krijgen wanneer je de bal raakt, is 3D Spin-technologie ingebouwd. Deze bestaat uit enkele reliëfs die, in combinatie met de ruwe afwerking van het oppervlak van dit racket, grip en meer controle mogelijk maken.