Multi-EVA rubber


Babolat Counter Viper APT - 12K (Rond) - 2022
-€ 40,00
Babolat Counter Viper APT - 12K (Rond) - 2022
Beheers het spel en eindig explosief met de Babolat Counter Viper APT, een padelracket dat zich aansluit bij de gelederen van de Babolat 2022 padelracketcollectie met een exclusief ontwerp en een speciale editie APT Padel Tour-model.De Counter Viper APT is op een unieke manier gebouwd en is een racket dat wordt gekenmerkt door zijn nieuwe vorm en grotere sweetspot. Het is perfect om je perfecte controle te geven en de kracht die je nodig hebt om uit te blinken in het spel.
Het is een racket gemaakt voor de gevorderde professionele speler die graag in de tegenaanval gaat. Het is perfect om het spel te besturen en een totale Counter Strike te zijn. Het valt op door zijn lichte gewicht, brede sweetspot en een geweldige beheersbaarheid.
€ 244,95
€ 284,95

Babolat Air Viper (Hybrid) - 2022
-€ 85,00
Babolat Air Viper (Hybrid) - 2022
Ontdek de Air Viper 2022 in zijn serie Explosive Power-rackets. Dit hybride gevormde powerracket zorgt voor meer snelheid en meer beheersbaarheid in het spel dankzij de medium balans, meer gebalanceerd bij het combineren van spelen vanaf elk punt op het veld.Met dit krachtige racket, dat aangenaam verrast omdat het extreem hanteerbaar is, kun je elke kans op het net benutten om het verschil te maken. Zeer licht in gewicht en het stelt je in staat om met volledig gemak en snelheid te bewegen, en genereert de nodige kracht om het punt te winnen en je rivaal te verslaan. Maximale intensiteit voor de meest veeleisende padelspelers!
€ 204,95
€ 289,95

Babolat Air Viper 16K (Hybrid) - 2023
-€ 60,00
Babolat Air Viper 16K (Hybrid) - 2023
Het is een racket met extreem wendbare en gemakkelijke bediening, de nieuwe Babolat Air Viper 2023. Dit is te danken aan het hybride gevormde lichaam en de matrijzen die zijn ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van het racket met een specifieke verdeling en diameter om een ​​betere overdracht van energie en kracht mogelijk te maken, afgezien van het verlichten van het gewicht. Daarnaast heeft de manchet een systeem waarmee je de band eenvoudig kunt verwisselen. Verwijder het om het te wassen of om er een te plaatsen die het beste bij uw smaak en behoeften past.
Geniet van een racket dat het gevoel van trillingen tijdens het slaan vermindert. Aan de brug is elastomeer materiaal toegevoegd om trillingen in het racket te verminderen. Dit verkleint ook de kans op blessures.Het heeft een kern gemaakt met drie lagen EVA-rubber in verschillende dichtheden. Een mix van hardheid, stijfheid en demping om de beste prestaties van elk te voelen. Verras met beslissende en krachtige slagen terwijl je langzame slagen kunt ontvangen en met een goede rebound naar de tegenstander kunt sturen. Een veelzijdig racket dat zich aanpast aan alle soorten slagen en intensiteiten om comfortabel en efficiënt te spelen.
€ 254,95
€ 314,95

Babolat Counter Viper 3K (Hybrid) - 2023
-€ 60,00
Babolat Counter Viper 3K (Hybrid) - 2023
Als je een padelspeler bent die je tegenstander altijd verrast met krachtige schoten en verschillende aanvalseffecten, moet je het volgende spel winnen met de nieuwe Babolat Counter Viper 2023. Het heeft in de kern van het lichaam van het racket een driedubbele laag EVA-rubber en een hybride lichaam om nauwkeurige slagen te geven. Het is een padelracket dat tolerant is voor behendige bewegingen en zich aanpast aan het ontvangen van ballen die agressiever en sneller of met minder snelheid komen.
Het racket is zo gemaakt dat je de riem kunt verwisselen en met elastomeer geïntegreerd in het frame om trillingen te verminderen. De matrijzen zijn gemaakt met een distributiesysteem en verschillende maten in elk racket om zich aan te passen aan de grootte en vorm en om beter gebruik te maken van de kracht en precisie van de slagen.In de kern heeft het drie lagen EVA-rubber. Twee stijvere buitenkanten om met explosieve kracht te slaan en een zachtere binnenkant om zachtere slagen te tolereren, maar die uitkomen met rebound en een efficiënte balvlucht. Zo heb je een veelzijdig racket dat zich goed aanpast aan een grote verscheidenheid aan technieken en slagen tijdens het spelen op de baan.
€ 254,95
€ 314,95