EVA Soft rubber


Adidas Metalbone Pro LTD Edition (Diamant Oversized) - 2024
De Adidas Metalbone Pro Limited Edition is een eerbetoon aan één van de beste padelspelers op dit moment: Ale Galán. De adidas Metalbone Pro Limited Edition is een ideaal racket voor gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar optimale power zonder comfort te verliezen. Het racketblad heeft een oversized diamantvorm. Dit betekent dat de sweetspot relatief hoog op het racket zit, wat het makkelijker maakt om de bal hard te raken.Met het Weight & Balance System kun je het gewicht naar wens aanpassen (+0-12 gram). Het systeem bestaat uit 6 verwijderbare schroeven. Afhankelijk van het aantal schroeven dat je bevestigt, zal het gewicht hoger of lager zijn met een variatie tot 12 gram. Daarnaast heeft de plaats waar de schroeven geplaatst worden ook invloed op de balans van het racket. Wanneer er onderin meer gewicht zit, zorgt dit voor een lager balanspunt en daardoor meer controle. Wanneer het gewicht meer in de top zit, zorgt dit voor een hoger balanspunt en daardoor meer power. Zo kun je voor elke wedstrijd het racket aanpassen naar jouw behoeften.Het racket beschikt over een Octagonal Structure, een buisvormige structuur met een achthoekige sectie voor meer stijfheid in het hart en frame van het racket. Het frame is gemaakt van Carbon Fiber en het racketblad van Carbon Aluminized 2 TO 1, wat zorgt voor een stijf en sterk oppervlak voor veel kracht. De kern is gemaakt van EVA Soft Performance. Deze iets zachtere kern biedt een hoger comfort en de nodige controle voor slagen met lagere snelheid. Dankzij de achthoekige ruwheid op het racketblad kun je met verrassende effecten spelen.
Slazenger Epic White - 3K (Rond) - 2024
De Slazenger Panther Series EPIC White is een krachtig rond gevormd racket met een geoptimaliseerd gewicht van 345-360 gram. Geproduceerd met 5-laags hybride EVA zachte kern en 3K Carbon op het blad met een lage balans die je veel kracht en snelheid geeft. Voor ervaren spelers die extra controle vereisen, bieden onze S-groeven de perfecte spin.
Slazenger Challenge No. 4 - 3K (Druppel) - 2024
De Slazenger Padel Challenge No.4 is een 3K rond racket met een gemiddelde balans en een geoptimaliseerd gewicht van ongeveer 355 g. Het 2024-model heeft een reeks nieuwe functies gekregen om de materialen die in de samenstelling worden gebruikt verder mogelijk te maken en te verbeteren, en het allerbelangrijkste: jouw spel. 
Een langere handgreep verhoogt het koppel in uw slagen met een directere kracht van de handgreep, terwijl u tegelijkertijd de backhand met twee handen mogelijk maakt. De AeroFen is een aerodynamisch kenmerk dat aan de buitenkant van het frame is toegevoegd, net boven de grip. De luchtsplitter snijdt door de lucht en verbetert de aerodynamische mogelijkheden. Hiermee kunt u uw swingsnelheid verhogen.
De demper vermindert mogelijke trillingen die tot ongemak in je spel of zelfs blessures kunnen leiden. De demper is van direct geïnjecteerd rubber en in het handvat geplaatst. Double Tube Frame verhoogt de stabiliteit en biedt ondersteuning door het racket niet te laten decomprimeren bij harde slagen. Het Double Tube Frame zal bovendien de duurzaamheid van het gehele racket verder vergroten.
45° 3K Carbon is cruciaal voor de structurele sterkte van het racket, terwijl er ook meer koolstof bij elke slag kan worden geactiveerd. Met de toplaag 45° gedraaid, kun je de spin vergroten en de volledige capaciteit van de koolstof benutten. Voor alle type spelers die de voorkeur geven aan een racket met veel controle en een lichter racket. Bovendien zorgen onze pantergroeven samen met de 45° Carbon voor de perfecte spin.
Slazenger Challenge No. 6 (Rond) - 2024
De Slazenger Challenge No.6 is een rond racket met een geoptimaliseerde sweetspot om je vroege begin in padel het beste van dienst te zijn of als je op zoek bent naar een zachte touch. Een langere handgreep verhoogt het koppel in uw slagen met een directere kracht van de handgreep, terwijl u tegelijkertijd de backhand met twee handen mogelijk maakt.
