EVA Super Soft rubber


Black Crown Hurricane Pro 2.0 - 12K (Rond) - 2023
Nieuw
Black Crown Hurricane Pro 2.0 - 12K (Rond) - 2023
De Black Crown Hurricane Pro 2.0 is ontwikkeld samen met een van onze referentie Black Crown-spelers, de geweldige Marta Marrero. Ze heeft ons geholpen bij het ontwerpen en samenstellen van de materialen. De Hurricane Pro 2.0 biedt een geweldige baloutput bij het slaan en de langwerpige grip zorgt voor een veel efficiëntere en comfortabele backhand met twee handen. Het oppervlak is ruw om het de tegenstander moeilijker te maken de ballen met effect te raken.
Het is gemaakt van rubber van de hoogste kwaliteit tezamen met de Super Check kern, een 2TB Air frame frame en een laatste laag van 12K Carbon. Gevorderde spelers die agressief spelen en graag power aan de bal geven hebben niks anders meer te wensen!

StarVie Kraken Pro (Round) - 2022
-€ 35,00
StarVie Kraken Pro (Round) - 2021
Dit StarVie Kraken Pro-racket is perfect voor gevorderde spelers en valt op door zijn uitstekende kracht en geweldige controle tijdens het spelen van het spel. Samengesteld uit hoogwaardige materialen, heeft het een brede sweet spot en innovatieve technologieën die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van je prestaties in het spel.
€ 159,95
€ 194,95
Prince Air V2 (Teardrop) - 2022
Prince Air V2 (Teardrop) - 2022
Als je meer nonchalant speelt, is het Prince Air V2-padelracket ideaal voor jou, door snelheid en kracht te combineren, krijg je een padelracket dat, ondanks dat het is ontworpen voor incidentele spelers, geweldige functies heeft die je zullen helpen het spel te winnen en je volledige potentieel te geven.
Prince Harrier V2 (Teardrop) - 2022
Prince Harrier V2 (Teardrop) - 2022
Het nieuwe Prince Harrier V2 padelracket is ideaal voor al die spelers die af en toe spelen. Voor spelers die een hoog vermogen, een lagere swingsnelheid en een kortere swing willen. Bovendien zorgt het met de Sef Spin-ruwheidstechnologie voor spin op uw slagen.
Prince Armor V2 (Teardrop) - 2022
Prince Armor V2 (Teardrop) - 2022
Als je op zoek bent naar een padelracket waarmee je zowel veel stabiliteit tijdens het spelen als kracht hebt, dan is het Prince Armour V2 padelracket je beste optie. De getextureerde slagvlakken met ESF SPIN zorgen ervoor dat het padelracket een geweldige spin genereert tijdens het spel. Het bevat een polsband om zweet weg te houden van je padelracket, voor een betere grip.
Prince Jet V2 (Diamond) - 2021
Prince Mach V2 (Diamond) - 2022
De Prince Mach V2 heeft verschillende hoogwaardige eigenschappen, zoals de Eva-rubberen kern waarmee de bal zal stuiteren en meer kracht geeft. De structuur het Carbon helpt bij de weerstand van het racket, zodat je al je prestaties op de baan kunt geven.
Prince Jet V2 (Diamond) - 2021
Prince Jet V2 (Diamond) - 2021
Het Prince Jet V2-racket brengt verschillende verbeteringen en technologieën met zich mee, waaronder de hoogwaardige materialen waarmee het is gebouwd, zoals carbon, om geweldige prestaties te bieden met maximale weerstand. De kern is gebouwd in de vorm van een omgekeerde V, wat hem stijver en stabieler maakt, en dus betere controle biedt voor die beslissende schoten in je spel.
Prince Falcon 12K (Diamond) - 2021
Prince Falcon 12K (Diamond) - 2021
De Falcon is het krachtigste racket in de collectie vanwege zijn diamantvorm en 12k carbon. De Falcon bevat Antivibratiehandvatsysteem dat de trillingen van het frame dempt en minimaliseert, Aero Profile een frame met een aerodynamische rand die een versnelde zwaai maakt en een Shot Spin-textuurbijpaneel aan de 2 zijden van de padel racket dat het effect aanzienlijk vergroot.
Kelme Shark (Diamond) - 2022
Kelme Shark (Diamond) - 2022
De Kelme Shark is een racket bedoeld voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een racket dat je op elk punt veiligheid biedt, of je nu vanaf de achterkant van het veld speelt of dicht bij het net speelt, of het nu gaat met een krachtige slag of goed gecontroleerde ballen.
Akkeron Poseidon (Teardrop) - 2022
Akkeron Poseidon (Teardrop) - 2022
Geniet van het moderne Akkeron Poseidon 2022 padelracket met een innovatief design vol nieuwe technologieën die het tot een top-performance padelracket maken. Het heeft een ruwe afwerking om de bal meer effect te geven, met het LEGACY-systeem dat hem resistenter en duurzamer maakt.
Cartri Snake (Round) - 2022
Cartri Snake (Round) - 2022
Een nieuwe Cartri Snake is geboren. We hebben het over de combinatie van materialen met de grootste van hen om een ​​"beest" te bedenken dat de rivaal op het speelveld zal opeten. We worden geconfronteerd met een racket met een balans waar de meest veeleisende spelers van kunnen genieten.