Home


StarVie Aquila Tour Edition - 3K (Druppel) - 2024
Nieuw
StarVie Aquila Tour Edition - 3K (Druppel) - 2024
Het nieuwe Starvie Aquila Tour Edition racket is een comfortabel racket, met een perfecte balans tussen kracht, controle en balopbrengst. Naast spectaculaire en exclusieve ontwerpen.

StarVie Kenta Eternal Pro - 3K (Rond) - 2024
Nieuw
StarVie Kenta Eternal Pro - 3K (Rond) - 2024
De StarVie Kenta Eternal Pro-racket met twee lagen 3K-koolstof op het blad en in een nieuwe mal gegoten die de controle, stabiliteit en wendbaarheid van het racket optimaliseert en tegelijkertijd de kracht verbetert dankzij een betere gewichtsverdeling in het hart van het racket.
Het heeft Pro 50-rubber en twee lagen 3K-koolstof op het blad van het racket dat meer stijfheid geeft, perfect voor spelers met een technisch niveau. Het racket is gehard door het gebruik van twee lagen carbon, waardoor het meer controle en kracht heeft. Door de ronde vorm bevindt het optimale punt zich in het midden van het blad. De dichtheid van het Pro 50-rubber, met een gemiddelde dichtheid, zorgt voor meer controle en kracht bij slagen.
De Hex Tech-technologie toegepast op het blad zorgt voor ruwheid in een zeshoekige vorm rechtstreeks uit de mal, waardoor het duurzamer en resistenter wordt. Bovendien helpt het dankzij het ontwerp om de effecten op de bal op elk punt in het vlak met grotere precisie te verbeteren.
De Geo Bridge is een nieuwe technologie die is toegepast op het hart van het racket en die je bedankt Dankzij het zeshoekige ontwerp biedt het extra beheersbaarheid in het spel, wat zich vertaalt in meer gemak bij het bewegen en versnellen van het racket, waardoor meer kracht bij de slagen wordt bereikt. Bovendien vermindert het de trillingen die op de vuist worden overgedragen.
Reactive Holes is een nieuwe technologie die wordt toegepast op het blad. Deze nieuwe holemap is ontworpen om het spel te optimaliseren en extra kracht en controle te bieden bij zowel verdedigende als aanvallende schoten.
De grip is 1,5 cm langer dan normaal het geval is om het vastgrijpen met twee handen comfortabeler te maken. De Noene Inside is een technologie toegepast op het handvat van het racket die in samenwerking met NOENE is ontwikkeld. De nieuwe anti-shock padelgrip Noene Inside StarVie, exclusief voor de rackets van het merk en standaard gemonteerd, absorbeert en beschermt tot 96% van de negatieve energie die wordt gegenereerd door schokken en trillingen.


Asics Gel Resolution 9 (Heren) - Retourartikel
-10%Nieuw
Asics Gel Resolution 9 (Heren) - Retourartikel
Deze Asics Gel Resolution 9 padel/tennis schoenen in maat 43,5 voor Heren zijn bij ons retour gekomen omdat de vorige klant een andere maat wilde hebben, vandaar dat wij deze schoenen opnieuw aanbieden met een kleine korting!

De Asics Gel Resolution 9 padelschoen biedt maximale stabiliteit en ondersteuning zonder in te leveren op comfort. Vergeleken met het vorige model biedt het vloeiendere overgangen door de tijd te verkorten die nodig is om je voor te bereiden op je volgende opname. Deze padelschoen biedt de beste stabiliteit en is ontworpen om je te helpen de basislijn met vertrouwen af ​​te leggen.
De nieuwe DYNAWALL-structuur helpt je bij zijwaartse bewegingen om gemakkelijk de positie te herstellen en je voor te bereiden op het volgende schot. Aan de andere kant bevordert de nieuwe DYNAWRAP-technologie bewegingen van links naar rechts door de voet stevig vast te houden. Bovendien zorgt de volledige zool voor meer grip op gravelbanen voor meer stabiliteit en ondersteuning.
€ 139,46
€ 154,95