De AeroFen is een aerodynamisch kenmerk dat aan de buitenkant van het frame is toegevoegd, net boven de grip. De luchtsplitter snijdt door de lucht en verbetert de aerodynamische mogelijkheden. Hiermee kunt u uw swingsnelheid verhogen.
De demper vermindert mogelijke trillingen die tot ongemak in je spel of zelfs blessures kunnen leiden. De demper is van direct geïnjecteerd rubber en in het handvat geplaatst. De Double Tube Frame verhoogt de stabiliteit en biedt ondersteuning door het racket niet te laten decomprimeren bij harde slagen. Het Double Tube Frame zal bovendien de duurzaamheid van het gehele racket verder vergroten.
Het racket is geproduceerd met een zachte EVA-kern en een oppervlak in grafiet voor de ultieme en grote sweetspot.  Hoofdlichtbalans. Voor beginners tot middelgrote spelers die de voorkeur geven aan een lichter racket. Onze pantergroeven zorgen voor de perfecte spin.  Het Challenge No.6 racket heeft een duidelijke positie in het Slazenger Padel racket assortiment als de perfecte keuze voor de speler die de voorkeur geeft aan een racket met een grote sweetspot.
Drop Shot Furia Control - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de uitmuntendheid op de padelbaan met de padel racket Drop Shot Furia Control 2024. Dit hoogwaardige racket biedt een perfecte combinatie van kracht en controle, dankzij zijn druppelvorm die het sweetspot in het midden plaatst, waardoor je elk aspect van het spel kunt domineren. Met innovatieve technologieën en een opvallend ontwerp in gele kleur is de Furia Control de ideale keuze voor veeleisende spelers die willen uitblinken op de baan.Gebouwd met eersteklas materialen, waaronder Carbon, Hotmelt, TeXtreme en Eva Soft rubber, biedt dit racket een uitzonderlijke speelbaarheid en superieure duurzaamheid. Bovendien zorgen de 3D Face-technologie en Ergo Pro Protector voor maximale slagkracht en bescherming tegen mogelijke schade. Mis de kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen met de Drop Shot Furia Control 2024.
De Drop Shot Furia Control 2024 is ontworpen voor spelers die een perfecte balans zoeken tussen kracht en controle op de padelbaan. Met zijn druppelvorm en geavanceerde technologieën is het ideaal voor degenen die elk aspect van het spel met stijl willen beheersen. Je zult dol zijn op de Drop Shot Furia Control 2024 vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en opvallende ontwerp in gele kleur. Met innovatieve kenmerken en eersteklas constructie zal dit racket je helpen op te vallen op de baan en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Uitstekende weerstand en stijfheid dankzij de constructie van 12K Carbon en Hotmelt technologie
De innovatieve TeXtreme-technologie wordt toegepast om dunner laminaat en meer weerstand te bereiken.
Eva Soft rubber voor een ongeëvenaard gevoel bij het slaan en behoud van kracht.
Heeft ruwe vlakken dankzij de 3D Face-technologie, wat de slagen met effect verbetert.
Ergo Pro Protector voor bescherming tegen mogelijke schade.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 racket collectie.
Drop Shot Harbour 1.0 - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Revolutioneer je spel met de Drop Shot Harbour 1.0 2024 padelracket uit de Ambition Pro serie. De innovatieve samenstelling van 3K Carbon en de toevoeging van Eva Soft rubber maken dit model een wonder van kracht en snelheid, ideaal voor langzamere slagen maar met een verbazingwekkende impact. Dit racket verbetert niet alleen je spel, maar herdefinieert ook wat je van je uitrusting op de baan verwacht.Het Harbour 1.0 model van Drop Shot is het resultaat van een zorgvuldig innovatie- en ontwerpproces, met de integratie van geavanceerde technologieën zoals het Smart Holes System en de 3D Face technologie om het effect op de bal te maximaliseren en vibraties te verminderen. Deze geavanceerde functies zorgen voor een spel van hoge kwaliteit, waardoor je je passie voor padel naar een hoger niveau kunt tillen.
