Fiberglass


Adidas Match 3.3 Red padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
Adidas Match 3.3 Red padelracket (Druppel) - 2024
De Adidas Match 3.3 Black/Red is een racket dat gemaakt is om de beste handling en geweldige mogelijkheden op het gebied van kracht te bieden. Het is bedoeld voor spelers die zich willen verbeteren in alle aspecten van het spel, maar vooral in het aanvallende spel. De All-Round vorm verplaatst het gewicht naar het bovenste deel van het racket, waardoor het gemakkelijker wordt om kracht in je slagen te stoppen. De Structural Reinforcement-technologie verhoogt de stijfheid, ook belangrijk in de offensieve fase. De materialen van het racket zijn EVA Soft Performance-rubber en glasvezel, twee componenten die handling en comfort garanderen. Bovendien organiseert de Smart Holes Linear de gaten voor een grotere duurzaamheid van het racket.
Dit model is met name ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in de sport zetten en op zoek zijn naar een startend padelracket dat hen niet alleen vertrouwen, maar ook veelzijdigheid geeft. Met de Match 3.3 Zwart Rood krijg je een hulpmiddel dat zich perfect aanpast aan de leerbehoeften en een veelzijdige ervaring op de padelbaan biedt. De Match 3.3 Zwart Rood is niet zomaar een padelracket. Het is een juweeltje uit de nieuwe Adidas 2024-collectie, zorgvuldig ontworpen voor beginnende spelers. Door voor dit racket te kiezen, kiest u niet alleen voor kwaliteit en prestatie, maar ook voor een betrouwbare metgezel bij elke slag en spel. Voel de kracht en controle in je handen!

Sweet spot boven het midden van het racket - Allround racket.
Groot oppervlak dat het slaan gemakkelijker maakt. Ideaal voor startersrackets.
Glasvezelframe rond de contour/rand van het lemmet, slagvast.
EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een geweldige balopbrengst en comfort tijdens het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Match 3.3 Lime padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
Adidas Match 3.3 Lime padelracket (Druppel) - 2024
De Adidas Match 3.3Black/Lime is ontworpen om alles te bieden wat u nodig heeft om al uw opnamen te verbeteren, vooral de krachtigste. Dit racket is gemaakt zodat de speler zich kan verbeteren in alle aspecten van het spel. De All-Round vorm van het clubhoofd verplaatst het gewicht naar de bovenkant, waardoor krachtige slagen veel beter vloeien. Bovendien verhoogt de Structural Reinforcement-technologie de stijfheid, wat ook van cruciaal belang is bij aanvallend spel. De materialen van het racket, EVA Soft Performance-rubber en glasvezel, zijn twee componenten die, gecombineerd, gelijke handling en comfort bieden. Lineaire Smart Holes verdelen de gaten voor een grotere duurzaamheid van het racket.
Dit racket is perfect voor spelers die de magie van padel ontdekken. Als je op zoek bent naar een instapmodel dat veelzijdig is en je snel verbetert, dan is de Match 3.3 Black Lime je beste bondgenoot. Het is een van Adidas' aanbevolen modellen voor het seizoen 2024, speciaal ontworpen voor beginnende spelers. Door ervoor te kiezen, kiest u niet alleen voor kwaliteit en design, maar ook voor een racket dat uw evolutie in elke wedstrijd zal ondersteunen.

Sweet spot boven het midden van het racket, ideaal voor nauwkeurig slaan.
Geclassificeerd als een allround racket, een veelzijdige keuze voor beginnende spelers.
Groot oppervlak dat het slaan vergemakkelijkt en elke beweging op de padelbaan verbetert.
Robuuste constructie met glasvezelframe rond de randen, voor schokbestendigheid.
EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een geweldige balopbrengst en comfort tijdens het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Match Light 3.3 padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
Adidas Match Light 3.3 padelracket (Druppel) - 2024
De Adidas Match 3.3 Light brengt veel interessante kenmerken samen om tussen de vier muren te schitteren. Het lichte gewicht maakt het gemakkelijk om te zwaaien en zorgt voor vloeistofbehandeling. Het is een racket gericht op spelers die vooruit willen en beschikt daarom over alle benodigde faciliteiten en comfort. Zijn allround vorm geeft hem ook een interessante balans tussen controle en kracht. De krachtigste schoten schitteren dankzij de stijfheidsfactor van de Structural Reinforcement-technologie. En de tandem van glasvezel en EVA Soft Performance-rubber zorgt voor comfort, balspel en een geweldig gevoel.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen zetten in de padelsport. Als u iemand bent die op zoek is naar een instapmodel, maar geen concessies doet aan kwaliteit en veelzijdigheid, dan is de Match Light 3.3 uw perfecte keuze. De Match Light 3.3 is niet zomaar een racket op de markt. Het is een van Adidas' stermodellen voor het nieuwe seizoen, specifiek gericht op beginnende spelers. Hiermee wordt elke wedstrijd een onvergetelijke ervaring, waardoor je je spel met elke slag kunt verbeteren.

