HEADHead padel is een van de merken met de beste reputatie ter wereld, en wordt gekenmerkt door de productie van rackets van alle niveaus, ontworpen voor spelers die hun eerste stappen zetten, en voor de meest geavanceerde spelers die het beste en meest geavanceerde racket op de markt hebben. HEAD is er voor zowel Volwassenen als voor de Junior spelers.


HEAD Speed Pro X - 12K (Druppel) - 2023
Nieuw
HEAD Speed Pro X - 12K (Druppel) - 2023
Krijg een veelzijdig en snel spel met het zeer veelzijdige Speed Pro X racket, ideaal voor gevorderde en professionele spelers. Nu met de nieuwe Auxetic-technologie. Het zeer veelzijdige SPEED PRO X-racket, geüpdatet met de innovatieve Auxetic-technologie om meer kracht en een onverslaanbaar gevoel van impact te bieden, zorgt voor een snel en veelzijdig spel. Gevorderden en toernooispelers kunnen op elk type ondergrond spelen, met grote snelheid aanvallen en het ultieme voordeel behalen met deze perfecte combinatie van kracht en controle.
Voor superieure niveaus van controle en prestaties, evenals een duidelijk onderscheidend ontwerp, heeft het SPEED PRO X-model een transparant 12K carbon slagoppervlak. Bovendien optimaliseert de nieuwe zachte hiel van de grip de aanraking en biedt hij betere sensaties, terwijl de matte en glanzende afwerking zorgt voor een moderne en high-end uitstraling.

HEAD Speed Pro (Druppel) - 2023
Nieuw
HEAD Speed Pro (Druppel) - 2023
Krijg een veelzijdig en snel spel met het zeer veelzijdige Speed Pro racket voor gevorderde spelers, nu met de nieuwe Auxetic-technologie. Het zeer veelzijdige SPEED PRO-racket is geüpdatet met innovatieve Auxetic-technologie om meer kracht en een verbeterd impactgevoel te bieden. Gevorderde spelers kunnen op elk type ondergrond spelen, met grote snelheid aanvallen en een definitief voordeel behalen met een racket dat de perfecte combinatie van kracht en controle biedt.
Speel die tiende van een seconde sneller met het SPEED PRO-racket, 5 gram lichter dan het vorige model en met een hybride slagoppervlak ontworpen met glasvezel en carbon, evenals een nieuwe zachte hiel op de grip die het gevoel verbetert. De beste prestaties met een modern en onmiskenbaar design, met koperen details en een matte en glanzende afwerking.

HEAD Speed Motion (Druppel) - 2023
Nieuw
HEAD Speed Motion (Druppel) - 2023
Het zeer veelzijdige Speed Motion racket is het lichtste model binnen de SPEED-serie, heeft de nieuwe Auxetic-technologie en helpt gevorderde spelers om met snelheid te spelen. Speel die tiende van een seconde sneller en krijg een duidelijk voordeel met het zeer veelzijdige en wendbare SPEED MOTION-model.
Val met snelheid aan met het lichtste racket in deze serie, onderschreven door Ari Sanchez, dat zowel kracht als controle biedt. Gevorderde spelers zullen gemakkelijk op elk type ondergrond kunnen spelen met een druppelvormig racket dat is bijgewerkt met de innovatieve Auxetic-technologie, die een hoger niveau van kracht en een formidabel gevoel van impact biedt.

HEAD Speed Elite (Druppel) - 2023
Nieuw
HEAD Speed Elite (Druppel) - 2023
Het Speed Elite racket biedt kracht en veelzijdigheid. Het heeft de nieuwe Auxetic-technologie en helpt gevorderde spelers om met snelheid en op verschillende ondergronden te spelen. Ervaren spelers kunnen een tiende van een seconde sneller spelen en een duidelijk voordeel behalen met het SPEED ELITE-racket, een krachtig en veelzijdig model.
Dit druppelvormige racket is, om meer kracht en een formidabele touch te bieden, geüpdatet met Auxetic-technologie. Het SPEED ELITE-model biedt zowel kracht als controle, met een slagoppervlak van glasvezel dat zachtere sensaties en aanrakingen garandeert. Bovendien heeft het een nieuwe zachte hak op de grip die aanraking en sensaties verbetert.

HEAD Xenon Green LTD (Teardrop) - 2022
-€ 55,00
HEAD Xenon Green LTD (Teardrop) - 2022
De Head 2022 Xenon Green LTD padelracket voor de beste prijs, een veelzijdig en beperkt designmodel dat zwart combineert met spectaculaire groene details!Op de baan stelt het niet teleur, omdat je dankzij zijn veelzijdigheid elk gebied kunt domineren. Hiervoor heeft het een extra grote mal en een goed gecentreerde balans, zodat je zowel kracht als controle hebt. Naar onze mening is het een veelzijdig padelracket dat zowel door mid-level spelers als beginners kan worden gebruikt.
€ 94,95
€ 149,95

HEAD Gravity Elite (Round) - 2022
-€ 20,00
HEAD Gravity Elite (Round) - 2022
Speel je eigen gevarieerde spel met het HEAD Gravity Elite, het meest krachtige racket uit de veelzijdige Gravity-serie. Het opvallende en levendige flipdesign van het HEAD Gravity Elite racket is, dat het blad aan beide kanten anders is, waardoor het direct opvalt tussen de andere rackets die je kunt kopen.
€ 174,95
€ 194,95

