Adidas


Adidas kent een lange traditie binnen de tennissport en heeft zich afgelopen jaren ook toegelegd op padel. Daarvoor heeft het zelfs een apart label op de markt gezet; Adidas Padel Rackets. Padel Rackets waarin dynamisch design gecombineerd worden met de nieuwste innovaties die voor ultieme grip, balcontrole en stabiliteit zorgen, vormen het hart van de collectie. TOP-spelers vertrouwen op Adidas met hun rackets als een fundamenteel wapen in de strijd om de WPT.

Adidas AdiPower CTRL 3.0 (Round) - 2021
Val op in de belangrijke wedstrijden met deze Adidas Adipower CTRL 3.0 met een ronde vorm en een lage balans, aanbevolen voor spelers met een agressieve speelstijl, maar die geen afstand doen van het gevoel van controle en beheersbaarheid. Het is een racket voor gevorderde spelers op professioneel niveau die op zoek zijn naar een racket om mee te spelen.
Adidas Adipower 3.0 (Diamond) - 2021
De Adidas Adipower 3.0 is het model dat Seba Nerone heeft gekozen voor de World Padel Tour. Hij is gemaakt van carbon materialen die veel weerstand bieden en beschikt over de beste technologieën van het merk. Opgedragen aan high-performance spelers.
-€ 30,00
Adidas Metalbone HRD 3.1 (Diamond) - 2022
Geniet van de kracht van je slagen met het nieuwe Adidas Metalbone HRD 2022 padelracket, vervaardigd van koolstofmaterialen, resistent en duurzaam om van elke wedstrijd en training te genieten. Gebouwd met een EVA Hard (HRD)-rubber met meer dichtheid en meer hardheid.
€ 294,95
€ 324,95
Aanbieding!
Adidas Pro Carbon ATTK Platinum (Diamond) - 2021
De Adidas Pro Carbon ATTK Platinum is een racket dat opvalt door zijn ongelooflijke kracht bij elke slag. Het merk Adidas heeft zich ingespannen om een ​​padelracket te ontwerpen dat kracht en duurzaamheid combineert. Voor spelers met een gevorderd spelniveau, tot aan professioneel. Het is een model ontworpen voor de meest offensieve in hun slagen.
Adidas AdiPower 3.1 (Diamond) - 2022
De nieuwe Adipower 3.1 bevat de Dual Exoeskeleton-technologie om je een unieke stijfheid te bieden die je, samen met het EVA High Memeory rubber, alle kracht van het racket vanaf je eerste slag laat voelen. Het bevat de karakteristieke ruwheid van het adipower-assortiment, de Spin Blad Mold, waarmee u grotere effecten en een uitzonderlijke aanraking kunt bereiken.
Adidas X-Treme LTD Zwart/Grijs - 2021
Spectaculair Adidas X-Treme LTD padelracket met een geweldige sweetspot, geweldige controle en baloutput. Het uitstekende ontwerp en de afwerking laten u niet onverschillig. Daarnaast is het blad voorzien van een ruw oppervlak voor meer baleffect bij het slaan.
Adidas Pro Carbon CTRL Gold (Round) - 2021
Maak kennis met de Adidas Carbon Pro CTRL Gold, een controle padelracket met een exclusief design uit de ADIDAS All For Padel-collectie; Dit racket valt op door zijn elegante en verfijnde esthetiek. Het is perfect voor gevorderde of zelfs ervaren spelers die op zoek zijn naar een beheersbaar en comfortabel spel. Ideaal voor strategisch spel en met meer precisie om controle over het punt te hebben.
Adidas Essex Carbon Attack White/Gold LTD (Diamond) - 2021
De Adidas Essex Carbon Attack Wit/Goud LTD Rough padelracket met een uniek design en een ruw oppervlak voor meer effect bij het slaan. Versnel uw slagen en voel uw stoot zonder het contact of de precisie te verliezen. Het nieuwe Adidas Essex Carbon Attack White/Gold LTD Rough racket is een powerracket, maar behoudt een geweldige controle en spectaculaire prestaties.
-€ 30,00
Adidas 'Marta Ortega' AdiPower Master LTD (Round) - 2022
Ontdek het AdiPower Master LTD padelracket, een heruitgave van het Martita Ortega-racket dat zijn geweldige speelbaarheid en beheersbaarheid behoudt, naast een exclusief ontwerp voor de Master.Alleen jij weet waar je grenzen liggen, de kracht van je slagen zal geen rivaal hebben en je aanvalsspel zal gewoon niet te stoppen zijn.
€ 279,95
€ 309,95
Adidas Metalbone 3.1 (Diamond) - 2022
Meer innovatie, meer technologie, meer onverwachte oplossingen. Het racket bevat Octogonal Structure-technologie, een exclusief ontwerp dat de hele structuur grote stijfheid geeft, zodat je bij elke slag al je kracht kunt afdrukken. Daarnaast is het racket ontworpen in een diamant formaat, wat je nog meer zal helpen om de meeste snelheid en kracht in je spel te krijgen.
Adidas Metalbone CTRL 3.1 (Round) - 2022
Sluit je ogen en stel je het perfecte racket voor, waarmee je je rivalen kunt verrassen met je powershots en die je de nodige controle geeft in elke spelsituatie. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u het gewicht en de balans aanpassen aan uw behoeften. Open je ogen, we presenteren de Metalbone CTRL 3.1.
Adidas X5 Ultimate (Round) - 2022
Spectaculair Adidas X5 Ultimate padelracket met een geweldige sweetspot, geweldige controle en baloutput. Het uitstekende ontwerp en de afwerking laten u niet onverschillig. De X5 is voorzien van een ruw blad dat het effect van de bal bij het slaan maximaliseert. Dankzij zijn goede beheersbaarheid en gevoel bij het slaan, is hij perfect voor elk spelniveau.
Adidas X5 Ultimate (Round) - 2022
Spectaculair Adidas X5 Ultimate padelracket met een geweldige sweetspot, geweldige controle en baloutput. Het uitstekende ontwerp en de afwerking laten u niet onverschillig. De X5 is voorzien van een ruw blad dat het effect van de bal bij het slaan maximaliseert. Dankzij zijn goede beheersbaarheid en gevoel bij het slaan, is hij perfect voor elk spelniveau.
Adidas X5 Ultimate Black LTD - 2021
Spectaculair Adidas X5 Ultimate Black LTD padelracket van kracht met een geweldige sweetspot, goede controle en uitstekende baloutput dankzij het zachte rubber. Het uitstekende ontwerp en de afwerking laten u niet onverschillig. Daarnaast is het blad voorzien van een ruw oppervlak voor meer baleffect bij het slaan.