Sweet spot boven het midden van het racket, perfect voor nauwkeurig slaan.
Geclassificeerd als een allround racket, veelzijdig aan te passen aan verschillende speelstijlen.
Lichtgewicht, vergemakkelijkt behendige bewegingen op de padelbaan.
Glasvezelframe op de contour, waardoor schokbestendigheid wordt gegarandeerd.
Gemaakt van EVA-rubber met lage dichtheid voor krachtige baluitvoer en comfortabel spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Drive 3.3 Light padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas Drive 3.3 Light padelracket (Rond) - 2024
De Adidas Drive 3.3 Light is een racket voor spelers die willen groeien op het veld en de gemoedsrust willen hebben dat ze elk schot vloeiend kunnen uitvoeren. Het lagere gewicht bevordert het rijgedrag en de ronde vorm maakt precisie op alle soorten ballen mogelijk. Glasvezel en EVA Soft Performance-rubber zijn de materialen waaruit het racket bestaat en garanderen veel comfort en uitzonderlijke balopbrengst. De Smart Holes Linear technologie verbetert de duurzaamheid van het racket dankzij een uitgebalanceerde gatenindeling. De structurele versterking in het frame vergroot de stijfheid om kracht te winnen wanneer de situatie dit vereist.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in padel zetten. Als u de opwinding van deze sport aan het ontdekken bent en op zoek bent naar een instapmodel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Drive Light 3.3 uw beste keuze. Dit racket is niet alleen een van de stermodellen van Adidas voor het seizoen 2024, maar wordt ook een essentieel hulpmiddel voor beginnende spelers. Het biedt je niet alleen de technische kenmerken die je nodig hebt, maar laat je ook kennismaken met de wereld van padel met de kwaliteit en traditie van Adidas.

Lichtgewicht: Ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan beter hanteerbare rackets of om redenen van bouw en sterkte.
Vergemakkelijkt de mobiliteit en behendige bewegingen op de padelbaan.
Groot oppervlak dat het slaan vergemakkelijkt, typisch voor beginnersrackets.
Glasvezel surroundframe: biedt schokbestendigheid en duurzaamheid.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort tijdens het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Drive 3.3 Vintage padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas Drive 3.3 Vintage padelracket (Rond) - 2024
De Adidas Drive 3.3 Vintage is een uitgebalanceerd racket, ideaal voor de beginfase van de groei op de padelbaan. Het glasvezel op het oppervlak brengt prestaties en comfort samen, terwijl het EVA Soft Performance-rubber aan de binnenkant zorgt voor een geweldige baluitgang. De ronde vorm centreert de sweet spot, een belangrijk kenmerk om alle slagen te vergemakkelijken. Structurele versterking aan de omtrek van het racketblad voegt stijfheid toe en geeft kracht aan het aanvallende spel. De Smart Holes Linear groepeert de gaten in drieën om het racket consistenter te maken en de duurzaamheid te vergroten.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in de sport zetten. Als je op zoek bent naar een instapmodel dat geen concessies doet aan kwaliteit en een scherpe prijs biedt, dan is de Drive Vintage iets voor jou. De Drive Vintage is niet zomaar een racket op de markt. Het is een model dat door Adidas is geselecteerd voor het nieuwe seizoen, waarbij specifiek aan beginnende spelers wordt gedacht. Het klassieke ontwerp en de geavanceerde functies garanderen superieure prestaties in elk spel.

