Laag


NOX ML10 Pro Cup Limited Edition + NOX MM2 Backpack - 2023 Combi
Nieuw
NOX ML10 Pro Cup Limited Edition + NOX MM2 Backpack - 2023 Combi
Een Combi van de NOX ML10 Pro Cup Limited Edition 2023 tezamen met de NOX MM2 Pro Backpack.
Het ML10 Pro Cup LTD Edition 2023 racket met 18K Carbon op het blad en HR3-rubber als kern, is het racket waarmee WPT-speler Miguel Lamperti speelt. Een combinatie van materialen voor een comfortabele en solide touch. Het racket bevat ook de exclusieve SPIN-technologieën, een zeer duurzame dubbel opgeruwde afwerking om de grip van de bal bij spinshots te verbeteren en het eerste gepatenteerde systeem voor het vervangen van het veiligheidskoord in padelrackets: Smartstrap® is nu geëvolueerd in één compact stuk voor kracht en veiligheid.
In deze exclusieve opbergbox zijn extra inbegrepen:

Twee zwarte NOX polsbandjes met zilveren logo.
Twee verwisselbare veiligheidslijnen, exclusief ontworpen voor het LTD-pakket.
Een replica sleutelhanger van het ML10 Pro Cup LTD Edition 2023 padelracket met een exclusief ontwerp voor het LTD-pack.

Met de NOX MM2 Pro Backpack kunt u uw padeluitrusting en accessoires gemakkelijker vervoeren dankzij meerdere compartimenten.

Algemeen compartiment
Compartiment voor racket
Voorvak voor kleine spullen
Zijvakken met ritssluiting
Handgreep voor handgreep
Gewatteerde rugzakhandvatten



NOX ML10 Pro Cup Luxury + NOX MM2 Backpack - 2023 Combi
Nieuw
NOX ML10 Pro Cup Luxury + NOX MM2 Backpack - 2023 Combi
Een Combi van de ML10 Pro Cup Luxury 2023 tezamen met de NOX MM2 Pro Backpack.
De ML10 Pro Cup Luxury 2023 is een eerbetoon aan een van de meest iconische rackets in de geschiedenis van padel: de ML10 Pro Cup van Miguel Lamperti. Op uitdrukkelijk verzoek van de speler is in de 2023-versie het gevoel van het racket iets gehard dankzij 3K Carbon op het blad. Tevens bevat het racket het baanbrekende Smartstrap® vervangbare lanyard-systeem, nu geëvolueerd tot een compact stuk voor extra sterkte en veiligheid. Hygiënischer, veiliger en beter aanpasbaar.
Met de NOX MM2 Pro Backpack kunt u uw padeluitrusting en accessoires gemakkelijker vervoeren dankzij meerdere compartimenten.

Algemeen compartiment
Compartiment voor racket
Voorvak voor kleine spullen
Zijvakken met ritssluiting
Handgreep voor handgreep
Gewatteerde rugzakhandvatten

Wilson Cupra LT V2 (Rond) - 2024 padel racket
Nieuw
Wilson Cupra LT V2 (Rond) - 2024 padel racket
Deze lichtgewicht, rondvormige Wilson Cupra LT V2 2024 biedt een ultieme combinatie van wendbaarheid, comfort en precisie. De Cupra LT V2 is ook gebouwd met zacht schuim en een licht gestructureerd oppervlak voor armvriendelijke speelbaarheid en is geschikt voor een breed scala aan spelers en vooral voor iedereen met elleboog- of schouderklachten.
De verlengde handgreep spreekt mensen aan die loyaal zijn aan de tweehandige greep, terwijl een gespecialiseerd gatenpatroon gecombineerd wordt met een ronde vorm voor optimale controle. Inclusief polsbandje bevestigd aan het handvat voor meer controle en veiligheid bij het delen van de baan met anderen.
Een laag strategisch geweven koolstofvezel biedt spelers de mogelijkheid om met indrukwekkende kracht te slaan. Het biedt een gedempt gevoel met indrukwekkende schokabsorptie, waardoor een effectieve combinatie van comfort en lichtgewicht kracht ontstaat.
Getextureerd oppervlak dat de bal in contact houdt voor een betere spin en een uitstekend gevoel bij elke slag. Geavanceerd gatboorproces dat meer service oplevert bij elk schot. De constructie is eenvoudig te monteren en demonteren van het handvat van het padelracket, zodat de gebruiker gemakkelijk het type en de kleur van de polssnaar kan verwisselen of aanpassen.
De organische nylonsamenstelling van Agiplast vermindert het totale materiaal dat in de handgreepkap wordt gebruikt met 20%, wat een duurzamere voetafdruk oplevert. Het bevat een ideale mix van zachtheid, pasvorm en comfort met extra vochtopname door microperforaties in het oppervlak.

Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Rond) - 2024 padel racket
Nieuw
Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Rond) - 2024 padel racket
Ontdek de revolutie in het padelspel met Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024, een racket ontworpen om elk spel op de baan te transformeren. Gemaakt van de meest geavanceerde materialen, belooft dit racket niet alleen je spel te verbeteren, maar ook een unieke ervaring te bieden dankzij zijn uitzonderlijke controle en verfijnd ontwerp.De unieke combinatie van 12K carbon op het blad en 3K buisvormig in het frame geeft het een ongeëvenaarde sterkte, terwijl het interne EVA Hard rubber een superieure controle over de bal garandeert. Met de Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024 ben je uitgerust om de baan met stijl en precisie te domineren.
De Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024 is perfect voor veeleisende spelers die controle en precisie boven kracht stellen. Het ontwerp is bedoeld voor degenen die genieten van een tactisch spel en altijd nauwkeurig de bal willen plaatsen. Vanwege zijn unieke balans tussen controle, kracht en duurzaamheid, zal dit racket je vanaf de eerste slag betoveren. Het elegante ontwerp, samen met de geavanceerde technologie die het bevat, geeft je een voorsprong op de baan en tilt je spel naar nieuwe niveaus.

Constructie van 12K carbon op het blad en 3K buisvormig, voor sterkte en lichtheid.
EVA Hard rubber voor superieure controle en spinmogelijkheden met de bal.
Dual Pro Grip handvat met reliëf voor een comfortabele en stevige grip.
Ingebouwde Shockout Dampeners om trillingen en vermoeidheid in de arm te verminderen.
Lage balans en ronde vorm, ideaal voor een spel van controle en precisie.
Onderdeel van de geavanceerde Siux 2024 racketcollectie.

StarVie Raptor Black Limited Edition - 3K (Rond) - 2024
Nieuw
StarVie Raptor Black Limited Edition - 3K (Rond) - 2024
Deze nieuwe starVie Raptor Black LTD racket is gemaakt van Soft 30-rubber en gehard dankzij de twee lagen carbon op het blad, één van Colors Carbon 3K in rood en één van Carbon 3K. Dit is ontworpen voor veeleisende spelers die op zoek zijn naar geweldige controle en kracht.

Koolstofkleuren 3K. Het racketblad is gemaakt van rood carbon 3K. Het biedt een hoge weerstand om aan de eisen van het spel te voldoen.
Ronde vorm, met zijn goede plek in het midden van het blad.
De ruwheid van het vlakke oppervlak (Full Plane Effect) helpt spelers een grotere precisie te bereiken in het effect van elke slag. StarVie bewerkt deze ruwheid rechtstreeks vanuit de mal. Het bevat het Star Balance-systeem in het hart van het racket dat zorgt voor een perfecte gewichtsbalans.
Zachte V30-rubberdichtheid. Het racket is gehard door het gebruik van twee lagen carbon die meer controle en kracht geven.
Controle en Power: 95%
Limited Edition - 2024