HEAD Gravity Motion (Round) - 2022
-€ 40,00
HEAD Gravity Motion (Round) - 2022
Het HEAD Gravity Motion padelracket is het lichtste racket van de GRAVITY-serie. Het lagere gewicht maakt dit veelzijdige racket nog wendbaarder. Draai het Gravity Motion padelracket om en je ziet een ander levendig design aan de andere kant. Dit racket ademt veelzijdigheid, met een moderne balans tussen power en controle en een lichter gewicht voor extra wendbaarheid,
€ 174,95
€ 214,95

HEAD Gravity Pro (Round) - 2022
-€ 25,00
HEAD Gravity Pro (Round) - 2022
De Head Gravity Pro is een racket voor ervaren spelers uit de nieuwe Gravity Padel-serie van Head. Een racket dat je zowel controle als comfort biedt, toegevoegd aan de Auxetic-structuur die je de beste aanraking biedt tijdens het slaan. Wat betreft het ontwerp zien we dat blauwe en roze tinten worden gecombineerd met een zwarte achtergrond die de kleuren aan elke kant van het padelracket omkeert.
€ 219,95
€ 244,95

HEAD Graphene 360 Alpha Power LTD (Teardrop) - 2021
-€ 55,00
HEAD Graphene 360 Alpha Power LTD (Diamond) - 2021
De HEAD Graphene 360 ​​Alpha Power LTD in zwart/rood is een model dat opvalt door zijn veelzijdigheid en dat terugkeert in een exclusieve editie. Voor de constructie is Graphene gebruikt in de structuur, een soort koolstof dat de sterkte en weerstand verbetert. Glasvezel en Foam zijn ook gebruikt om een ​​uitzonderlijke aanraking te genereren en niet het gevoel te verliezen bij het slaan.
€ 119,95
€ 174,95
HEAD Flash Pro (Teardrop) - 2022
HEAD Flash Pro (Teardrop) - 2022
Je voelt direct de power van het Flash Pro racket, dat speciaal is gemaakt voor beginnende spelers die snel beter willen worden en gevorderde spelers die al wat power gewend zijn. Deze oversized druppelvorm zorgt direct voor extra power in je slagen, heeft een zacht speelgevoel en een grotere sweetspot die vergeeflijker is voor onzuivere slagen.
HEAD Flash (Teardrop) - 2022
HEAD Flash (Teardrop) - 2022
De snelle power en het zachte speelgevoel van het Flash padelracket is perfect voor beginnende spelers die net beginnen bij een club. Het oversized, druppelvormige racket heeft een grote sweetspot die vergeeflijker is voor onzuivere slagen.

HEAD Graphene 360 Zephyr Pro (Round) - 2022
-€ 30,00
HEAD Graphene 360 Zephyr Pro (Round) - 2022
Neem nu het Graphene Zephyr Pro padelracket mee, het heeft een ronde vorm en een gecentreerde balans. Op deze manier krijgt u de beste prestaties in elke actie. Gemaakt met op maat gemaakte buistechnologie die het hele profiel versterkt.
€ 149,95
€ 179,95

HEAD Graphene 360 Zephyr (Teardrop) - 2022
-€ 30,00
HEAD Graphene 360 Touch Zephyr (Teardrop) - 2022
Speel met het nieuwe handige Head Zephyr 2022 padelracket, aanbevolen voor spelers van gemiddeld niveau die hun spel willen laten verbeteren. Het is erg licht en voelt zacht en comfortabel aan. Voel de kracht en het comfort van een padelracket dat is vervaardigd met Graphene 360-technologie voor meer flexibiliteit en gevoel.
€ 139,95
€ 169,95

HEAD Graphene 360 Zephyr UL (Teardrop) - 2022
-€ 20,00
HEAD Graphene 360 Zephyr UL (Teardrop) - 2022
Val op op de padelbaan met dit nieuwe Head Zephyr Ultralight padelracket. Het is licht en veelzijdig gericht op spelers van gemiddeld niveau. Gemakkelijkere bewegingen dankzij de zachte en comfortabele aanraking, het is ideaal voor degenen die van een incidenteel spelniveau naar een gemiddeld niveau gaan.
€ 119,95
€ 139,95
HEAD EVO Delta (Teardrop) - 2022
HEAD EVO Delta (Teardrop) - 2022
Het HEAD EVO Delta padelracket is gemaakt voor iedereen die begint met padel. Het combineert veelzijdigheid, kracht, aanraking en comfort. Dit oversized druppelvormige bovenwerk heeft een brede sweet spot, is gemaakt van zacht schuim en bevat Innegra-technologie om de schokabsorptie en stabiliteit te vergroten.

HEAD Delta Elite (Diamond) - 2022
-€ 20,00
HEAD Delta Elite (Diamond) - 2022
Het Head Delta Elite 2022 padelracket is het krachtigste racket in de 2022-reeks die door Head is gelanceerd. Dit is het racket dat je nodig hebt om met kracht te spelen en je tegenstanders te verslaan! Dit racket heeft een groot formaat en een ruitvorm. Dit racket is het krachtigste van dit nieuwe Delta-assortiment en biedt een hoge balans.
€ 154,95
€ 174,95