Groot oppervlak dat het slaan makkelijker maakt, ideaal om mee te beginnen.
Glasvezelframe op de contour, biedt weerstand tegen schokken.
EVA-rubber met lage dichtheid, voor uitstekende balopbrengst.
Comfort en efficiëntie in het spel gegarandeerd.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Drive 3.3 Blue padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas Drive 3.3 Blue padelracket (Rond) - 2024
De Adidas Drive 3.3 Blue is een racket voor spelers in de groeifase op de padelbaan. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en de speler alle aspecten te bieden die nodig zijn om zijn spel te verbeteren. De combinatie van glasvezel en EVA Soft Performance-rubber bevordert de uitgang van de bal en maakt controle over alle slagen mogelijk. Het bevat een versterkingstechnologie, de Structural Reinforcement, om de stijfheid te vergroten en een betere respons te bieden op krachtige schokken. De Smart Holes Linear lijnt de gaten in het racket uit voor betere oppervlakteprestaties en grotere duurzaamheid.
Dit racket is gemaakt voor spelers die hun eerste stappen zetten in de wereld van padel. Als je de magie van deze sport ontdekt en begint, is de Drive 3.3 Blue van Adidas de perfecte keuze voor jou. Je kiest namelijk niet alleen voor een racket, maar ook voor de garantie en kwaliteit die Adidas biedt in elk van haar producten. Het is een model ontworpen voor de beginnende speler en begeleidt je bij elke vooruitgang die je boekt op de padelbaan.

Groot oppervlak dat het slaan gemakkelijker maakt, ideaal voor beginners.
Glasvezelframe op de contour/rand van het lemmet, waardoor weerstand tegen elke klap wordt gegarandeerd.
EVA-rubber met lage dichtheid dat een onberispelijke balopbrengst en maximaal comfort biedt.
Rond ontwerp dat de goede plek centreert, waardoor de controle over de slag wordt vergemakkelijkt.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.


Adidas RX Series Lime padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas RX Series Lime padelracket (Rond) - 2024
De RX Series Lime heeft alles wat je nodig hebt om te schitteren op het veld. Het racket is gemaakt voor gemiddelde spelers die al hun records willen verbeteren. Het beschikt over technologieën om de stijfheid te versterken, zoals Structural Power, gelegen in de nek, en Structural Reinforcement, in het frame.
De ronde vorm vergemakkelijkt het hanteren en de controlestijl. Het EVA Soft Performance-rubber, gelegen aan de binnenkant van het racket, is een materiaal dat het verlaten van de bal vergemakkelijkt en zorgt voor een hoog niveau van comfort. Het glasvezeloppervlak biedt een evenwichtige respons op alle soorten schoten.
Dit racket is speciaal ontworpen voor gemiddelde padelspelers die regelmatig spelen en op zoek zijn naar uitrusting waarmee ze hun spel naar een hoger niveau kunnen tillen. De beheersbaarheid en technische kenmerken zijn ideaal voor diegenen die hun techniek en controle op de padelbaan willen verbeteren. De RX-serie lime is een van Adidas' opvallende modellen voor het nieuwe seizoen. Aan elk detail is gedacht om spelers van gemiddeld niveau in elke wedstrijd een betrouwbaar en krachtig hulpmiddel te bieden. Je zult er niet alleen dol op zijn vanwege het ontwerp en de technische kenmerken, maar ook vanwege het vertrouwen dat het je bij elk spel geeft.

Brugvormig inzetstuk van koolstofvezel dat de stijfheid verhoogt.
Glasvezelframe op de contour dat superieure weerstand biedt tegen schokken.
Standaardbeschermer, ideaal om uw racket te beschermen tegen krassen tijdens wedstrijden.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas RX Series Light padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas RX Series Light padelracket (Rond) - 2024
De RX Series Light is een racket dat lichtheid tot het beste wapen maakt om op het veld te domineren. Het is ideaal voor spelers die een stap vooruit willen zetten in hun spel en zich in elke wedstrijd willen verbeteren. Het EVA Soft Performance-rubber aan de binnenkant en het glasvezel aan het oppervlak vormen een paar materialen die uitblinken in balopbrengst, comfort en gebruiksgemak. De versterkingstechnologieën verbeteren het vermogen van het racket om krachtige slagen te genereren. De Structural Power bestaat uit een inzetstuk van koolstofvezel in de kern. De Structurele Wapening bestaat uit een reeks randversterkingen.
De Adidas RX-serie light is speciaal ontworpen voor gemiddelde padelspelers die regelmatig spelen. Ideaal voor wie op zoek is naar een hanteerbaar, licht padelracket met een ontwerp gericht op controle en behendigheid op de padelbaan. Het is een padelracket dat het verschil maakt. Het is niet alleen een van de stermodellen van Adidas voor het seizoen 2024, maar is ook ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau. Het ontwerp en de technische kenmerken zorgen ervoor dat hij opvalt en een ongeëvenaarde game-ervaring garanderen. Als u uw spel wilt verbeteren, dan is dit racket iets voor u.