LOK Maxx Flow - 18K (Rond) - 2024 padel racket
-€ 30,00Nieuw
LOK Maxx Flow - 18K (Rond) - 2024 padel racket
De Maxx Flow is een innovatief racket ontworpen om uitzonderlijke prestaties op het veld te leveren. Een van de belangrijkste kenmerken van de Maxx Flow is het asymmetrische hart, een koolstofstructuur, die uitstekende stijfheid en stabiliteit biedt. Dit zorgt voor een optimale energieoverdracht bij elke slag, waardoor de kracht wordt gemaximaliseerd zonder dat dit ten koste gaat van de controle.
Bovendien is het racket voorzien van 18K Carbon, die een grotere duurzaamheid en een consistentere respons bij elke slag biedt. Tevens verhoogt het 3D Spin Lines-systeem de balrotatie, waardoor de spin wordt verbeterd en het gevoel van controle wordt verbeterd.
De Maxx Flow is ontworpen met een medium balans, waardoor een perfect evenwicht ontstaat tussen kracht en wendbaarheid. Het bevat Carbon Reinforcements - koolstofversterkingen - die de duurzaamheid van de structuur van het racket ondersteunen en een Dynamic Holes System met een progressieve opstelling van gaten van verschillende groottes die de kracht van de slag vergroten. Het beschikt ook over het Confort-polsbandsysteem, dat verstelbaar is polsbandje.
€ 213,76
€ 243,76
LOK Be Flow (Rond) - 2024 padel racket
LOK Be Flow (Rond) - 2024 padel racket
De Be Flow is het racket waarmee je deze geweldige sport ontdekt, je begint padel te worden. Een racket dat balans, comfort, controle en gebruiksgemak combineert en dat in elke wedstrijd het beste in u naar boven haalt. De Be Flow is padel voor spelers die zich in de groeifase op de padelbaan bevinden. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en biedt spelers alle faciliteiten om hun spel te verbeteren, vooral bij controleschoten.Het heeft een ronde vorm waardoor controleschoten in volleys en vanaf de achterkant van het veld effectiever en consistenter worden. Het asymmetrische hart van de Be Flow optimaliseert de gewichtsverdeling in het racket, waardoor de wendbaarheid en stabiliteit bij elke slag worden verbeterd.De Be Flow heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat ertoe bijdraagt ​​dat de peddel een hoog comfortgevoel heeft en ervoor zorgt dat je je comfortabel voelt op de baan. Bovendien is het gemaakt met ons EVA-rubber, dat na een balimpact in minder tijd naar zijn oorspronkelijke positie kan terugkeren. Dankzij zijn dichtheid past dit rubber zich aan elke speler aan, en het wordt geleverd in een exclusieve groene kleur volgens de bedrijfslijn van het merk.
LOK Easy Flow (Rond) - 2024 padel racket
LOK Easy Flow (Rond) - 2024 padel racket
Het Easy Flow-racket is de meest geschikte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket dat de nadruk legt op controle en comfort. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Flow-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor een snellere en nauwkeurigere reactie op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere treffers.
Het racket heeft een ronde vorm en biedt een gecentreerde balans en een sweet spot gericht op controle over de slag. De Easy Flow is voorzien van een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl niet wordt vergeten dat het een racket is dat zich richt op de aanval met zijn ruitvorm en verhoogde sweet spot.
Het omvat ook het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, waarbij de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten van het frame betrokken is om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten. Ten slotte is hij uitgerust met de Confort-polsband, een verstelbare polsbandje.
Dit racket is zeer veelzijdig, of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Flow biedt je de controle en het comfort die je nodig hebt om volwassen te worden en elk punt te domineren.
LOK Easy Hype (Diamant) - 2024 padel racket
LOK Easy Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Easey Hype-racket is de perfecte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau en past zich aan alle speelstijlen aan, met een bijzondere nadruk op aanvalsacties. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Hype-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor snellere en preciezere reacties op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere schoten.
Het racket heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl de focus op de aanval behouden blijft dankzij de ruitvorm en verhoogde sweet spot. Het beschikt ook over het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, wat de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten in het frame inhoudt om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten.
Ten slotte is hij uitgerust met de Comfort-polsband, een verstelbare polsband. Qua prestaties biedt de Easy Hype een uitzonderlijke speelervaring. Het innovatieve ontwerp en geavanceerd technologieën maken het tot een veelzijdig en krachtig racket dat zich aanpast aan een breed scala aan speelstijlen en vaardigheidsniveaus. Of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Hype biedt je de kracht en het comfort die je nodig hebt om het padelspel te domineren, vooral tijdens aanvallende spelen.
Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
De nieuwe Siux Spyder Lite Control 3 Hard valt op door zijn ronde vorm, zijn EVA Harde kern en zijn 12K Carbon op het blad voor uitzonderlijke prestaties. De buisvormige en glanzende afwerking bieden weerstand en esthetiek.
Met een zeer hard gevoel en een lage balans is het de perfecte keuze voor veeleisende spelers die gewend zijn aan een controlespel met een aanvallend gevoel. Ervaar uitmuntendheid bij elke opname!
StarVie Astrum Pro Limited Edition - 3K (Rond) - 2024
StarVie Astrum Pro Limited Edition - 3K (Rond) - 2024
De StarVie Astrum Pro Limited Edition racket heeft een samenstelling die opvalt door een nieuwe glasvezel plus een laagje Colors Carbon 3k goud op het blad. Deze gecombineerde materialen bieden betere sensaties bij het raken van de bal. Het is perfect voor al die spelers die op zoek zijn naar meer elasticiteit, comfort en meer gevoeligheid met de bal tijdens de slag dankzij de combinatie van glasvezel en 3K carbon.

