Close

Nieuws Archief

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Padel Professionals Er zijn 54 producten

Rust jezelf uit als een professional!

De World Padel Tour (WPT) is het belangrijkste professionele padelkampioenschap ter wereld, zowel voor het organisatieniveau van de toernooien als voor de deelname van de beste internationale spelers. Jaarlijks worden er tussen de 15 en 20 WPT toernooien gehouden plus een finale master waarin de beste koppels in de ranking tegenover elkaar staan.

De deelnemende spelers reizen naar verschillende steden over de hele wereld om punten op te tellen en mee te doen aan de laatste Master, waar alleen de 8 beste koppels in de ranglijst aanwezig zijn na het voltooien van het seizoen. In de sport zijn enkele van de belangrijkste spelers op het circuit Juan Lebrón, Fernando Belasteguín, Maxi Sánchez, Alejandro Galán, Paquito Navarro, Sanyo Gutiérrez of Agustín Tapia bij de mannen en Gemma Triay, Paula Josemaría, Mapi Sánchez Alayeto, Majo Sánchez Alayeto, Marta Marrero, Marta Ortega, Ariana Sánchez of Alejandra Salazar bij de dames.

Zij zullen allemaal vechten om zichzelf bovenaan de World Padel Tour-ranglijst te positioneren. Bij PadelCentre kun je al het materiaal van de spelers van de World Padel Tour vinden in onze secties Rackets, Tassen, Rugzakken, Schoenen, Kleding en Accessoires.

Door op de foto's te klikken, tref je het materiaal aan van deze spelers die ze gebruiken tijdens hun WPT-wedstrijden. Al deze artikelen (mits op voorraad) zijn verkrijgbaar in onze Webshop.


Heren WPT

Ale Galan
Sanyo GutierrezMati DíazMaxi SanchezFernando Belastequin
Paquito NavarroJuan LebrónFranco StupaczukMiguel LampertiAgustin Tapia
Martin Di NennoAlex RuizFede ChingottoJuan Tello

Dames WPT

Martita OrtegaAlejandra SalazarMarta MarreroAriana SanchezLucia Saintz
Mayo AlayetoMapi AlayetoGemma TriayPaula JosemariaBea Gonzalez
Delphi BreaEli AmatriainCaroline Navarro

per pagina
Toont 1 - 18 van de 54 items
Toont 1 - 18 van de 54 items
Close