Lichtgewicht dat varieert tussen 345 en 360 gram, wat superieure mobiliteit mogelijk maakt.
Frame van glasvezel op de contour/rand, voor extra weerstand tegen stoten.
EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een geweldige balopbrengst en comfort tijdens het spel.
Ronde vorm met sweet spot in het midden voor optimale controle.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas RX Series Red padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas RX Series Red padelracket (Rond) - 2024
De RX Series Red is een compleet racket ontworpen voor spelers die vooruitgang willen boeken met de beste prestaties binnen handbereik. De technologieën voor structurele kracht en structurele versterking verbeteren de stijfheid voor meer kracht. De tandem van materialen gevormd door het EVA Soft Performance-rubber en glasvezel zorgt voor veel comfort en het grootst mogelijke gebruiksgemak. De ronde vorm vergemakkelijkt de besturingsstijl en balanceert een racket dat ook een gatenindeling heeft, de Smart Holes Linear, die een hoge duurzaamheid garandeert.
Dit model is ontworpen voor padelspelers van gemiddeld niveau die regelmatig op het veld staan. Als je je technieken wilt perfectioneren en op zoek bent naar een racket dat je daarbij begeleidt, dan is de RX-serie rood iets voor jou. De rode RX-serie valt op als een van Adidas' stermodellen voor dit seizoen. Een racket dat niet alleen design en weerstand biedt, maar ook uw spel op de padelbaan zal verbeteren. Voel de evolutie in elk spel.

Het bevat een robuust inzetstuk van koolstofvezel met een brugvormig ontwerp dat de stijfheid vergroot.
Frame opgebouwd uit glasvezel, waardoor maximale weerstand tegen schokken wordt geboden.
Geïntegreerde standaardbeschermer die het blad beschermt tegen mogelijke krassen tijdens het spelen.
Uitgerust met EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een onberispelijke balopbrengst en comfort tijdens de wedstrijd.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas AdiPower Team Light 3.3 padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas AdiPower Team Light 3.3 padelracket (Rond) - 2024
De Adidas Metalbone Team Light 2024 is een perfecte weergave van Adidas' toewijding aan de allernieuwste padelrackettechnologie. Dit racket bevat de revolutionaire Octagonal Structure-technologie, ontworpen om superieure stijfheid te bieden en elke slag met ongeëvenaarde precisie te verbeteren. Met een achthoekig doorsnedeontwerp en een ruwheid in een zandig formaat valt de Metalbone Team Light op door zijn ongeëvenaarde aanraking en het gemak waarmee krachtige effecten kunnen worden gegenereerd.Dit racket is gemaakt met glasvezel in het frame en op het blad, biedt een semi-zachte aanraking en zorgt voor uitzonderlijke sensaties bij elk spel. Het EVA-rubber met lage dichtheid garandeert een geweldige balopbrengst en biedt onovertroffen comfort, terwijl het lichte gewicht het een ideale keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar behendigheid en snelle bewegingen op de padelbaan.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een licht instrument met een grote sweet spot. Dankzij het ronde formaat en de medium balans is het slagoppervlak groot, waardoor zelfs de meest uit het midden gelegen ballen kunnen worden teruggeslagen. Je zult dol zijn op de Adidas Metalbone Team Light 2024 vanwege de combinatie van wendbaarheid en design. Het lichte gewicht zorgt voor snelle bewegingen op de padelbaan, en de esthetiek, met zwarte vlakken, wit logo en donkerblauw frame, weerspiegelt een unieke durf en stijl.

