NOx

NOX MM2 Pro 12K (Hybrid) - 2023 Padelracket + Backpack
NOX MM2 Pro 12K (Hybrid) - 2023 Padelracket + Backpack
De nieuwe MM2 Pro van WPT-trainer Manu Martín is gemaakt voor ervaren en zeer veeleisende spelers, het is een model dat je ongetwijfeld zal verrassen met zijn voordelen en geweldige prestaties, evenals met een spectaculair ontwerp en een hybride structuur gemaakt van 100% koolstof en 12K koolstofvezel.Aanbevolen voor de gevorderde speler, expert tot professional die op zoek is naar een high-end racket voor een superprijs. Het racket heeft een iets hard touch en heeft unieke Nox-technologieën die de uitzondering maken tijdens het spel en zorgen voor betere prestaties en hoge prestaties. Het is een racket die is gebouwd in een hybride mal met een 100% carbon buizenframe en het blad is gemaakt van 12K koolstofvezel, een materiaal dat met het blote oog aan de oppervlakte te zien is en verantwoordelijk is voor het verbeteren van de weerstand en stabiliteit.De EVA HR3 rubberen kern onderscheidt zich door een hogere dichtheid, waardoor de aanraking iets harder en meer is solide, verbetert de output van de bal en beschermt de speler tegen toekomstige elleboogblessures. De omtrek van het racket is zilverkleurig met de klassieke Nox-letters in rood en een hart met details in levendig rood, bovendien het Nox-symbool in het midden in rood en de letters met een iriserende afwerking die een plus en een uniek tintje geven naar het ontwerp.Als extra wordt dit racket geleverd met een Nox Backpack , speciaal ontworpen om uw MM2-racket op de beste manier aan te vullen, op te bergen en mee te nemen naar alle belangrijke trainingssessies of wedstrijden.
NOX X Pro 3K (Diamond) - 2022
NOX X Pro 3K (Diamond) - 2022
Val op op de padelbaan met deze Nox X Pro, bedoeld voor veeleisende spelers. Het racket is gemaakt van zeer resistent en zeer duurzaam 3K Carbon, met een EVA HR3-kern met hoge dichtheid die het een steviger gevoel geeft. Ten slotte heeft het blad een ruwe gelakte afwerking, waardoor het gemakkelijker is om de bal met een sice-effect te slaan. Het is een model in diamantformaat, dus het biedt extra vermogen zonder de controle op te geven.

NOX Ultimate Power Carbon LTD (Diamond) - 2022
-€ 50,00
NOX Ultimate Power Carbon LTD (Diamond) - 2022
Dit indrukwekkend Nox Ultimate Power Carbon LTD-racket is gemaakt van 100% Carbon, met een diamantvormig blad tesamen met een HRS kern dat de snelheid van herstel verhoogt en meer kracht bij de slag bereikt. Perfect voor elk spelniveau dankzij het blad die trillingen voorkomt met een brede sweet spot. Ruw oppervlak met reliëf voor een groter baleffect bij het slaan.
€ 184,95
€ 234,95

NOX Ultimate Power Black LTD (Diamond) - 2022
-€ 65,00
NOX Ultimate Power Fiber Black LTD (Diamond) - 2022
De nieuwe en spectaculaire Nox Ultimate Power Fiber Black LTD deelt een van de meest succesvolle mallen van het merk, met een carbon frame en een ruw glasvezeloppervlak, met een reliëf voor meer effect bij de slag. Een Diamantvormig blad samen met HRS rubber dat de herstelsnelheid verhoogt en meer kracht bij het slaan bereikt.
€ 174,95
€ 239,95