De Drop Shot Harbour 1.0 2024, met zijn traanvorm en verhoogde sweet spot, is perfect voor gemiddelde spelers die meer kracht aan hun spel willen toevoegen zonder de controle te verliezen. Het veelzijdige ontwerp maakt het de ideale bondgenoot voor degenen die de baan willen domineren met nauwkeurige en krachtige slagen. Je zult verliefd worden op de Drop Shot Harbour 1.0 2024 vanwege zijn moderne en tijdloze ontwerp, met blauwe en paarse kleuren die de essentie van innovatie vangen. Het discrete mintgroene frame voegt een vleugje karakter en persoonlijkheid toe, waardoor je er niet alleen goed uitziet op de baan, maar ook geweldig speelt.

Gefabriceerd met 3K Carbon voor extra weerstand.
Een kern van Eva Soft rubber, biedt grote elasticiteit en bevordert de kracht en snelheid van de bal.
De nieuwe gatenverdeling van het Smart Holes System verbetert de prestaties en vermindert vibraties.
3D Face technologie, voor een groter effect op de bal bij kritieke slagen.
Twin Tubular System technologie in het koolstofvezel frame voor een grotere duurzaamheid.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 padelracket collectie.
Drop Shot Conqueror Control - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Conqueror Control Racket is op de markt voor al die spelers die padel willen spelen met een padelracket uit de Conqueror Series collectie, zonder dat ze een high-end racket hoeven aan te schaffen. De Conqueror Control is ontworpen met een traanvorm, waarbij de sweet spot iets boven het midden van het racket ligt.
Voor het rubber aan de binnenkant hebben we gekozen voor Eva Soft, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Hun gezichten zijn gemaakt van 3K Carbon, platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de gezichten van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand worden bereikt.
Opvallend is de gatenverdeling van het Smart Holes System systeem waardoor de gaten op een gebogen, progressieve manier over de voorkant van het blad zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van slaan, wat helpt om effect te bereiken. naar de bal en verbetering van de trillingsreductie.
Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen. in het frame van de schop. Bovendien voegt de Spin Coating-technologie waarde toe aan het racket, omdat deze meer spin aan de bal biedt bij slagen waar maximale spin moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel, dankzij de dekking van acryldeeltjes. vast op het oppervlak van het mes.
Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is het hart van het racket bovendien ontworpen met behulp van Power Beam Heart-technologie waarbij er is een centrale balk ingebouwd. Er is gekozen voor een elegant en sportief design. De combinatie van rode en blauwe kleuren maakt plaats voor een model met een discrete en tijdloze stijl.
Adidas Adipower Legend - 3K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Adidas Adipower Legend padelracket voor het seizoen 2024 is zorgvuldig ontworpen om een ​​perfecte combinatie van controle, kracht en wendbaarheid te bieden. De hoogwaardige koolstofstructuur zorgt voor uitzonderlijke stijfheid, waardoor je de bal met uiterste precisie en explosieve kracht kunt slaan.Het biedt ons een oversized diamantformaat, dat een groter slagoppervlak biedt, samen met een hoge sweet spot. Hierdoor kun je de bal met meer kracht en controle raken, waardoor je ongelooflijke schoten voor je tegenstander onmogelijk maakt.

Eva Soft Performance: dit type Eva Soft Performance-rubber bevordert een gevoel van comfort bij het slaan, omdat het de impact vervormt en dempt.
Spin Blade: creëer de mooiste effecten met het ruwe oppervlak van je Adidas racket.
Dual eXoskeleton: dit zijn koolstofribben die in het hart van het blad zijn verweven en die het oppervlak versterken, met als doel de moeilijkste wendingen en niet-gecentreerde slagen te vermijden.
Structurele versterking: de omtrek van de Adipower Legend is speciaal versterkt, wat ervoor zorgt dat niet-gecentreerde ballen niet te veel wendingen in uw racket veroorzaken.
3K Carbon/Fiber.