Superieure stijfheid dankzij Octagonal Structure-technologie in de buis.
Ruwheid in zandig formaat om de effecten van elke opname te versterken.
Vervaardigd uit glasvezel in frames en op het blad die een aangenaam gevoel genereren.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort in het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas AdiPower CTRL Team 3.3 padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas AdiPower CTRL Team 3.3 padelracket (Rond) - 2024
De AdiPower CTRL Team3.3 is een racket voor spelers van hoog niveau die door hun meesterschap het verschil maken. Het biedt de best mogelijke handling dankzij de optimale combinatie van glasvezel en EVA Soft Performance-rubber. Behandeling en baluitvoer in gelijke delen.
Bovendien beschikt het over technologieën voor een krachtig aanvalsspel. Dual Exoskeleton en Power Embossed Ridge versterken de structuur. De ronde vorm zorgt voor maximale controle, een sleutelfactor voor alle soorten schoten, vooral die waarbij meer balgevoel nodig is, zoals spin. Hiervoor zijn de ruwheid van de Spin Blade Decal en de Smart Holes Curve-gatenpatronen de beste bondgenoten.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die vakkundig presteren aan de rechterkant van de padelbaan. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een padelracket met controle en een zachte touch, omdat het een uitzonderlijk comfortabel en zacht speelgevoel biedt. Vanaf het moment dat u deze peddel oppakt, voelt u zich ermee afgestemd. Het aanpassingsvermogen is vrijwel onmiddellijk, waardoor je vanaf de eerste wedstrijd uitzonderlijk goed kunt presteren. De esthetiek, die zwart met oranje accenten combineert, zal u boeien en ervoor zorgen dat u opvalt op de padelbaan.

Controleracket met rond formaat en balans dicht bij de hand.
Glasvezelconstructie die uitzonderlijke speelbaarheid garandeert.
Optimale balopbrengst en minimalisering van trillingen dankzij het zachte EVA-rubber.
Structuur versterkt met het Dual Exoskeleton-systeem, waardoor verdraaien wordt voorkomen.
Frame versterkt met Power Embossed Ridge, voor extra weerstand tegen schokken.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Metalbone Team Light 3.3 padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas Metalbone Team Light 3.3 padelracket (Rond) - 2024
De Metalbone Team Light 3.3 is een lichtgewicht, krachtig racket. Het is gemaakt voor de meest gevorderde spelers. Het comfort van een lichter racket wordt gecombineerd met een hoog vermogen dankzij de stijfheid die wordt geboden door technologieën zoals Octagonal Structure en Structural Reinforcement.
Qua verbindingen biedt de combinatie van Fiberglass en EVA Soft Performance-rubber een geweldige balans. De Spin Blade Gritt bevat een ruwe laag op het oppervlak van het blad om de beste spin te genereren. De opstelling van de Smart Holes Linear optimaliseert ook dit soort opnames.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een licht instrument met een grote sweet spot. Dankzij het ronde formaat en de medium balans is het slagoppervlak groot, waardoor zelfs de meest uit het midden gelegen ballen kunnen worden teruggeslagen. Je zult dol zijn op de Adidas Metalbone Team Light 2024 vanwege de combinatie van wendbaarheid en design. Het lichte gewicht zorgt voor snelle bewegingen op de padelbaan, en de esthetiek, met zwarte vlakken, wit logo en donkerblauw frame, weerspiegelt een unieke durf en stijl.

Superieure stijfheid dankzij Octagonal Structure-technologie in de buis.
Ruwheid in zandig formaat om de effecten van elke opname te versterken.
Vervaardigd uit glasvezel in frames en blad die een aangenaam gevoel genereren.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort in het spel.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas Metalbone Team 3.3 padelracket (Diamant) - 2024
Nieuw
Adidas Metalbone Team 3.3 padelracket (Diamant) - 2024
Het Metalbone Team 3.3 is klaar voor elke uitdaging. Het is een racket voor spelers op hoog niveau. Daarin vind je de beste bondgenoot in het aanvallende spel dankzij de technologieën Octagonal Structure en Structural Reinforcement, die voor absolute stijfheid zorgen.
De materiaalcombinatie van glasvezel aan de oppervlakte en EVA Soft Performance rubber aan de binnenkant garandeert de beste balans. De oppervlakteruwheid van de Spin Blade Gritt gecombineerd met de gatenindeling van de Smart Holes Curve zorgt voor een ongeëvenaard vermogen om spin te genereren.
Dit padelracket is vooral gericht op de speler van hoog of gemiddeld niveau die zijn prestaties op de padelbaan wil verbeteren. Dankzij de snelle aanpassing en uitstekende materialen is de Adidas Metalbone Team 3.3 ideaal voor wie op zoek is naar een niet zo technisch racket maar met de prestaties van grote rackets. De Adidas Metalbone Team 3.3 zal je fascineren door zijn balans tussen kwaliteit en prijs. Met de meest geavanceerde Adidas technologieën en een opvallend design in rood, zwart en wit is het een intentieverklaring op de padelbaan. Voel hoe je spel evolueert bij elke slag!

