StarVie

Padeltassen


StarVie produceert hoogwaardige materialen voor padelspelers, hun rackets zijn van de hoogste kwaliteit. StarVie ontwerpt tassen van alle groottes en past zich zo aan de behoeften van alle padelspelers aan. Elk detail dat van invloed kan zijn op het transport van onze racket is verzorgd en biedt grote en kleine compartimenten voor elk type object.

StarVie Raptor Evolution - 2022
StarVie Raptor Evolution - 2022
De StarVie Raptor Evolution rackettas in Zwart en Rood is gebaseerd op het Raptor 2022 racket uit de nieuwe collectie. Dit model heeft een grote capaciteit om al uw materiaal te dragen, omdat het twee zijvakken heeft, waarvan één met thermisch materiaal om het racket te beschermen.
StarVie Metheora Warrior Legendary - 2022
StarVie Metheora Warrior Legendary - 2022
Design gemaakt in combinatie met het Metheora racket uit de 2022 collectie, met witte en blauwe details. Het is een model met grote capaciteit met verschillende vakken en twee zijvakken, waarvan één met thermisch materiaal om je racket te beschermen. Het bevat een exclusieve zak voor individueel en geventileerd schoeisel.
StarVie Astrum Eris Backpack - 2022
StarVie Astrum Eris Backpack - 2022
De StarVie Astrum Eris Backpack valt op door zijn grote opslagcapaciteit, met een onafhankelijk en geventileerd gedeelte aan de onderkant om je schoenen op te bergen, een achterzak, een kleiner vak aan de voorkant en twee andere zijvakken met een extra vak om de waterfles te dragen en altijd gehydrateerd te blijven.
StarVie Aquila padeltas - 2021
StarVie Aquila padeltas - 2021
Voel je vrij om je padeluitrusting mee te nemen in de nieuwe StarVie Aquila 2021 padeltas, een ontwerp geïnspireerd op de Aquila Space 2021. Samengesteld uit gewichtsbestendige materialen. Het is een grote tas met voldoende ruimte waar je alles wat je nodig hebt voor het spel kunt opbergen.
StarVie Metheora Pro Backpack - 2021
StarVie Metheora Pro Backpack - 2021
De StarVie Metheora Pro 2021 Backpack is het officiële ontwerp van de bekende speler Mati Díaz "The Warrior". Het valt op door zijn elegante en verfijnde ontwerp, ontworpen voor de meest ervaren spelers. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft een grote opslagcapaciteit en is zeer goed bestand tegen gewicht.
StarVie Titania Kepler Pro padeltas - 2021
StarVie Titania Kepler Pro padeltas - 2021
De nieuwe StarVie Titania Kepler Pro 2021 padeltas is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een veilige tas om hun rackets en trainingsapparatuur comfortabel en veilig te vervoeren. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een aantrekkelijk design en ruime vakken en heeft een grote opslagcapaciteit.
StarVie Basalto Pro - 2021
StarVie Basalto Pro padeltas - 2021
Geniet van het ontwerp van de nieuwe StarVie Basalto Pro 2021 padeltas, een ideaal accessoire voor elke padelspeler, met een optimale ruimte.