Adidas AdiPower ATTK 3.2 - Pickleball Racket
Nieuw
Adidas AdiPower ATTK 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas Adipower ATTK 3.2 is een pickleballracket met uitzonderlijke eigenschappen. De manier waarop het is gemaakt en de technologieën die erin zijn verwerkt, maken het tot een product van het hoogste niveau, gereserveerd voor de meest ervaren spelers.
De Adipower ATTK is het racket dat wordt gebruikt door professionele adidas-spelers Rafa Hewett en William Sobek. Zoals de naam al doet vermoeden, is aanval de belangrijkste essentie ervan.
Het racket is gemaakt van 24K gealuminiseerde koolstofvezel, een lichtgewicht en extreem sterk onderdeel dat het gemakkelijk maakt om de krachtigste slagen te ontketenen.
De Structural Reinforcement-technologie versterkt deze stijfheid van het racket. En de Spin Blade Max aan de oppervlakte biedt geweldige spinproducerende kracht. Zijn uitzonderlijke prestaties gaan gepaard met een aantrekkelijk design dankzij de combinatie van geel met verschillende grijstinten. Een racket gemaakt voor winnaars.

Adidas AdiPower CTRL 3.2 - Pickleball Racket
Nieuw
Adidas AdiPower CTRL 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas Adipower CTRL combineert de beste eigenschappen die een pickleballracket kan hebben. Het is ontworpen voor controle en heeft ook veel aspecten om uit te blinken in aanvallend spel. Het racket heeft de perfecte balans tussen handling en hoge prestaties.
Het is gemaakt van 24K gealuminiseerde koolstofvezel, een materiaal met grote stijfheid om de krachtigste schoten te maken wanneer het moment dit vereist.
Een van de onderscheidende aspecten is de Spin Blade Max-technologie, een ruwe laag verwerkt in het oppervlak die de beste effecten en rotatie op de bal garandeert. Alles zit verpakt in een racket met een spectaculair design. De basiskleur is rood getint met verschillende grijstinten, terwijl wit de drie beroemde Adidas-strepen tekent.

Adidas AdiPower CTRL Team - Pickleball Racket
Nieuw
Adidas AdiPower CTRL Team - Pickleball Racket
De Adidas Adipower Team CTRL is een racket dat de beste handling op het veld garandeert en enkele van de beste adidas-technologieën bevat die tot nu toe op het gebied van pickleball zijn geïntroduceerd.
Met hem in je hand voel je een combinatie van balans, comfort en het vermogen om elke rally op de beste manier aan te kunnen. Dit racket is gemaakt om op alle situaties te reageren en is ontworpen voor spelers van alle niveaus – van beginners tot gevorderden. Het is daarom de perfecte optie om je spel te evolueren en te verbeteren.
De Structural Reinforcement-technologie verhoogt de stijfheid voor betere prestaties bij krachtige schoten. De ruwe coating op het oppervlak van de Spin Blade Max geeft je de beste spinmogelijkheden. Het witte, zwarte en gele ontwerp, eenvoudig maar aantrekkelijk, reageert op wat deze Adipower Team CTRL is, een gemakkelijk te bespelen racket met geweldige mogelijkheden.

Adidas Drive 3.2 - Pickleball Racket
Nieuw
Adidas Drive 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas Drive is een racket ontworpen voor spelers die elke wedstrijd spelen met de bedoeling hun algehele pickleballspel te verbeteren. Het is gemaakt om de voortgang van de speler te vergemakkelijken door gebruiksgemak, comfort en een geweldig pakket aan functies om elke rally onder controle te krijgen.
Het kleine formaat en de korte grip brengen de balans dichter bij de hand, een sleutelfactor voor het behouden van controle. De glasvezel verbetert de interactie met de bal voor een betere slagplaatsing, terwijl de ruwheid van het Spin Blade zorgt voor de beste spin.
De Structural Reinforcement-technologie zorgt voor de nodige stijfheid om op het juiste moment het maximale vermogen te verkrijgen. De Drive is een compleet racket met een elegant design. De drie strepen en gouden details breken het zwart, een kleur die altijd stijlvol is.

Adidas RX44 3.2 - Pickleball Racket
Nieuw
Adidas RX44 3.2 - Pickleball Racket
De Adidas RX 44 is een racket dat de beste combinatie van technologie en comfort biedt om geweldige resultaten voor een breed scala aan spelers te garanderen. Of je nu je eerste stappen in het pickleball zet of al heel lang speelt en vooruitgang wilt blijven boeken, dit racket past bij je.
De glasvezelconstructie biedt een spectaculair gevoel en geweldig slagspel dankzij de reacties met de bal. Het is ontworpen voor maximale balans en aanpassingsvermogen, zodat het bij alle spelstijlen past. Structurele versterkingstechnologie verbetert de stijfheid, een factor die naar voren komt bij de krachtigste schoten. Spin is gegarandeerd met Spin Blade Grit.
Kortom de RX 44 is een racket waarmee je bepalend bent op de baan.

