Allround


Fila Laevis Woman 3K (Druppel) - 2023
Nieuw
Fila Laevis Woman 3K (Druppel) - 2023
Het Fila padelracket The Laevis is een allround racket met een klassieke uitstraling. Ideaal voor de ambitieuze en gemiddelde vrouwelijke padelspeelster. Het lichtere gewicht maakt het ideaal voor de vrouwelijke spelers. Het racket heeft een druppelvorm met een hoge balans, waardoor het gewicht iets meer in de top van het frame zit. Een ideaal racket voor de allround spelers.
De 3K carbon lagen op het racketblad zorgen ervoor dat je meer power en precisie kan toevoegen aan je spel. Ook het 100% carbon frame helpt daarbij. Het racket is daarnaast voorzien van een ruwe 3D facing op het racketblad, zodat je nog meer effect aan de bal kan meegeven. De kern van het racket heeft een zachte EVA Rubber voor meer controle en vergevingsgezindheid. Een ideaal padel racket voor de gemiddelde padel spelers.

Royal Padel 33RD Anniversary Polyethylene (Rond) - 2023
Nieuw
Royal Padel 33RD Anniversary Polyethylene (Rond) - 2023
Een nieuwe editie van het RP 33 Aniversario Polyethyleen Oranje padelracket keert terug, een model met een ronde vorm en een ingehouden balans zodat je kunt genieten van een geweldige balans tussen kracht, controle en comfort dankzij het gebruikte rubber. Dankzij de polyethyleen rubberen kern genereert het een veel aangenamere aanraking, met een geweldige balopbrengst.
Dit type schuim, samen met de schokabsorptietechnologie die in het hartgebied is toegepast, maken van de jubileum een ​​echt comfortabel padelracket, waarbij alle trillingen worden geminimaliseerd om urenlang zonder ongemak te spelen.
PRE-ORDER BESTELLEN
€ 319,95

Royal Padel M27 Control X R-Line (Round) - 2022
-€ 40,00
Royal Padel M27 Control X R-Line (Round) - 2022
De Royal Padel M27 Control X R-line R is een evolutie van het M27 2020-model met de integratie van 3D Hexcell Twill Aeronautical carbonversterkingen op het blad, waardoor een grotere duurzaamheid wordt bereikt.Bedoeld voor spelers op expert-/competitieniveau. Zet de vervelende trillingen die door de slagen worden veroorzaakt opzij, met de Royal Padel M27 Control X-serie met het schokabsorptiesysteem worden trillingen tot een minimum beperkt, samen met een semi-harde aanraking, zodat je de kracht van je aanvallen niet verwaarloost,
€ 284,95
€ 324,95
Adidas Pro Carbon CTRL Gold (Round) - 2021
Adidas Pro Carbon CTRL Gold (Round) - 2021
Maak kennis met de Adidas Carbon Pro CTRL Gold, een controle padelracket met een exclusief design uit de ADIDAS All For Padel-collectie; Dit racket valt op door zijn elegante en verfijnde esthetiek. Het is perfect voor gevorderde of zelfs ervaren spelers die op zoek zijn naar een beheersbaar en comfortabel spel. Ideaal voor strategisch spel en met meer precisie om controle over het punt te hebben.
Prince Air V2 (Teardrop) - 2022
Prince Air V2 (Teardrop) - 2022
Als je meer nonchalant speelt, is het Prince Air V2-padelracket ideaal voor jou, door snelheid en kracht te combineren, krijg je een padelracket dat, ondanks dat het is ontworpen voor incidentele spelers, geweldige functies heeft die je zullen helpen het spel te winnen en je volledige potentieel te geven.
Prince Harrier V2 (Teardrop) - 2022
Prince Harrier V2 (Teardrop) - 2022
Het nieuwe Prince Harrier V2 padelracket is ideaal voor al die spelers die af en toe spelen. Voor spelers die een hoog vermogen, een lagere swingsnelheid en een kortere swing willen. Bovendien zorgt het met de Sef Spin-ruwheidstechnologie voor spin op uw slagen.

