Druppel (extra breed)

Royal Padel M27 Light LTD (Druppel) - 2023
Royal Padel M27 Light LTD (Druppel) - 2023
De Royal Padel M27 Light Limited Edition is een High performance racket geproduceerd met 3K Carbon in de kern en in het frame. Ontworpen voor spelers op expert-/competitieniveau. Uitstekende prestaties en speelcomfort dankzij het polyethyleen rubber met hoge dichtheid en onmiddellijk herstel.
De RP M27 Light is een Carbon Fiber racket waarmee de power van dit model nog verder wordt vergroot, perfect voor de meest veeleisende en technische speler. Tevens is het blad voorzien van ruwheid met meer grip op de bal, waardoor spin en drops worden vergemakkelijkt.
PRE-ORDER BESTELLEN
€ 350,00
Mystica lexum Gold/Black Edition (Teardrop) - 2021
Mystica Lexum Gold/Black Edition (Teardrop) - 2021
De Mystica Lexum Gold Black Edition heeft een extreme kracht en vergezeld van een goed ontwerp in een matte afwerking die het visueel verbetert en een racket biedt van elegantie en extreme soberheid.
Mystica Lexum Silver/Black Edition (Teardrop) - 2021
Mystica Lexum Silver/Black Edition (Teardrop) - 2021
De Mystica Lexum Silver Black Edition is een van de krachtmodellen die aan het licht komt met een duidelijk doel, om de aanvalsprestaties te verbeteren van de meest aanvallende spelers die op zoek zijn naar een breed scala aan dynamiek in het spel en in staat zijn om de maximale prestatie van elk offensief schot dicht bij het net te leveren.
Mystica Lexum Lite Green (Teardrop) - 2021
Mystica Lexum Lite Green (Teardrop) - 2021
De Mystica Lexum Lite 2021 Green, een padelracket met maximale prestaties voor spelers van gemiddeld niveau die hun aanvallende spel willen perfectioneren zonder de beheersbaarheid te verliezen. Met dit nieuwe racket van Mystica zijn de prestaties gegarandeerd om je spel constant te houden.
Mystica Lexum Lite Pink (Teardrop) - 2021
Mystica Lexum Lite Pink (Teardrop) - 2021
De Mystica Lexum Lite 2021 Pink, een padelracket met maximale prestaties voor spelers van gemiddeld niveau die hun aanvallende spel willen perfectioneren zonder de beheersbaarheid te verliezen. Met dit nieuwe racket van Mystica zijn de prestaties gegarandeerd om je spel constant te houden.
Kelme Jaguar (Teardrop Oversized) - 2022
Kelme Jaguar (Teardrop Oversized) - 2022
Dit 2022 racket is een mix van Power en Controle. Door de 200 gram 12K carbon laag die het racket een medium hardheid geeft met een zeer goed gevoel en eindigend met het Europese Black Soft Eva-rubber dat het racket die mix van kracht maar met controle geeft.
HEAD Flash Pro (Teardrop) - 2022
HEAD Flash Pro (Teardrop) - 2022
Je voelt direct de power van het Flash Pro racket, dat speciaal is gemaakt voor beginnende spelers die snel beter willen worden en gevorderde spelers die al wat power gewend zijn. Deze oversized druppelvorm zorgt direct voor extra power in je slagen, heeft een zacht speelgevoel en een grotere sweetspot die vergeeflijker is voor onzuivere slagen.

Royal Padel Cross Pro (Teardrop) - 2022
-€ 40,00
Royal Padel Cross Pro (Teardrop) - 2022
De Royal Padel Cross Pro 2022 heeft het hoogste niveau van controle met een uitstekende balabsorptie. Dit racket kan worden gebruikt van beginners tot gevorderde spelers die totale controle willen op de baan.
€ 284,95
€ 324,95
HEAD EVO Delta (Teardrop) - 2022
HEAD EVO Delta (Teardrop) - 2022
Het HEAD EVO Delta padelracket is gemaakt voor iedereen die begint met padel. Het combineert veelzijdigheid, kracht, aanraking en comfort. Dit oversized druppelvormige bovenwerk heeft een brede sweet spot, is gemaakt van zacht schuim en bevat Innegra-technologie om de schokabsorptie en stabiliteit te vergroten.