Fibrix


Munich X-Soul 3K (Druppel) - 2023
Nieuw
Munich X-Soul 3K (Druppel) - 2023
Het eerste waar we aan moeten denken bij het lezen van het merk Munich, is de grote collectie comfortabele en kleurrijke padelschoenen echter heeft dit merk nu ook een collectie padelrackets uitgebracht, welke alleen te verkrijgen zijn bij de gespecialiseerde webshops. De nieuwe Munich X-Soul 2023 biedt de perfecte balans tussen comfort en kracht.

Munich X-Heal 12K (Round) - 2023
Nieuw
Munich X-Heal 12K (Round) - 2023
Het eerste waar we aan moeten denken bij het lezen van het merk Munich, is de grote collectie comfortabele en kleurrijke padelschoenen echter heeft dit merk nu ook een collectie padelrackets uitgebracht, welke alleen te verkrijgen zijn bij de gespecialiseerde webshops. De nieuwe Munich X-Heal 2023 biedt de perfecte balans tussen comfort en kracht.


Bullpadel Flow Woman (Druppel) - Retourartikel
-€ 55,00Nieuw
Bullpadel Flow Woman (Druppel) - Retourartikel
De Bullpadel Flow uit de 2021 collectie is het racket van professional Alejandra Salazar. De Flow is een lichtgewicht all-round padel racket met een uitstekende balans tussen power en controle. Dit racket heeft een hybride druppelvorm met een midden geplaatste gewichtsbalans en is geschikt voor veelzijdige speelsters op een gevorderd niveau.Het frame van de Flow bestaat voor 100% uit carbon. Het blad is gelaagd met een composiet van glasvezel en carbon, genaamd Fibrix HybridFiber. De kern van het racket is gemaakt van EVA-Soft rubber voor meer precisie in uw slagen. Aanbevolen voor veelzijdige speelsters op een gevorderd niveau maar ook geschikt voor speelsters op een gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket van Bullpadel.
€ 140,00
€ 195,00
Varlion Bourne Summum Airflow 'S' (Diamant) - 2023
Varlion Bourne Summum Airflow 'S' (Diamant) - 2023
Dit is het Mike Yanguas racket, een professionele WPR-speler. Ontworpen voor veeleisende spelers die op zoek zijn naar snelheid bij het hanteren ervan en gefocust op degenen die op zoek zijn naar kracht. Het betreft hier de Zomerversie, samengesteld uit een iets harder rubber en aanbevolen voor mensen die spelen op plaatsen waar de temperatuur hoog of boven de 25ºC is.
Als eindresultaat krijgen we een druppelvormige , ontworpen voor spelers die kracht zoeken in hun spel zonder de controle op te geven
Varlion Bourne Summum Airflow 'W' (Diamant) - 2023
Varlion Bourne Summum Airflow 'W' (Diamant) - 2023
Dit is het Mike Yanguas racket, een professionele WPR-speler. Ontworpen voor veeleisende spelers die op zoek zijn naar snelheid bij het hanteren ervan en gefocust op degenen die op zoek zijn naar kracht. het betreft hier de Winterversie, gemaakt van een iets zachter rubber en aanbevolen voor mensen die spelen op plaatsen waar de temperatuur laag is of tot 25ºC.
Als eindresultaat krijgen we een druppelvormige , ontworpen voor spelers die kracht zoeken in hun spel zonder de controle op te geven
Bullpadel 'Paquito Navarro' Hack 03 Master Final (Diamant) - 2022
Bullpadel 'Paquito Navarro' Hack 03 Master Final (Diamant) - 2022
Dit jaar brengt Bullpadel een van de meest verwachte collecties van het hele seizoen, namelijk de Hack 03 Final Master 2022, die een gelimiteerde editie wordt uitgebracht. Dit racket wordt bespeeld door een van de beste binnen het WPT-circuit, Paquito Navarro. Het behoudt alle kenmerken van het model van dit jaar, maar door het ontwerp aan te passen, wordt het erg opvallend.Beginnend met zijn vorm, zien we dat er een extra grote diamantmal is gebruikt in combinatie met een hoge balans, waardoor het een aanvalsracket is voor spelers van gevorderd niveau die de bal met kracht willen raken. Het combineert ook enkele van de beste technologieën van het merk, zoals het Custom Weight-systeem waarmee je de balans van het racket naar wens kunt aanpassen.
Bullpadel 'Gemma Triay' Elite Woman Master Final (Druppel) - 2022
Bullpadel 'Gemma Triay' Elite Woman Master Final (Druppel) - 2022
Wees één van de eersten die dit Master Final 2022 racket binnen de nieuwe collectie van Bullpadel kan bekijken en bestellen. Een damesracket met een druppelvorm en een medium balans voor een goede balans tussen kracht en controle.Om te beginnen bij de constructie, zien we dat er koolstof is gebruikt, een materiaal dat een grote weerstand biedt, samen met Fibrix die het elastischer maakt. In de kern is MultiEVA-rubber gebruikt, dat zorgt voor veel kracht om de bal eruit te krijgen, maar zonder de controle achter te laten.
Bullpadel 'Di Nenno' Vertex 03 CMF (Diamant) - 2023