Adidas AdiPower Carbon Team - Pickleball Racket
Nieuw
Adidas AdiPower Carbon Team - Pickleball Racket
Het Adipower Carbon Team is een racket dat op het eerste gezicht grote verwachtingen wekt. De eigenschappen en samenstelling beantwoorden aan de behoeften van een pickleballracket van het hoogste niveau. De dikte van 16 mm is een van de grootste troeven, omdat het meer gebruiksgemak en een zeer comfortabel gevoel bij het slaan biedt.
Het aanvallende formaat wordt weerspiegeld in de hoge balans en de stijve 3K-koolstofvezel, die het beste gedrag in het aanvallende spel garanderen. De ruwheid van het Spin Blade bevordert het creëren van de beste spinshots.
Bovendien heeft het Adipower Carbon Team een ​​lange grip om spelen met twee handen en een betere bediening te bevorderen. Het ontwerp beantwoordt aan een enorm compleet racket.De verscheidenheid aan kleuren die de drie banden en de uiteinden van het lemmet op de zwarte achtergrond overspoelen, zorgen voor een fris en innovatief ontwerp.

HEAD Extreme Elite - Pickleball Racket
Nieuw
HEAD Extreme Elite - Pickleball Racket
Het Extreme Elite-racket van HEAD heeft een diamantvorm voor meer controle, naast een geoptimaliseerde buisvormige polymeerkern (OTC), die het perfecte gevoel en geluid biedt voor alle spelniveaus. Het hybride slagoppervlak is zachter om meer kracht te leveren, terwijl de ergonomische grip zorgt voor comfort en een beter spelgevoel.HEAD's Composite Hitting Surface (CHS) biedt maximale kracht met een zachter gevoel en meer kracht voor alle spelniveaus. Het speciaal ontworpen oppervlak zorgt ook voor meer comfort bij impact, voor geweldige speelbaarheid.HEAD-ingenieurs hebben de buisvormige constructie (OTC) van de polypropyleen honingraatkern geoptimaliseerd om een ​​perfecte speelbaarheid, gevoel en geluid te creëren, geschikt voor alle speelniveaus.HEAD's exclusieve ergonomische schuimhandvat zorgt voor meer comfort en een verbeterd gevoel.

HEAD Radical Pro - Pickleball Racket
Nieuw
HEAD Radical Pro - Pickleball Racket
De Radical Pro is het ultieme power pickleball racket, nu in een nieuwe Radical-kleur, met een raakoppervlak van glasvezel en een dynamische powervorm. Als je op zoek bent naar het ultieme pickleball racket, dan is de Radical Pro perfect voor jou. De Radical Pro combineert de nieuwste technologieën van HEAD met een dynamische powervorm voor een grotere sweetspot, een OTC-honingraatpolymeerkern en een Comfortgrip voor veel kracht en comfort.
Het heeft ook een slagoppervlak van glasvezel met Extreme Spin-technologie voor nog meer kracht en gevoel. De nieuwe Radical-kleur zorgt ervoor dat je echt opvalt op de baan.

HEAD Extreme Pro - Pickleball Racket
Nieuw
HEAD Extreme Pro - Pickleball Racket
Het Extreme Pro-model combineert de nieuwste HEAD-technologieën en een exclusieve diamantvorm die de perfecte combinatie van kracht en controle biedt. Bovendien bevat het een comfortabele grip die minder trillingen en meer comfort biedt, evenals een composiet slagoppervlak dat voor meer kracht zorgt.
Het Extreme Pro-model vertrouwt op een gemiddeld gewicht om bij elke slag een uitstekende balans tussen controle en kracht te bieden.
Het Composite Hitting Surface (CHS) van HEAD biedt maximale kracht met een zachter gevoel en meer kracht voor alle spelniveaus. Het speciaal ontworpen oppervlak zorgt ook voor meer comfort bij impact, voor geweldige speelbaarheid.
HEAD-ingenieurs hebben de buisvormige constructie (OTC) van de polypropyleen honingraatkern geoptimaliseerd om een ​​perfecte speelbaarheid, gevoel en geluid te creëren, geschikt voor alle speelniveaus.
Speciaal samengesteld PU-materiaal is ingebed in de nieuwe Ergo Grip, waardoor een zachter gevoel ontstaat dat trillingen dempt voor maximaal comfort en speelgemak.