3K color Carbon gouden koolstofconstructie op het blad. Het biedt een hoge weerstand en zeer hoge spelprestaties.
Ronde vorm, het optimale punt bevindt zich in het midden van het vlak.
De ruwheid in het vlak (Full Plane Effect) helpt spelers de grootste precisie te bereiken in het effect van elk schot. StarVie bewerkt deze ruwheid rechtstreeks vanuit de mal.
De dichtheid van het Pro 50-rubber draagt ​​bij aan het bereiken van een grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van de slag.
Metallic lak.
Het bevat het Star Balance-systeem in het hart van het racket dat zorgt voor een perfecte balans en gewicht.
Collectie: 2024


StarVie Astrum Pro Limited Edition - 3K Combi (Rond) - 2024
StarVie Astrum Pro Limited Edition - 3K Combi (Rond) - 2024
Deze combi bestaat uit de StarVie Astrum Eris Backpack en het StarVie Astrum Pro Limited Edition racket en heeft een samenstelling die opvalt door een nieuwe glasvezel plus een laagje Colors Carbon 3k goud op het blad. Deze gecombineerde materialen bieden betere sensaties bij het raken van de bal. Het is perfect voor al die spelers die op zoek zijn naar meer elasticiteit, comfort en meer gevoeligheid met de bal tijdens de slag dankzij de combinatie van glasvezel en 3K carbon.

3K color Carbon gouden koolstofconstructie op het blad. Het biedt een hoge weerstand en zeer hoge spelprestaties.
Ronde vorm, het optimale punt bevindt zich in het midden van het vlak.
De ruwheid in het vlak (Full Plane Effect) helpt spelers de grootste precisie te bereiken in het effect van elk schot. StarVie bewerkt deze ruwheid rechtstreeks vanuit de mal.
De dichtheid van het Pro 50-rubber draagt ​​bij aan het bereiken van een grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van de slag.
Metallic lak.
Het bevat het Star Balance-systeem in het hart van het racket dat zorgt voor een perfecte balans en gewicht.


Puma Nova Elite Hybrid - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Puma Nova Elite Hybrid - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De Puma Nova Elite Hybrid is zeer geschikt voor de allround speler die power en controle zoekt. Het hybride blad heeft de speeleigenschappen van zowel een rond als druppelvormig racket: de controle van een rond racket, en de power van een druppelvorm. De hoge balans in combinatie met het gewicht maakt het racket zeer evenwichtig.

