Delphi Brea (Bullpadel)

Klik HIER voor de actuele Rangschikkingspunten en overige Statistieken.

Bullpadel 'Delfi Brea' Vertex 03 Pro Woman (Diamant) - 2023
Bullpadel 'Delfi Brea' Vertex 03 Pro Woman (Diamant) - 2023
Het Vertex 03 Woman racket is een licht diamantvormig racket, met maximale kracht, hoge prestaties zonder controleverlies en met een ruw Topspin-oppervlak voor meer grip en spin op de bal. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.
Het bevat het innovatieve Air React Channel-systeem, dat bestaat uit een aerodynamisch frame, dat tegelijkertijd een stevigere, wendbaardere en lichtere structuur creëert. De buitenste kern bestaat uit Fibrix hybride vezel, de binnenste kern bestaat uit de nieuwe MultiEva bestaande uit 2 verschillende eva-dichtheden en het 100% koolstofvezel CarbonTube frame. Daarnaast heeft het de Vertex hart- en zenuwkanalen aan de zijkant van het racketframe.

Bullpadel Vertex 03 Woman (Diamond) - 2022
-€ 50,00
Bullpadel Vertex 03 Woman Pro (Diamond) - 2022
Deze nieuwe Bullpadel Vertex 03 Woman 2022, bevat het Air React Channel-systeem, met een ruw Topspin-oppervlak dat meer grip biedt en het effect van de bal verbetert. Het is een padelracket dat is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers die op zoek zijn naar veel kracht zonder de controle te verliezen.
€ 169,95
€ 219,95