Omgekeerde Druppel

Siux Snake (Teardrop) - 2021
Siux Snake (Teardrop) - 2021
De Siux Snake is een powerracket dat bedoeld is voor spelers met een gevorderd tot professioneel speelniveau die op zoek zijn naar krachtige slagen en betere prestaties in het spel.Het valt op door zijn ontwerp in levendige kleuren en omgekeerde druppelvorm. Bovendien heeft het een ideale middelhoge balans om de kracht te bereiken die je wilt zonder een goede balcontrole achter te laten.Het buisvormige carbon frame zorgt voor schokbestendigheid, terwijl de Jacquard carbon vlakken zorgen voor krachtige slagen en betere bal releases. De matte schuurpapierafwerking valt op in de vlakken, wat ongetwijfeld de effecten van de bal verbetert. De kern is gemaakt van EVA Soft High Recovery-rubber, een snel herstellend rubber dat ideaal is voor comfort bij het slaan.
Siux Platinum Revolution 24K (Teardrop) - 2022
Siux Platinum Revolution 24K (Teardrop) - 2022
De Siux Platinum Revolution 24K is de nieuwe versie van de Platinum-serie. Het behoudt dezelfde kenmerken als zijn voorgangers, maar is verbeterd in termen van kracht en controle. Het bevat 24K carbon en zilverkoolstof op het blad voor ongelooflijke duurzaamheid en meer kracht.
Siux Snake Woman (Teardrop) - 2022
Siux Snake Woman (Teardrop) - 2022
Deze Snake Woman racket een gladde afwerking voor een droge en krachtige aanslag. Bovendien heeft het glasvezelvlakken om de snelheid van de baloutput te verhogen. Deze Snake Woman heeft een middelhoge balans en een omgekeerde druppelvorm, die uitstekende kracht en geweldige controle biedt.In het frame is een koolstofbuis verwerkt die de duurzaamheid van het racket verhoogt, omdat het resistenter wordt. De kern is een hoog herstel EVA Soft High Recovery rubber.

Royal Padel Whip Hybrid (Teardrop) - 2022
-€ 50,00
Royal Padel Whip Hybrid (Teardrop) - 2022
De Royal Padel Whip Hybrid 2022 is een van de meest succesvolle modellen die door de spelers van de World Padel Tour, als Ramiro Nanni of Toni Bueno, werden gebruikt. De kern is een Mix van Eva-rubber – Zacht polyethyleenrubber voor snel herstel en comfort in het spel. De combinatie van rubbers maakt een semi-hard racket zeer gewaardeerd onder aanvallende en agressieve spelers.
€ 224,95
€ 274,95

Royal Padel Whip Eva (Teardrop) - 2022
-€ 50,00
Royal Padel Whip Eva (Teardrop) - 2022
De Royal Padel Whip Eva 2022 is een van de meest succesvolle modellen die door de spelers van de World Padel Tour, als Ramiro Nanni of Toni Bueno, werden gebruikt tijdens hun carrière met een harde rubberen  kern van High Recovery Eva. De combinatie van rubbers maakt een hard racket zeer gewaardeerd onder aanvallende, agressieve en net-spelers.
€ 224,95
€ 274,95