HEAD Extreme Tour Max - Pickleball Racket
Nieuw
HEAD Extreme Tour Max - Pickleball Racket
De Extreme Tour Max is met 8,1 oz de zwaarste van de Extreme Tour-peddels voor extra kracht en optimaal balgevoel. Het beschikt over een honingraatpolymeerkern met een geoptimaliseerde buisconstructie (OTC) en een slagoppervlak van koolstofgrafiet (GHS) voor een uitstekend gevoel en controle.
Met een unieke diamantvorm voor meer controle en een Extreme Spin-textuur voor meer balgrip, geeft de Extreme Tour Max je de extra kracht die je nodig hebt.

HEAD Radical Tour - Pickleball Racket
Nieuw
HEAD Radical Tour - Pickleball Racket
Het Head Radical Tour Pickleball-racket is speciaal ontworpen voor de meest agressieve en krachtige pickleballspelers en geeft je ongelooflijke sensaties op het speelveld waardoor je van deze sport kunt genieten als nooit tevoren.Dit model, waarvan het gewicht 225 gram bedraagt, is zeer gemakkelijk te hanteren dankzij zijn extreme lichtheid en wendbaarheid. Hierdoor kan de speler zonder problemen over het hele veld bewegen en zelfs de moeilijkste ballen bereiken.Met betrekking tot de samenstelling moet worden opgemerkt dat polypropyleen en koolstofvezel zijn gecombineerd, materialen die veelzijdigheid, stijfheid en stabiliteit bieden, evenals een hoger niveau van kracht en controle.


Joma WPT Spin 2301 (Dames) - Retourartikel
-€ 10,00Nieuw
Joma WPT Spin 2301 (Dames) - Retourartikel
Deze Joma WPT spin 2301 padelschoenen in maat 38 voor Dames zijn bij ons retour gekomen omdat de vorige klant een andere maat wilde hebben, vandaar dat wij deze schoenen opnieuw aanbieden met een kleine korting!

Padelschoenen voor dames, ontworpen met de hulp van professionele padelspelers om er authentieke schoenen van te maken voor professioneel gebruik. Geschikt voor gemiddelde training en competitie en ideaal voor spelers met een gemiddeld tot hoog gewicht. Bovendien hebben ze een loopleest voor meer comfort.
De snit is gemaakt door verschillende materialen te combineren, elk strategisch geplaatst om het comfort te optimaliseren. Enerzijds bevat het een licht, flexibel en ademend textiel geperforeerd met het VTS-systeem, een technologie die ervoor zorgt dat zweet wordt geventileerd zodat de voet koel blijft tijdens het spel. Aan de andere kant wordt dit materiaal beschermd met FLEXSHIELD-technologie, die synthetisch inzet met nauwelijks naden om de lichtheid te behouden, de pasvorm te optimaliseren en stabiliteit te bieden.
€ 99,95
€ 109,95

Wilson Rush Pro 4.0 Clay (Heren) - 2023
Nieuw
Wilson Rush Pro 4.0 Clay (Heren) - 2023
De Wilson Rush Pro 4.0 Clay zijn schoenen gemaakt voor mannen die veelvuldig en intensief padel en tennis spelen. Ze hebben een modern en innovatief ontwerp dat witte en groene kleuren combineert, waardoor een gevoel van veiligheid en stevigheid ontstaat.Bij dit model van het merk Wilson is het chassis in twee delen verdeeld dankzij de 4D Support Chassis 2.0-technologie. Op deze manier wordt een betere ondersteuning, meer stabiliteit en controle in bewegingen bereikt.
Op de buitenzool vinden we Duralast-technologie, een systeem dat de duurzaamheid en tractie van de schoenen aanzienlijk verbetert, omdat het optimaal bestand is tegen schuren.Aan de andere kant bevat de tussenzool R-DST-technologie, die bestaat uit een schuim dat zachtere demping biedt en uitzonderlijke ondersteuning biedt, waardoor een betere start wordt bereikt.Ook in de tussenzool vinden we EVA-schuim met een lichte dichtheid, vooral in het voorvoetgebied, en dit is verantwoordelijk voor een zachter gevoel bij overgangen en versnellingen.