Power


HEAD Graphene 360 Alpha 'Limited Edition' (Diamant) - 2023
Nieuw
HEAD Graphene 360 Alpha 'Limited Edition' (Diamant) - 2023
De HEAD Graphene 360 Alpha LTD is de perfecte bondgenoot in aanvalsspelen vanwege zijn ongelooflijke kracht en snelheid die ook niet faalt in verdedigende strategieën.Het formaat is van het diamanttype en de balans is hoog, wat betekent dat het de speler extreme kracht en intensiteit geeft bij de meest beslissende treffers en bij de netverdediging, omdat het het vermogen van de speler om te volleyen en smashes om winnende slagen te landen verbetert.De Head Graphene 360 ​​Alpha LTD biedt niet alleen uitzonderlijke prestaties, maar heeft ook een zeer elegant en verfijnd ontwerp, dat zwart en wit combineert. De unieke en aantrekkelijke esthetiek zal alle ogen vangen.

HEAD Graphene 360 Alpha Tour (Diamant) - 2023
Nieuw
HEAD Graphene 360 Alpha Tour (Diamant) - 2023
De Head Graphene 360 ​​Alpha Tour is ontworpen voor de gemiddelde speler die een all-round racket zoekt met een diamantvorm en een centraal geplaatste gewichtsbalans. Het frame van dit racket is gemaakt van Graphene360, een combinatie van carbon en grafeen. Head is het eerste merk dat deze technologie toepast bij padelrackets.
Grafeen is nog stijver dan carbon, waardoor er meer controle en duurzaamheid ontstaat. De kern van het racket bestaat uit polyethyleen foam. Dit materiaal heeft een groter absorptievermogen dan EVA-rubber, waardoor trillingen beter worden opgevangen.
Wilson Bela Pro V2 (Diamant) - *TEST & BUY*
Wilson Bela Pro V2 (Diamant) - *TEST & BUY*
De obsessie is persoonlijk. Bela heeft verklaard dat hij geobsedeerd is door de padelsport. De Bela Pro V2 is zijn favoriete padelracket tijdens de voorbereiding op zijn belangrijkste wedstrijden. Elke dag wijdt de grote Fernando Belasteguin zijn leven eraan om een ​​van de besten in deze sport te zijn. Hij heeft meegewerkt aan het ontwerp van de Bela Pro, die kan inspelen op de dromen van elke speler.
Zelfs de kleinste details van het blad, zoals de textuur van het kenmerkende SpinEffect en de puur rode afwerking van het frame, vertegenwoordigen Bela en zijn strategie om nummer 1 te bereiken. Dit nieuwe racket heeft alles wat een speler nodig heeft om de beste te zijn : van een bredere sweetspot die een meer consistent gevoel biedt, een 3K Carbon First slagvlak, dat extra kracht biedt, en de SpinEffect-textuur voor meer spin.
Wilson Blade Pro V2-2 Goud (Druppel) - *TEST & BUY*
Wilson Blade Pro V2-2 Goud (Druppel) - *TEST & BUY*
Als u op zoek bent naar de perfecte balans tussen controle en kracht, heeft uw nieuwe Wilson Blade Pro Padel V2 2-racket een traanvormig ontwerp waarmee u dit kunt doen met zijn zachte EVA-rubber en geeft het u comfort bij het slaan dankzij de zachte aanraking en het zal altijd klaar zijn dankzij het onmiddellijke herstel.De constructie van dit racket is 100% koolstof voor ongelooflijke weerstand en dus om de duurzaamheid te optimaliseren om de finish veel langer te halen. Voel het comfort van een zachte grip dankzij de microperforaties die vocht afvoeren.
StarVie Basalt Osiris Pro (Druppel) - *TEST & BUY*
StarVie Basalt Osiris Pro (Druppel) - *TEST & BUY*
De StarVie Basalt Osiris Pro is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar aanval in hun spel dankzij het PRO 50 rubber met gemiddelde dichtheid, de hoge balans en de druppelvorm. Dit model wordt gekenmerkt door een samenstelling van 3K Basalt en Carbon op het blad, wat zorgt voor meer duurzaamheid en weerstand. stabiel
Royal Padel M27 Light LTD (Rond) - *TEST & BUY*
Royal Padel M27 Light LTD (Rond) - *TEST & BUY*
De Royal Padel M27 Light Limited Edition is een High performance racket geproduceerd met 3K Carbon in de kern en in het frame. Ontworpen voor spelers op expert-/competitieniveau. Uitstekende prestaties en speelcomfort dankzij het polyethyleen rubber met hoge dichtheid en onmiddellijk herstel.
