Multi EVA rubber

-€ 50,00Nieuw
Bullpadel Vertex 03 AE LTD (Diamond) - 2022
Het BullPadel Vertex 3 AE racket uit de América/Europa (AE) collectie, is een diamantvormig racket, met maximaal vermogen, hoge prestaties en zonder verlies van controle. Het is een padelracket ontworpen voor professionele spelers of gevorderde professionals met in het Vertex-hart, het Air React Channel-systeem. Deze heruitgave heeft het bovenblad in een gladde afwerking.
€ 324,95
€ 374,95
-€ 50,00
Bullpadel Elite W 'Gemma Triay' (Hybrid) - 2022
De Bullpadel Elite W 'Gemma Triay' is een padelracket gemaakt en ontwikkeld door en voor de Nr.1 van de wereld bij de vrouwelijke WPT-speelsters van het Team Bullpadel. Met een ontwerp dat opvalt door zijn elegantie, is het een hybride mal-racket dat een traanvorm combineert met een diamantvorm. Ideaal om grote kracht te bereiken zonder de controle te verlaten na elke slag op de bal.
€ 224,95
€ 274,95
-€ 20,00
Bullpadel Axym DB (Teardrop) - 2022
De nieuwe Bullpadel AXYM DB 2022 is ongetwijfeld het meest verwachte racket van het jaar, omdat de vorm zich aanpast aan alle soorten speelstijlen omdat het ons een veelzijdiger spel geeft. Een ideaal racket voor gevorderde spelers die meer van zichzelf willen geven op de baan.
€ 154,95
€ 174,95
Bullpadel Axym Woman (Teardrop) - 2022
De nieuwe en innovatieve Bullpadel AXYM Woman 2022 is ontworpen om maximale controle over het spel te krijgen voor spelers die graag de punten met grote precisie domineren. Het ontwerp in Goud met Blauw is ongetwijfeld een stijl die niet onopgemerkt zal blijven, het is ook elegant en we verzekeren u dat u de aandacht van het publiek trekt.
-€ 60,00
Bullpadel Vertex X-Line (Diamond) - 2022
Spring het veld op met deze Bullpadel Vertex X-Line, een power padelracket dat de markt bereikt voor spelers met een gevorderd spelniveau tot de meest professionele, een ongelooflijke ervaring op het veld en de betere sensaties tijdens het spel. Het is een model geïnspireerd door de bekende padelspeler Maxi Sánchez.
€ 164,95
€ 224,95
Bullpadel K3 Woman Avantline (Round) - 2021
De Bullpadel K3 Woman Avantline 2021 heeft maximale controle en hoge prestaties. Ontworpen voor gevorderde en intensieve spelers. Het Bullpadel K3 Avant racket is een rond racket voor maximale controle, hoge prestaties en een ruw oppervlak in de vorm van een ster voor meer slice-effect en controle over de bal. Het is ontworpen voor gevorderde en intensieve spelers.
Bullpadel K3 Avantline (Round) - 2021
De Bullpadel K3 Avant 2021 heeft maximale controle en hoge prestaties. Ontworpen voor gevorderde en intensieve spelers. Het Bullpadel K3 Avant racket is een rond racket voor maximale controle, hoge prestaties en een ruw oppervlak in de vorm van een ster voor meer slice-effect en controle over de bal. Het is ontworpen voor gevorderde en intensieve spelers.
Bullpadel Hack 03 Comfort (Diamond) - 2022
De Hack 3 Comfort is ontworpen met een dual-density MultiEva kern en een 100% carbon frame voor optimale sterkte, vergezeld van een zeer lichte aluminium beschermer, is het nieuwe Bullpadel Hack 03 Comfort padelracket perfect om een ​​betere balans te hebben bij elke slag dankzij zijn lichtheid en gebruiksgemak.