Diamond

Nieuw
Varlion Canon Carbon Diffuser 20.1 W (Round) - 2021
Deze Varlion Cañon Carbon Diffuser 20.1 W is een racket voor professioneel niveau, met een diamantvorm die power boven controle verkiest. De "S"-versie wordt aangeduid met de Zomer (Sunmer) versie en de "W"-versie wordt aangeduid met de Winter versie. Bij hoge temperaturen worden de materialen zachter, vooral het schuim of EVA van de kern, waardoor de prestaties van de bladen veranderen. Om de veranderingen die de temperatuur op de bladmaterialen uitoefent op te lossen, is dit model bovendien vervaardigd met twee soorten rubber: een zachtere, genaamd " W ", aanbevolen voor gebruik bij lage temperaturen of tot 25ºC; en een hardere, “ S ” genaamd, aanbevolen voor gebruik bij temperaturen boven 25ºC.Om deze reden wordt aanbevolen om beide bladen in de rackettas mee te nemen, zodat de speler het ene of het andere model gebruikt, afhankelijk van de omgevingstemperatuur.
Nieuw
Varlion Canon Carbon Diffuser 20.1 S (Round) - 2021
Deze Varlion Cañon Carbon Diffuser 20.1 S is een racket voor professioneel niveau, met een diamantvorm die power boven controle verkiest. De "S"-versie wordt aangeduid met de Zomer (Sunmer) versie en de "W"-versie wordt aangeduid met de Winter versie. Bij hoge temperaturen worden de materialen zachter, vooral het schuim of EVA van de kern, waardoor de prestaties van de bladen veranderen. Om de veranderingen die de temperatuur op de bladmaterialen uitoefent op te lossen, is dit model bovendien vervaardigd met twee soorten rubber: een zachtere, genaamd " W ", aanbevolen voor gebruik bij lage temperaturen of tot 25ºC; en een hardere, “ S ” genaamd, aanbevolen voor gebruik bij temperaturen boven 25ºC.Om deze reden wordt aanbevolen om beide bladen in de rackettas mee te nemen, zodat de speler het ene of het andere model gebruikt, afhankelijk van de omgevingstemperatuur.
Nieuw
Bullpadel Steel (Diamond) - 2023
Het nieuwe STEEL Series X-racket van Bullpadel is je ideale metgezel als je op zoek bent naar een racket met kracht zonder de controle en een goed balgevoel te verliezen. Dit racket heeft een Hybrid Diamond-vorm met een middelhoge balans, waardoor je meer kracht in je spel krijgt en bovendien herstelt Bullpadel met dit model zijn mythische Meta Balance en Vertical Bridge-technologieën. Dat maakt het een zeer uitgebalanceerde offroad-shovel tussen controle en kracht.
-€ 50,00Nieuw
Bullpadel Vertex 03 AE LTD (Diamond) - 2022
Het BullPadel Vertex 3 AE racket uit de América/Europa (AE) collectie, is een diamantvormig racket, met maximaal vermogen, hoge prestaties en zonder verlies van controle. Het is een padelracket ontworpen voor professionele spelers of gevorderde professionals met in het Vertex-hart, het Air React Channel-systeem. Deze heruitgave heeft het bovenblad in een gladde afwerking.
€ 324,95
€ 374,95
Siux Genesis Power 12K (Diamond) - 2022
Deze nieuwe editie van de Genesis Power is harder dan de vorige versie dankzij het 12K carbon. Het is een smallere vezel die, wanneer ze met elkaar verweven zijn, een gladder en stijver slagvlak biedt, waardoor er meer kracht wordt geleverd bij elk schot. Het gaat verder met zijn zwarte EVA Soft High Recovery rubberen kern, die meer demping biedt om de controle te vergroten. Daarnaast is de afwerking een mat en een zanderig reliëf, waardoor het makkelijker is om topspin shots te maken.
Siux Force Pro (Diamond) - 2022
De Siux Force Pro is een diamantvormig padel racket, met een medium-hoog balanspunt voor spelers die op zoek zijn naar power. Dit padel racket is gemaakt van glasvezel, wat zowel controle als ‘exit’ snelheid biedt. Het carbon tibular frame zorgt voor een lange levensduur.  De Shockout dempers zorgen voor trillingsreductie en je kunt het racket ermee balanceren, door de dempers hoger te plaatsen.
Wilson Bela LT 'Fernando Belastequin' (Diamond) - 2022
Het New Wilson Bela LT-racket is het lichtste in de Bela-lijn, waardoor het spel gemakkelijker wordt. Met strategisch geweven koolstofvezellaag die een betere respons en kracht geeft. Met zijn Arrow-Grip-textuur op het oppervlak wordt een extra effect gewaardeerd en met het zachte EVA-rubber voel je je comfortabeler dankzij de geweldige schokabsorptie.