Rond (extra breed)

Vibora Diva Elite - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De Vibora Diva Elite 3K 2024 vertegenwoordigt het hoogtepunt van innovatie en design in de wereld van padel. Dit racket is niet alleen ontworpen om optimale prestaties te leveren, maar is ook het toonbeeld van luxe en esthetiek, een waar meesterwerk dat vorm en functie combineert. Met zijn exclusieve oversized ronde vormontwerp en medium-lage balans en gescheurde details aan de zijkanten van de brug, is de Diva Elite 3K van Vibora de perfecte keuze voor wie niet alleen op zoek is naar uitzonderlijke prestaties op de padelbaan, maar ook naar een ongeëvenaarde aanwezigheid en stijl.
Dit racket is speciaal ontworpen voor veeleisende dames die uitmuntendheid zoeken in elke slag. Het is een krachtig racket waarmee je behendig kunt verdedigen en aanvallen, waardoor het ideaal is voor degenen die met passie en vastberadenheid spelen. U zult er niet alleen dol op zijn vanwege de superieure prestaties, maar ook vanwege het exclusieve ontwerp. De zichtbare carbondetails gecombineerd met paarse nuances en een glanzende afwerking maken dit racket tot een waar lustobject op de padelbaan.

Lichtgewicht racket met een gewicht tussen de 350 - 365 gram voor optimale handling.
Oversized Rond formaat met medium-lage balans die een grote sweet spot genereert.
Stevige structuur versterkt in het bruggebied voor superieure duurzaamheid.
EVA-pro-rubber met gemiddelde dichtheid dat voor een onverslaanbaar gevoel zorgt.
Blad is versterkt met 3K Carbon en ruwe afwerking om het contact met de bal te verbeteren.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 218,97
Royal Padel M27 Control X (Rond) - 2023 padel racket
De geheel nieuwe Royal Padel M27 R-Line Control X is erop gericht om de speler de meeste controle over de bal te bieden met de Soft Core Pro-technologie. Het 16K carbon frame en blad creëert een racket dat er voornamelijk op gericht is de bal te allen tijde onder controle te houden. De afgeronde kop zorgt voor een grote sweet spot, waardoor dit een gemakkelijk racket is om snel aan te wennen.
Door het schokabsorberende systeem in het open hart worden de trillingen van de balinslag in zijn geheel verminderd.
Het racket wordt bespeeld door WPT-speelster Sara Pujals Perez
€ 256,16
Royal Padel M27 Control (Rond) - 2023 padel racket
De geheel nieuwe M27 R-Line Control is de perfecte balans tussen controle en kracht voor spelers van elk niveau in padel. De Pro Balance Core maakt gebruik van enkele van de meest populaire rubbercombinaties die tot nu toe beschikbaar zijn.
Het 12K carbon frame en blad zorgen voor een harder gevoel bij impact voor meer kracht. De ronde kop biedt een grote sweet spot en biedt het perfect uitgebalanceerde racket in de R-Line collectie.
€ 227,23