De RP M27 Light is een Carbon Fiber racket waarmee de power van dit model nog verder wordt vergroot, perfect voor de meest veeleisende en technische speler. Tevens is het blad voorzien van ruwheid met meer grip op de bal, waardoor spin en drops worden vergemakkelijkt.
HEAD Speed Motion (Druppel) - *TEST & BUY*
HEAD Speed Motion (Druppel) - *TEST & BUY*
Het zeer veelzijdige Speed Motion racket is het lichtste model binnen de SPEED-serie, heeft de nieuwe Auxetic-technologie en helpt gevorderde spelers om met snelheid te spelen. Speel die tiende van een seconde sneller en krijg een duidelijk voordeel met het zeer veelzijdige en wendbare SPEED MOTION-model.
Val met snelheid aan met het lichtste racket in deze serie, onderschreven door Ari Sanchez, dat zowel kracht als controle biedt. Gevorderde spelers zullen gemakkelijk op elk type ondergrond kunnen spelen met een druppelvormig racket dat is bijgewerkt met de innovatieve Auxetic-technologie, die een hoger niveau van kracht en een formidabel gevoel van impact biedt.
HEAD Speed Pro X - 12K (Druppel) - *TEST & BUY*
HEAD Speed Pro X - 12K (Druppel) - *TEST & BUY*
Krijg een veelzijdig en snel spel met het zeer veelzijdige Speed Pro X racket, ideaal voor gevorderde en professionele spelers. Nu met de nieuwe Auxetic-technologie. Het zeer veelzijdige SPEED PRO X-racket, geüpdatet met de innovatieve Auxetic-technologie om meer kracht en een onverslaanbaar gevoel van impact te bieden, zorgt voor een snel en veelzijdig spel. Gevorderden en toernooispelers kunnen op elk type ondergrond spelen, met grote snelheid aanvallen en het ultieme voordeel behalen met deze perfecte combinatie van kracht en controle.
Voor superieure niveaus van controle en prestaties, evenals een duidelijk onderscheidend ontwerp, heeft het SPEED PRO X-model een transparant 12K carbon slagoppervlak. Bovendien optimaliseert de nieuwe zachte hiel van de grip de aanraking en biedt hij betere sensaties, terwijl de matte en glanzende afwerking zorgt voor een moderne en high-end uitstraling.
Black Crown 'Special' (Teardrop) - 2022
Black Crown 'Special' (Teardrop) - *TEST & BUY*
De Black Crown 'Special' is een druppelvormig racket met een ruw Sandspin-oppervlak en ontworpen voor spelers die al hun schoten willen controleren zonder aanvalsschoten opzij te zetten.
Black Crown Special 16K (Druppel) - *TEST & BUY*
Black Crown Special 16K (Druppel) - *TEST & BUY*
De Black Crown Special 16K wordt geroepen als een van de beste padelackets voor dit seizoen 22/23. Met de Special 16K speel je zoals de spelers van de World Padel Tour. Ongetwijfeld biedt dit prachtige racket veel kracht bij het raken van de bal en het ruwe oppervlak maakt slagen met effect mogelijk. Het is een racket dat een grote weerstand biedt tegen klappen tijdens het spel.
Het is gemaakt van Super SC Eva-rubber met een dichtheid van 15, wat samen met een laag van 16K Carbon de perfecte combinatie is om de koning van het net te zijn en alle aanvals- schoten zullen de extra snelheid hebben waarnaar je op zoek bent. Aanvallende spelers die graag het net domineren en punten willen afmaken met agressieve schoten zullen blij en verrast zijn met dit nieuwe 2023 racket!
Black Crown Special Soft (Druppel) - *TEST & BUY*
Black Crown Special Soft (Druppel) - *TEST & BUY*
Met een ruw Sandspin-oppervlak is het Special Power-model ontworpen om je tegenstanders aan te vallen en bij elk schot maximale kracht te bereiken. Het frame is Carbon 2TB Eva, en het is gemaakt met het nieuwe 3xPlay Eva-rubber wat bestaat uit twee verschillende hardheden en een geweldig geheugen. Aan de buitenkant is het van witte hardheid en aan de binnenkant van gemiddelde hardheid, om het beste van beide te hebben. Al deze kenmerken, samen met de brede Sweet Spot, wordt het gemakkelijker om vanuit alle posities te slaan.De laatste laag is gemaakt van 15K Power Fiber, hierdoor heeft het racket een droge slag om je slagen kracht te geven, maar tegelijkertijd heb je een goede controle,  Tot slot is dit racket voorzien van ERGONOMIC HANDGRIP technologie waardoor je voelt dat de grip veel comfortabeler is.