Wilson Bela Elite V2.5 (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de nieuwste innovatie voor padelliefhebbers: de Wilson Bela V2.5 Elite 2024. Deze racket, het resultaat van de samenwerking met de legende Fernando Belasteguín, belooft je spel te revolutioneren door ongeëvenaarde controle en kracht te bieden. Het uitgebreide sweet spot en de exclusieve Spin Effect textuur stellen je in staat om de baan te domineren met ongelooflijke rotatie en precisie.Het ontwerp van de Wilson Bela V2.5 Elite 2024 omvat een Soft Eva kern die zorgt voor een superieure demping, samen met een laag van koolstofvezel die je in staat stelt krachtige slagen te slaan. Met zijn geavanceerde technologie van geoptimaliseerd boren is deze racket ontworpen om je prestaties bij elke wedstrijd te maximaliseren.Perfect voor gevorderde en ervaren spelers omdat het een zeer goede kracht biedt bij het raken, maar zonder de controle en precisie te verliezen. Ontworpen voor zowel strategen als aanvallers, omdat het niet zo technisch is als de Bela Pro, dus het zal zich aanpassen aan je speelstijl en deze naar nieuwe hoogten tillen. Het Bela racket vangt de essentie van wat elke padelspeler wenst: een superieure tactiele respons, uitzonderlijke duurzaamheid en een ontwerp dat vertrouwen inspireert bij elke slag. Ervaar een tastbare verbetering in je spel dankzij de precisietechniek van Wilson.

Vernieuwd sweet spot oppervlak voor een gelijkmatig gevoel.
Spin Effect textuur en scherpe gaten technologie voor superieure rotatie.
Comfortabele grip dankzij de inkepingen die de grip bevat, ontworpen om de vingers te plaatsen.
Koolstofvezel gezicht voor indrukwekkende slagkracht.
Soft Eva Core voor een perfecte combinatie van comfort en lichtgewicht kracht.
Behoort tot de collectie van Wilson 2024 rackets.
Wilson Bela LT V2.5 (Druppel) - 2024 padel racket
Maak kennis met het padel racket Wilson Bela V2.5 LT 2024, de parel onder de padelrackets voor spelers die lichtheid en behendigheid waarderen in hun spel. Met een geoptimaliseerd gewicht van ongeveer 355 gram vergemakkelijkt dit racket niet alleen een uitzonderlijke wendbaarheid, maar maakt het ook snelle en nauwkeurige slagen mogelijk, ideaal voor de meest veeleisende wedstrijden op de baan.Ontworpen in samenwerking met de padellegende Fernando Belasteguín, combineert de Wilson Bela V2.5 LT 2024 de nieuwste technologie in koolstofvezel met een Soft Eva-kern, resulterend in indrukwekkende kracht zonder comfort op te offeren. Zijn kenmerkende Spin Effect-textuur en scherpe gaten technologie beloven ongeëvenaarde controle over de rotatie, waardoor je prestaties in elke wedstrijd verbeteren.
Speciaal ontworpen voor spelers die hun behendigheid en snelheid op de baan willen verbeteren. Dankzij het gewicht is het ook geschikt voor vrouwen in alle niveaus van gemiddeld tot gevorderd die hun spel willen verbeteren met een licht racket dat noch kracht noch controle compromitteert. De combinatie van lichtheid, kracht en controle maakt de Bela LT een onverslaanbare keuze voor spelers die willen uitblinken. Zijn innovatieve ontwerp en de samenwerking met Belasteguín garanderen uitzonderlijke prestaties op de baan, waardoor het de perfecte metgezel is voor je volgende uitdaging.

Uitzonderlijke lichtheid voor superieure wendbaarheid bij snelle slagen.
Carbon op het blad voor indrukwekkende krachtige slagen.
Soft Eva kern voor een dempend gevoel en schokabsorptie.
Strategisch geplaatste en ontworpen gaten technologie die de prestaties op de baan verbetert.
Spin Effect textuur voor superieure rotatiecontrole.
Maakt deel uit van de Wilson 2024 racketcollectie.
Wilson Cupra LT V2 (Rond) - 2024 padel racket
Deze lichtgewicht, rondvormige Wilson Cupra LT V2 2024 biedt een ultieme combinatie van wendbaarheid, comfort en precisie. De Cupra LT V2 is ook gebouwd met zacht schuim en een licht gestructureerd oppervlak voor armvriendelijke speelbaarheid en is geschikt voor een breed scala aan spelers en vooral voor iedereen met elleboog- of schouderklachten.