Bullpadel 'Di Nenno' Vertex 03 CMF (Diamant) - 2023
De Vertex 03 Comfort is een diamantvormig racket, met maximaal vermogen, hoge prestaties en zonder controleverlies. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.Het bevat het innovatieve Air React Channel-systeem, dat bestaat uit een aerodynamisch frame, dat tegelijkertijd een stevigere, wendbaardere en lichtere structuur creëert.
De buitenste kern bestaat uit Fibrix hybride vezel, de binnenste kern bestaat uit de nieuwe MultiEva bestaande uit 2 verschillende eva-dichtheden en het 100% koolstofvezel CarbonTube frame. Het heeft ook de Metalshield aluminium beschermer, Vertex-hart en zenuwkanalen aan de zijkant van het racketframe.
Bullpadel 'Ale Salazar' Flow Pro (Diamant) - 2023
Bullpadel 'Ale Salazar' Flow Pro (Diamant) - 2023
Het Flow racket is een licht, diamantvormig racket met veel power. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers. Het bevat het FlowForce-hart. De buitenste kern is gemaakt van Fibrix hybride vezel en een ruwe 3D-korrelafwerking om meer effect te geven aan de slagen. De binnenste kern bestaat uit de nieuwe MultiEva bestaande uit 2 verschillende eva-dichtheden en het 100% koolstofvezel CarbonTube-frame. Daarnaast heeft hij een Vibradrive systeem voor trillingsabsorptie.
Bullpadel 'Delfi Brea' Vertex 03 Pro Woman (Diamant) - 2023
Bullpadel 'Delfi Brea' Vertex 03 Pro Woman (Diamant) - 2023
Het Vertex 03 Woman racket is een licht diamantvormig racket, met maximale kracht, hoge prestaties zonder controleverlies en met een ruw Topspin-oppervlak voor meer grip en spin op de bal. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.
Het bevat het innovatieve Air React Channel-systeem, dat bestaat uit een aerodynamisch frame, dat tegelijkertijd een stevigere, wendbaardere en lichtere structuur creëert. De buitenste kern bestaat uit Fibrix hybride vezel, de binnenste kern bestaat uit de nieuwe MultiEva bestaande uit 2 verschillende eva-dichtheden en het 100% koolstofvezel CarbonTube frame. Daarnaast heeft het de Vertex hart- en zenuwkanalen aan de zijkant van het racketframe.
Bullpadel 'Gemma Triay' Elite Pro Woman (Druppel) - 2023
Bullpadel 'Gemma Triay' Elite Pro Woman (Druppel) - 2023
het nieuwe Elite racket van Bullpadel zal de metgezel zijn van onze nieuwe aanwinst Gemma Triay. Een nieuwe druppelvorm, om het volledige potentieel van Gemma's aanvallende spel te ontwikkelen, maar met een medium balans om haar kracht te beheersen.Het hart biedt een versteviging in de armen om een ​​groter traagheidsmoment in het blad te bereiken, waarmee een grotere stevigheid wordt bereikt, om de torsie die optreedt bij het slaan te verbeteren. We hebben enkele randen in het bovenste deel van het hart aangebracht met de bedoeling een holte te bereiken die erin slaagt de spanningen op te vangen die bij elke slag kunnen worden veroorzaakt.
Bullpadel 'Paquito Navarro' Hack 03 CMF (Diamant) - 2023
Bullpadel 'Paquito Navarro' Hack 03 CMF (Diamant) - 2023
Het Hack Comfort racket is een diamantvormig racket, met maximale power en hoge prestaties zonder controleverlies. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.Het bevat het innovatieve Air React Channel-systeem, dat bestaat uit een aerodynamisch frame, dat tegelijkertijd een stevigere, wendbaardere en lichtere structuur creëert.
De buitenste kern is gemaakt van hybride Fibrix-vezel, de binnenste kern is gemaakt van de nieuwe MultiEva bestaande uit 2 verschillende eva-dichtheden en het 100% koolstofvezel CarbonTube-frame. Het heeft ook de Metalshield aluminium beschermer, Hack heart en Nerve channels aan de zijkant van het racketframe.

Bullpadel 'Gemma Triay' Elite SPO - Swedish Open LTD (Diamond) - 2022
-€ 50,00
Bullpadel 'Gemma Triay' Elite SPO - Swedish Open LTD (Diamond) - 2022
Dit nieuwe in Limited Edition uitgebrachte diamantvormige Bullpadel Elite SPO 22 padelracket is ontworpen om je weerstand te bieden tijdens je krachtigste games en is bedoeld voor spelers met een gevorderd niveau.Dit is het racket waarmee WPT-speelster Gemma Triay de Swedish Open heeft gespeeld.
€ 229,95
€ 279,95

Royal Padel 771 EFE X-treme Limited Edition (Round) - 2022
-€ 30,00
Royal Padel 771 EFE X-treme Limited Edition (Round) - 2022
De Royal Padel 771 EFE is een speciale uitgave. Een technisch racket met een rond oversized blad bestemd voor competitiespelers. Het racket heeft een uitstekende kracht en een goede controle. Het zachte EVA-ribber geeft een absorberende aanraking bij de impact van de bal.
€ 164,95
€ 194,95