Black Crown Piton Attack 16K (Druppel) - *TEST & BUY*
Black Crown Piton Attack 16K (Druppel) - *TEST & BUY*
De Piton Attack 16K heeft een druppelvorm en het oppervlak is ruw. Dit padelracket is ontworpen om spelers tevreden te stellen die zich comfortabel voelen met extra hardheid in hun padelracket, om kracht te krijgen bij aanvalsschoten.De sweetspot is erg breed, waardoor hij vanuit alle posities gemakkelijker te raken is. Dit padelracket is uitgerust met ERGONOMIC HANDGRIP-technologie waarmee u zult merken dat de grip zeer comfortabel is.
Adidas Metalbone 3.2 (Diamant) - *TEST & BUY*
Adidas Metalbone 3.2 (Diamant) - *TEST & BUY*
De nieuwe Metalbone 3.2 is het meest geavanceerde padelracket dat je kunt vasthouden. Het beschikt over een scala aan technologie die je helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen. Exclusief alleen voor het Metalbone-assortiment, helpt de OCTAGONAL STRUCTURE-technologie het racket stijver te houden - iets dat uw slagen consistenter zal maken.
Het oppervlak van het racket bevat ons SPIN BLADE-systeem, een ander kenmerk waarmee je meer controle hebt over je slagen wanneer je de baan op gaat. U kunt ook het gewicht van dit racket aanpassen dankzij het WEIGHT AND BALANCE SYSTEM, waarmee u tot 12 gram kunt toevoegen of verwijderen en de balans van het racket naar uw voorkeur kunt aanpassen. Ten slotte zorgen het ALUMINISED CARBON-oppervlak en het EVA SOFT PERFORMANCE-rubber voor een unieke combinatie van kracht en comfort.
Adidas AdiPower Multiweight (Diamant) - *TEST & BUY*
Adidas AdiPower Multiweight (Diamant) - *TEST & BUY*
We presenteren het nieuwe zwart-gele Adipower Multiweight padelracket, een powermodel vanwege zijn diamantvorm en hoge balans. Het is dus een padelracket met kracht en een harde touch, daarom raden we het aan voor gevorderde spelers en met een aanvallend spelprofiel.
De belangrijkste nieuwigheid is het aangepaste gewichtssysteem waarmee u tot 12 gram gewicht kunt toevoegen en de balans kunt aanpassen aan uw behoeften. Wat de constructie betreft, is naast eva-rubber met hoge dichtheid 15k carbonweefsel gebruikt om een ​​hardere aanraking te genereren.
Wilson Blade Pro V2-2 Goud (Druppel) - 2022
Wilson Blade Pro V2-2 Goud (Druppel) - 2022
Als u op zoek bent naar de perfecte balans tussen controle en kracht, heeft uw nieuwe Wilson Blade Pro Padel V2 2-racket een traanvormig ontwerp waarmee u dit kunt doen met zijn zachte EVA-rubber en geeft het u comfort bij het slaan dankzij de zachte aanraking en het zal altijd klaar zijn dankzij het onmiddellijke herstel.De constructie van dit racket is 100% koolstof voor ongelooflijke weerstand en dus om de duurzaamheid te optimaliseren om de finish veel langer te halen. Voel het comfort van een zachte grip dankzij de microperforaties die vocht afvoeren.
Siux Invicta (Diamant) - 2023
Siux Invicta (Diamant) - 2023
De Siux Invicta is een zeer compleet racket, waarin technologie is verwerkt die de fysieke gezondheid van de speler beschermt. We hebben het dan over het ShockOut anti-vibratie systeem, een accessoire dat bij het racket zit. Dit accessoire slaagt erin om trillingen na een impact te verminderen, wat de controle en precisie bij het slaan verbetert. S
peel door de tegenstander te intimideren en de hele wedstrijd te domineren Met een diamantformaat, hoge balans en verminderde sweetspot is dit Siux-racket perfect voor spelers met een gemiddeld niveau en hun spel neigt meer naar een aanvallende strategie.Dit komt doordat de speler, door de sweet spot iets naar het hoofd toe te verschuiven en omhoog te brengen, extra kracht en precisie krijgt bij agressieve slagen zoals het schot. De goed uitgebalanceerde diamantvorm helpt je met onverslaanbare kracht te slaan, waardoor je aanvallend spel kunt oefenen en in alle sets voorop kunt blijven. Het weegt 355-375 gram, het maakt deel uit van Siux's Evolution Carbon Series-assortiment en het ontwerp combineert blauwe details met een zwarte achtergrond, wat hem een ​​sobere, eenvoudige en elegante uitstraling geeft.