Achthoekige structuur voor superieure stijfheid in de structuur.
Ruwheid in zandformaat voor verbeterde effecten bij elke opname.
Frame en blad zijn gemaakt van glasvezel, wat elasticiteit en weerstand biedt.
EVA-rubber met lage dichtheid dat een uitstekende balopbrengst en comfort garandeert.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

HEAD Radical Elite padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
HEAD Radical Elite padelracket (Druppel) - 2024
Het Radical Elite racket is onderdeel van een nieuwe, druppelvormige serie en is gemaakt in een nieuwe vorm. Het racket biedt radicale controle voor gemiddelde en gevorderde spelers. Het lichtere gewicht en de balans ondersteunen gecontroleerd spel, terwijl de glasvezel op het raakoppervlak zorgt voor zachte touch en daardoor meer comfort en eenvoudige power. De innovatieve Auxetic-technologie zorgt voor extra power en een sensationeel impactgevoel. De Soft Butt Cap-technologie zorgt daarentegen voor een zachter speelgevoel en dempt vibraties. De radicale controle wordt gecombineerd met een exclusief, kleurrijk ontwerp dat ervoor zorgt dat je direct opvalt als je op de baan stapt

Radicale controle voor gemiddelde en gevorderde spelers
Nieuwe, druppelvormige serie met een nieuwe vorm
Lichter gewicht en balans ondersteunen gecontroleerd spel
Glasvezel op het raakoppervlak voor een zachte touch
Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel
Soft Butt Cap-technologie voor zachter speelgevoel en demping van vibratie
Exclusief, kleurrijk ontwerp

De Head Radical Elite 2024 is ideaal voor spelers van midden- en hoog niveau die op zoek zijn naar een aanzienlijke verbetering in hun spel. Dankzij de balans tussen kracht en controle kunnen spelers hun beste schoten met vertrouwen en precisie uitvoeren.Je zult verliefd worden op de Head Radical Elite 2024 vanwege de combinatie van geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp. Het contrast van de levendige oranje kleur met zwarte details trekt niet alleen de aandacht, maar vertegenwoordigt ook de kwaliteit en innovatie van het merk Head.

Babolat 'Juan Lebron' Tech Vertuo (Diamant) - 2024
Nieuw
Babolat 'Juan Lebron' Tech Vertuo (Diamant) - 2024
Snel, competitief, spectaculair... dit zouden de bijvoeglijke naamwoorden kunnen zijn die de "Wolf" (bijnaam van Juan Lebron) omschrijven. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, is ideaal als je een technische aanvaller bent, die het spel wil leiden en zijn techniek en kracht wil gebruiken om het verschil te maken.Om perfect aan de behoeften van deze speler te voldoen, hebben we de Technical Vertuo Juan Lebron ontwikkeld, die zorgt voor eenvoudige kracht en tegelijkertijd precisie in de aanvallende slagen. En je speelt in de kleuren van de beste speler ter wereld!
De kracht van een racket hangt af van de speler die het gebruikt. Dit is de realiteit en daarom hebben we flexibele materialen gebruikt, zodat je kunt profiteren van de elasticiteit van het racketoppervlak. Je zult moeiteloos kracht hebben om het beste uit je spel te halen. Het diamantvormige gatenpatroon van dit racket zorgt ervoor dat je slagen raak en beslissend zijn.
Speelcomfort is een belangrijk punt bij het kiezen van een racket. Om ervoor te zorgen dat je zo vaak kunt spelen als je wilt, hebben we dit racket ontwikkeld met zachte materialen en een licht gewicht dat de vermoeidheid van je arm vermindert en je meer comfort en weerstand geeft.

4x Joma Rookie Combi
-€ 315,00
4x Joma Rookie Combi
Voor spelers die met hun vieren willen beginnen met padel en de beste controle over de bal willen hebben, is deze Joma Rookie Combi de ideale beginset om lekker met z'n vieren een dubbel te spelen. Door de druppelvorm vergemakkelijkt het racket de balhantering, biedt het meer veiligheid bij het maken van slagen en een groter vermogen om comfortabeler en nauwkeuriger te slaan.De buitenste laag is gemaakt van glasvezel. De glasfilamenten zorgen voor een zeer comfortabel racket voor de speler, minder stijfheid in de slag en een goede flexibiliteit.
€ 131,24
€ 446,24