De verlengde handgreep spreekt mensen aan die loyaal zijn aan de tweehandige greep, terwijl een gespecialiseerd gatenpatroon gecombineerd wordt met een ronde vorm voor optimale controle. Inclusief polsbandje bevestigd aan het handvat voor meer controle en veiligheid bij het delen van de baan met anderen.
Een laag strategisch geweven koolstofvezel biedt spelers de mogelijkheid om met indrukwekkende kracht te slaan. Het biedt een gedempt gevoel met indrukwekkende schokabsorptie, waardoor een effectieve combinatie van comfort en lichtgewicht kracht ontstaat.
Getextureerd oppervlak dat de bal in contact houdt voor een betere spin en een uitstekend gevoel bij elke slag. Geavanceerd gatboorproces dat meer service oplevert bij elk schot. De constructie is eenvoudig te monteren en demonteren van het handvat van het padelracket, zodat de gebruiker gemakkelijk het type en de kleur van de polssnaar kan verwisselen of aanpassen.
De organische nylonsamenstelling van Agiplast vermindert het totale materiaal dat in de handgreepkap wordt gebruikt met 20%, wat een duurzamere voetafdruk oplevert. Het bevat een ideale mix van zachtheid, pasvorm en comfort met extra vochtopname door microperforaties in het oppervlak.
Siux Trilogy 4 Lite Woman (Rond) - 2024 padel racket
De Siux Trilogy 4 Lite Woman is een hoogwaardig padelracket speciaal ontworpen voor vrouwelijke spelers. Hij heeft een lichtgewicht en duurzame constructie, waardoor hij gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren is op de baan. De vorm en balans van het racket zijn zorgvuldig ontworpen om maximale kracht en controle te bieden, waardoor spelers met gemak nauwkeurige slagen kunnen maken.Het carbonframe van het racket en het Eva Soft-rubber zorgen voor een comfortabel en krachtig gevoel en verminderen tegelijkertijd trillingen voor een comfortabelere speelervaring. Daarnaast is de Siux Trilogy 4 Lite Woman ontworpen met een strak en stijlvol design, waardoor hij opvalt op de baan.
Siux Trilogy 4 Go Woman (Rond) - 2024 padel racket
De Siux Trilogy 4 Go Woman is een hoogwaardige padelracket die speciaal is ontworpen voor vrouwelijke spelers. Het maakt deel uit van de populaire Trilogy-serie van Siux, bekend om zijn uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid. Deze racket heeft een strak en modern ontwerp, met een roze en zwarte kleurencombinatie die zowel stijlvol als opvallend is.De Siux Trilogy 4 Go Woman is gemaakt met de nieuwste technologieën en materialen, wat zorgt voor maximale kracht en controle op de baan. Het heeft een frame van carbon en een zachte EVA-rubberen kern, wat zorgt voor een perfecte balans tussen kracht en comfort. De racket heeft ook een diamantvormig blad, wat het sweet spot vergroot en zorgt voor meer precieze slagen.Met een gewicht van 360-375 gram en een medium balans is de Siux Trilogy 4 Go Woman geschikt voor spelers van alle niveaus. Het biedt een geweldige combinatie van kracht, controle en wendbaarheid, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk type speler. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, dit racket zal je helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen.Al met al is de Siux Trilogy 4 Go Woman een eersteklas padelracket dat perfect is voor vrouwelijke spelers die hun prestaties op de baan willen verbeteren. De hoogwaardige constructie, geavanceerde technologieën en stijlvolle ontwerp maken het een must-have voor elke serieuze padelspeler. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de kracht en precisie van de Siux Trilogy 4 Go Woman.
Drop Shot Renegade Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Binnen de Ambition Pro-lijn vinden we het Drop Shot Renegade Control racket, een veelzijdig, aantrekkelijk en ideaal racketmodel voor spelers van gemiddeld/gevorderd niveau die op zoek zijn naar een precieze en krachtige slag. Het racket is ontworpen met een rond formaat, waarbij de sweet spot in het midden van het racket wordt geplaatst, waardoor een lage balans ontstaat.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, het zachtste rubbermodel dat we bij Drop Shot vervaardigen; een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Het blad is gemaakt van 3K Carbon; een platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Dit alles geeft een meerwaarde aan het model.