Frameontwerp en samenstelling: 100% koolstofvezel dubbelbuisvormig designframe
Composiet textielversterking (oppervlak): 3K Carbon koolstof geweven
Midden balans
Greepkoord: gekleurd gevlochten greepkoord zwart met neopreen hoes met merklogo
Verstelbaar trekkoord
Spuitgegoten LDPE-greepstop met aangebrachte merksticker
Collectie: 2024
Drop Shot Renegade Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Drop Shot Renegade Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Binnen de Ambition Pro-lijn vinden we het Drop Shot Renegade Control racket, een veelzijdig, aantrekkelijk en ideaal racketmodel voor spelers van gemiddeld/gevorderd niveau die op zoek zijn naar een precieze en krachtige slag. Het racket is ontworpen met een rond formaat, waarbij de sweet spot in het midden van het racket wordt geplaatst, waardoor een lage balans ontstaat.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, het zachtste rubbermodel dat we bij Drop Shot vervaardigen; een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Het blad is gemaakt van 3K Carbon; een platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Dit alles geeft een meerwaarde aan het model.
Wat de technologieën betreft, bevat het Renegade Control-model het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, dat helpt de bal te laten draaien en de trillingsreductie te verbeteren. Bovendien zijn de gezichten voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Vermeld ten slotte dat al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het hart bevat een groot aantal randen met als doel maximale trillingen tijdens het slaan te absorberen. Wat het ontwerp betreft, kunnen we spreken van een jeugdige stijl die helemaal aansluit bij de trends van dit seizoen. Het Drop Shot Renegade Control Racket heeft een zeer gedefinieerde persoonlijkheid, waarbij de details in roze en witte kleuren de boventoon voeren.
Drop Shot Explorer Pro Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Drop Shot Explorer Pro Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Explorer Pro Control Racket is het model van onze professionele speler Lucas Campagnolo aangepast aan een lager bereik. Voor de vervaardiging ervan hebben we 3K Carbon gebruikt; platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. We hebben gekozen voor Eva Soft-rubber, het minst harde rubber onder onze rubbermodellen en waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht.
Het blad is voorzien van het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, waardoor de gaten op een gebogen, progressieve manier over de voorkant van het mes zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal effect krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen.
Bovendien voegt de Spin Coating-technologie waarde toe aan het racket, omdat deze meer spin aan de bal biedt bij slagen waar maximale spin moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel, dankzij de dekking van acryldeeltjes. vast op het oppervlak van het racket. Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is het hart van het racket bovendien ontworpen met behulp van Power Beam Heart-technologie, waarbij een centrale balk is verwerkt. De stijl vertegenwoordigt een modern en jeugdig racket dat de huidige padeltrends volgt. De kleur blauw is de hoofdpersoon van dit opvallende ontwerp.

Drop Shot Explorer Pro Attack - 24K (Rond) - 2024 padel racket
-€ 35,00
Drop Shot Explorer Pro Attack - 24K (Rond) - 2024 padel racket
Dit nieuwe seizoen wordt het Explorer Pro-model herboren met aanzienlijk verbeterde technieken en een opvallende nieuwe stijl. Het Drop Shot Explorer Pro Attack Racket voldoet aan de behoeften van onze professionele speler Lucas Campagnolo. Het racket blijft trouw aan zijn DNA en behoudt zijn ronde formaat, dat de sweet spot in het midden van het racket positioneert, en zijn lage balans.
Bij Drop Shot geven wij om uw welzijn en daarom garanderen wij producten van topkwaliteit. Voor de ontwikkeling van ons Explorer Pro Attack-model hebben we gekozen voor 24K Carbon te kiezen, ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Omdat het rechthoekige platen zijn, zorgen ze bovendien voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en een grotere weerstand krijgt. Om koolstof te maken hebben we Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie gebruikt, die gebruik maakt van een flexibeler en resistenter materiaal. twill-achtige verweving die kracht biedt en weerstand garandeert.
Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Op het blad hebben we Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Ook het 3D Face-systeem dat het blad definieert valt op; een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het racket bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur.
Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt. Al onze carbon framerackets zijn voorzien van het Twin Tubular System; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het ontwerp is gericht op een moderne, gedurfde en jeugdige esthetiek waarbij de metallic blauwe kleur de boventoon voert in het frame en de details van het lemmet. Het racket is gedetailleerd met het logo en de handtekening van onze speler Lucas Campagnolo, wat het een meerwaarde en een unieke persoonlijkheid geeft.
€ 229,42
€ 264,42