Graphene

HEAD Extreme Pro LTD 'Arturo Coello' (Diamant) - 2024 padel racket
De HEAD Extreme Pro Ltd van Arturo Coello is het meest gevorderde padel racket uit de nieuwe Extreme Head lijn in een Limited Edition Uitvoering. Het is het nieuwe officiële padel racket van padel professional Arturo Coello. Het Head Padel Racket Extreme Pro LTD is de opvolger van het populaire Delta Pro racket, maar de extreme pro heeft verschillende verbeteringen. Het racket heeft een beter gaten patroon, vangt meer trillingen op en heeft uniekere diamantvorm gekregen.
Het is een aanvallend, diamantvormig, power en hoge balans padel racket gebleven. Het racketframe is gemaakt van carbon. Het racketblad is afgewerkt met Graphene 360+ met een carbon versteviging. Het Graphene 360+ technologie zorgt voor optimale power en controle.
De kern van het racket is voorzien van een power foam, een foam met hoge densiteit. Alle technologieën bij elkaar zorgen voor een hardere touch. De extreme pro vangt veel trillingen op met de nieuwe soft Butt Cap-technologie, dat een zachter speelgevoel en extra demping biedt. Wordt geleverd met PRO SPIN STRIPS, strips met een grove bovenzijde en onderzijde die je kan plaatsen zoals je zelf wilt! Zo kan je meer effect geven aan de bal. Een zeer aanvallend padel racket en het nieuwe aanvallende pareltje van Arturo Coello.
HEAD Speed Motion LTD 'Ari Sánchez' (Druppel) - 2024 padel racket
De HEAD Speed Motion Ltd van Ari Sánchez heeft een exclusieve en elegante look met speelse details. De Speed Motion Ltd is een top padelracket uit de nieuwe Head speed lijn. Het is racket is gebaseerd op de speed motion. Het betreft weer een druppelvormig padel racket met een mid balans. Het racketframe is 100% van carbon. Het racketblad is voorzien van Graphene 360+ met een carbon versteviging. Het Graphene 360+ technologie zorgt voor optimale power en controle.
De kern van het racket is voorzien van een power foam, een rubbere kern met een hoge densiteit. Alle technologieën bij elkaar zorgen voor een medium harde touch. Dit maakt het racket iets wendbaarder.
Wordt geleverd met PRO SPIN STRIPS, strips met een grove bovenzijde en onderzijde die je kan plaatsen zoals je zelf wilt! Zo kan je meer effect geven aan de bal. Een zeer all-round padel racket voor de gemiddelde tot gevorderde padel speler die wilt excelleren tijdens het aanvallen en verdedigen.

Geen gaten in het hart van racketblad, zodat je meer controle en power aan de bal kan mee geven
De Speed Motion is voorzien van Graphene 360+ technologie. Een ideale mix tussen carbon en glasvezel.
Het hart van het racketblad is verstevigd met carbon voor een optimale power afgifte.
Voorzien van anti-shock technologie om trillingen te verminderen, waardoor blessures langer uitblijven.
Lichtere variant van de Speed Pro
Wordt geleverd met PRO SPIN STRIPS, strips met een grove bovenzijde en onderzijde die je kan plaatsen zoals je zelf wilt! Zo kan je meer effect geven aan de bal
Officiele Racket van Ari Sánchez in een limited edition uitvoering
Collectie: 2024