Wat de technologieën betreft, bevat het Renegade Control-model het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, dat helpt de bal te laten draaien en de trillingsreductie te verbeteren. Bovendien zijn de gezichten voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Vermeld ten slotte dat al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het hart bevat een groot aantal randen met als doel maximale trillingen tijdens het slaan te absorberen. Wat het ontwerp betreft, kunnen we spreken van een jeugdige stijl die helemaal aansluit bij de trends van dit seizoen. Het Drop Shot Renegade Control Racket heeft een zeer gedefinieerde persoonlijkheid, waarbij de details in roze en witte kleuren de boventoon voeren.
Drop Shot Canyon Pro Control - 3K (Diamant) - 2024 padel racket
De Ambition-lijn herbergt een van de meest gevraagde rackets onder onze consumenten; het Drop Shot Canyon Pro Control-racket. Dit is een model dat is ontworpen voor al die spelers van gemiddeld gevorderd niveau die gepassioneerd zijn door het Canyon-model van Pablo Lima.
Het belad is gemaakt van 3K Carbon; platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Voor de mal hebben we het diamantformaat gekozen, een vorm bedoeld voor padelspelers die op zoek zijn naar een krachtig spel.
Voor de samenstelling van de kern hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Wat het blad betreft, valt het Smart Holes-systeem op dat we hebben gebruikt voor de verdeling van de gaten, waardoor deze op een gebogen, progressieve manier zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd.
Op het blad hebben wij tevens de 3D Face-technologie verwerkt, het is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om extra bescherming te bieden, hebben we bovendien de Ergo Pro Protector ingebouwd, die aan het mes is bevestigd, zonder het frame te perforeren om het niet te verzwakken. Zeer licht en vervangbaar. Beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur. Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is er bovendien Power Beam Heart-technologie ingebouwd, die bestaat uit het plaatsen van een centrale balk in het hart van het blad.
Al onze Carbon-framerackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular-systeem, dat is geïntegreerd een dubbele buis van koolstofweefsel, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeen wordt in alle delen van het gezicht en een grotere stijfheid wordt geboden om trillingen te vermijden. in het frame van de schop. Het ontwerp is gebaseerd op de huidige padeltrends. De combinatie van rode en zwarte kleuren geeft aanleiding tot een jeugdige, moderne stijl die waarden van sportiviteit en speelbaarheid overbrengt.
Drop Shot Axion Control - 18K (Druppel) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Axion Control Racket bestaat uit geavanceerde technologieën en technische kenmerken die waarde toevoegen en zich onderscheiden van andere modellen. Het racket is vervaardigd uit een druppelvorm. Bij de ontwikkeling hebben we gewone koolstof gebruikt bij de vervaardiging van de buizen, gecombineerd met Hotmelt-technologie en een nieuw plat bidirectioneel koolstofweefsel met 18K, waardoor een uitstekende speelbaarheid werd bereikt. en extra weerstand.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht.
Het blad is voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. De Bij het Axion Control-model is Ergo Pro Protector aan het blad bevestigd, zonder in het frame te boren om het niet te verzwakken, wat beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en slagen tegen de muur.
Het racket beschikt over het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt de bal spin te geven en de trillingsreductie te verbeteren. Om stijfheid, duurzaamheid en weerstand te bieden, hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie. Bij Drop Shot kennen we uit de eerste hand de belangrijkste blessures veroorzaakt door padel en daarom integreren we technologieën in onze producten die deze risico's helpen minimaliseren. Onder hen valt de Vibra Tech Angles-technologie op, die bestaat uit een structuur met uitgesproken hoeken, in het gebied van het hart van het racket, die de overdracht van trillingen naar het handvatgebied vermindert, waardoor ze de arm van de speler niet kunnen bereiken. Het is ontworpen door constructeurs en getest in ons laboratorium.
Alle Carbon framerackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden.
Nieuw dit seizoen is het Anti Twist System, een unieke en exclusieve Drop Shot-technologie, ontwikkeld samen met industriële ingenieurs. Het is een stuk siliconen met een lage dichtheid dat bijna 85% van de trillingen weet te verminderen. Wat het ontwerp betreft, het combineert op elegante wijze de gouden details van het frame met het lichtblauwe hart.