Royal Padel 771 EFE X-treme Limited Edition (Round) - 2022
-€ 30,00
Royal Padel 771 EFE X-treme Limited Edition (Round) - 2022
De Royal Padel 771 EFE is een speciale uitgave. Een technisch racket met een rond oversized blad bestemd voor competitiespelers. Het racket heeft een uitstekende kracht en een goede controle. Het zachte EVA-ribber geeft een absorberende aanraking bij de impact van de bal.
€ 164,95
€ 194,95

NOX ML10 Pro Cup (Round) - 2022
-€ 20,00
NOX ML10 Pro Cup (Round) - 2022
De NOX ML10 Pro cuo is het totale racket. Als je dit racket eenmaal hebt geprobeerd, wil niemand het meer neerleggen: comfortabel, sterk, krachtig, duurzaam. De ML10 Pro Cup is een racket dat geschikt is voor elk type speler. Als je twijfelt over het kopen van een racket, zal de Pro Cup je nooit in de steek laten. Dit is een van de best verkochte rackets aller tijden.
€ 164,95
€ 184,95

Royal Padel SuperCross Poly (Round) - 2021
-€ 50,00
Royal Padel Cross Poly (Round) - Retourartikel
De Royal Padel Cross Poly is het meest populaire padelracket dat de afgelopen 10 jaar in Argentinië is verkocht. Het hoogste niveau van controle van een racket met uitstekende balabsorptie. Dit racket kan worden gebruikt van beginners tot gevorderde spelers die totale controle willen.
€ 174,95
€ 224,95
Munich Momentum 24K (Round) - 2022
Munich Momentum 24K (Round) - 2022
Het eerste waar we aan moeten denken bij het lezen van het merk Munich, is de grote collectie comfortabele en kleurrijke padelschoenen echter heeft dit merk nu ook een collectie padelrackets uitgebracht, welke alleen te verkrijgen zijn bij de gespecialiseerde webshops. De nieuwe Munich Momentum biedt de perfecte balans tussen comfort en kracht.
Drop Shot Pure Drive LTD (Round) - 2022
Drop Shot Pure Drive LTD (Round) - 2022
Het Pure Drive LTD racket, behorend tot de Drop Shot Ambition lijn, is bedoeld voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een betrouwbaar, solvabel racket met bewezen prestaties. Het is een model met een duidelijke offensieve snit dankzij het ronde oversized formaat, een medium balans, een uitstekende sweetspot en een hoge capaciteit om het vermogensbereik uit te rekken.
StarVie Australis Light (Round) - 2022
StarVie Australis Light (Round) - 2022
De StarVie Australis Light is een rond racket, waarbij de sweetspot van het racket aan de binnenkant van het blad wordt geplaatst. De dichtheid van zacht rubber draagt ​​bij aan het bereiken van een grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van elke slag. Een comfortabel racket met een brede sweetspot voor meer spelcomfort.
StarVie Australis (Round) - 2022
StarVie Australis (Round) - 2022
De StarVie Australis is een rond racket, waarbij de sweetspot van het racket aan de binnenkant van het blad wordt geplaatst. De dichtheid van zacht rubber draagt ​​bij aan het bereiken van een grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van elke slag. Een comfortabel racket met een brede sweetspot voor meer spelcomfort.
Munich Atomik (Teardrop) - 2022
Munich Atomik (Teardrop) - 2022
Het eerste waar we aan moeten denken bij het lezen van het merk Munich, is de grote collectie comfortabele en kleurrijke padelschoenen echter heeft dit merk nu ook een collectie padelrackets uitgebracht, welke alleen te verkrijgen zijn bij de gespecialiseerde webshops. De nieuwe Munich Atomik biedt de perfecte balans tussen comfort en kracht.
Cartri Cosmos (Teardrop) - 2022
Cartri Cosmos (Teardrop) - 2022
De Cartri Cosmos is een racket voor de beginnende padelspeler met een kern die gemaakt is van EVA SOFT-rubber dat uitstekende prestaties garandeert bij het raken van de bal en tegelijkertijd sterke trillingen voorkomt. Het nieuwe SAND GRIP-oppervlak valt op, een behandeling waarmee de bal zich er op een speciale manier aan hecht, waardoor het racket uitstekende controle heeft!
Munich Fission (Teardrop) - 2022
Munich Fission (Teardrop) - 2022
Het eerste waar we aan moeten denken bij het lezen van het merk Munich, is de grote collectie comfortabele en kleurrijke padelschoenen echter heeft dit merk nu ook een collectie padelrackets uitgebracht, welke alleen te verkrijgen zijn bij de gespecialiseerde webshops.